• thadd
    108
    Nikako se naviknuti na to da je Istra 5. umjesto 9. a Slaven Belupo 4. umjesto 7.
  • Ludovic IX
    5.1k
    Rekao bih da kad je dinamo prošao dva puta u 1/4 juniorske lige prvaka da su novine to popratili sa jednim člankom i to je to.

    Sad ima po pet članaka na jednom portalu. Svaka čast njihovim klincima ali ovo im je prva ozbiljna utakmica.. sahtar nije imao iste uvjete kroz sezonu..
  • NORTE
    8.9k
    Rekao bih da kad je dinamo prošao dva puta u 1/4 juniorske lige prvaka da su novine to popratili sa jednim člankom i to je to.

    Sad ima po pet članaka na jednom portalu. Svaka čast njihovim klincima ali ovo im je prva ozbiljna utakmica.. sahtar nije imao iste uvjete kroz sezonu..
    Ludovic IX
    Za sad je 14 članaka na indexu o tome.
  • Neki tip
    18.8k


    I vama je sigurno dopizdilo da vas razuvjeravam od uvjerenja u medijsku zavjeru, a i meni je bome.

    Evo zadnji pokušaj, časna pionirska..

    1. Na današnjoj utakmici juniora skupili su 10ak tisuća gledatelja.

    Kako mi stojimo s time? Mislim, gledateljima i tako to?

    2. A povezano s prvim.. Hajduk ima brojnu navijačku vojsku, žednu nade i uspjeha. Di ćeš veće nade od "mladih bilih tića, naše dice, koja izbacuju jedan od najbogatijih klubova svijeta koji dovedu koga požele".

    Pa ja da sam urednik, a dinamovac nešto mi se čini, naredio bih 15, a ne 5 članaka. Hajdukovci slave "svjetlo na kraju tunela", dinamovci pizde, a mene gazda hvali kako donosim klikove.

    3. Ne bih ni volio da nam juniorski uspjesi budu baš takva duševna hrana, u nedostatku druge, da mi 5 članaka treba o tome. Drago mi radi klinaca, ali juniori su tu da daju igrače za prvu momcad. Oni koji ne uspiju imat će uspomene za sebe i svoju obitelj i drago mi radi njih. Na tome i ostaje.

    4. Ima o Dinamu članaka koliko ti duša hoće. Ali o skupštinama, kupljenim članovima, lopovlucima.

    Kada riješimo što trebamo, a na putu smo, pa počnemo puniti stadion, graditi novi, Dinamo bude glavna tema samo po sportskim uspjesima, a ne zbog crne kronike i mediji svejedno budu ignorirali Dinamo, a veličali Hajduk - javit ću ti se i ispričati jer sam nepotrebno pametovao, bio u krivu i, ukratko, naivno vjerovao da je to sada tako kako jest - naprosto zato što im se isplati da tako bude.
  • Nino Bule
    11.2k
    Isto kak je danas 14 clanaka o tome kako su im juniori dobili biti ce sutra 114 ako ispadnu od osijeka, medijski su praceni jer imaju trenutno najvise pratitelja a i bome najvise mrzitelja među svim hnl klubovima.

    Iste ovakve komentare ko vase samo u suprotnom smjeru imaju oni kad je 100 clanaka o porazu, to jest da se radi o zavjeri da ih se destabilizira, a zapravo razlog i za jedne i druge clanke je vise manje isti, naravno tu ne govorimo o holjigama, vrdoljacima i jurisicima koji imaju svoju agendu.
  • Markelo
    2.4k
    Prvo im je klub bio osramoćen na Maksimiru a onda nisu mogli ni kućama svojim otići nego su morali prenoćit u društvu medvjeda, lisice i vuka negdje u Lici. Nakon svega, eto im taj uspjeh juniora, nek pišu o tome, nek se vesele
  • db-izbjeglica
    12.4k
    Meni je i dalje smješnije (od svršavanja na juniore) što medijskim i javnim prostorom vlada mantra kako je magarad jako nazadovala u odnosu na prošlu sezonu, kada su se borili za prvo mjesto. Što jednostavno nije točno, jer magarad igra sezonu koja je po učinku jako slična prošlosezonskoj situaciji.

    Prošlu sezonu su završili sa 72 boda što je 66,67% ukupno mogućih bodova. Ove sezone u 23 kola imaju 44 boda, što je 63,77% mogućih bodova. Svatko tko ima gram mozga vidi da su to sezone u par bodova i da je to sve skupa tapkanje na mjestu. Isti učinak bi ove sezone imali sa 2 boda više. Livaja je i dalje alfa i omega, prvi strijelac lige, sve ide preko njega...par igrača otišlo, par igrača slične kvalitete došlo.

    Jedina bitna razlika koja se dogodila u tom periodu je dinamo, koji je prošle sezone većinu vremena bio vođen od strane trenera koji su bili apsolutno nedorasli situaciji pa je dinamo osvojio svega 73,15% mogućih bodova u sezoni i to sa korekcijom koja se dogodila pred kraj sezone. Trenutna situacija je takva da je dinamo uzeo 83,33% bodova u dosadašnjoj sezoni.

    Cijelu situaciju dodatno maskira i učinak u derbijima, gdje je takav strašljivi dinamo prošle sezone uspio izgubiti čak i na maksimiru, a sad im manje više isti kadar, sa čačićem koji nije trenerski genijalac, ali nije ni p...a, uvalja 8 komada u dvije utakmice i još su super prošli jer realno su mogli/trebali primiti i 10+.
  • Mali Zeus
    9k
    Iste ovakve komentare ko vase samo u suprotnom smjeru imaju oni kad je 100 clanaka o porazu, to jest da se radi o zavjeri da ih se destabilizira, a zapravo razlog i za jedne i druge clanke je vise manje isti, naravno tu ne govorimo o holjigama, vrdoljacima i jurisicima koji imaju svoju agendu.Nino Bule

    Upravo tako.
  • NORTE
    8.9k
    Malo sam provjerio koliko je oslabljen bio Hajduk u derbiju.

    Falili su im Awaziem, Sahiti, Kalik + Borevković i taj neki novi Prpić.
    Elez i L.Kalinić su odsutni do kraja sezone.

    Melnjak je igrao jedan od 3 stopera (Rile je nama tako znao igrat LP).
    Počeo je i talentirani Vušković.
    Doveli su Ferra (iskusnog) i on je igrao centralnog stopera.

    Startali su im Anello i Capan, totalne nepoznanice, iako je ovaj drugi nešto i igrao već, vjerojatno zbog izostanka drugih.

    Oni su zbog problema sa stoperima doveli Ferra i promovirali nove klince.
    Ako ispadnu u Osijeku onda su im i ozlijede uništile sezonu.
    Zato mislim da previše drame oko "tko je kriv".
  • The Undertaker
    3.9k
    Sezonu su im uništile tri stvari: dobar Dinamo, riješili su se nekih igrača bez dovođenja zamjena pa im je klupa kratka te promjena sustava igre u kojem se većina igrača trenutno ne snalazi. Ozljeda ima nešto više od normalnog ali je veći problem što nemaju adekvatne zamjene pa koriste juniore.
  • Oluja
    3.6k
    Nije njima nista unistilo sezonu, ovo je njihova uobicajena sezona
  • Zagi
    4.7k
    A dečki, sezonu im je više od svega napisanog uništila jedna situacija.
    Utakmica u Koprivnici. Došlo je očito i sucima iz dupeta u glavu da se sa nasilnicima ne ponaša tak da im sve više i više popuštaš i daješ. Zauzvrat su dobili stolice u leđa.

    6 utakmica u nastavku, eventualno u jednoj su imali blagu pomoć i to baš glavni sudac te tekme protiv Slavena. Jbg, htio bi i on na more.

    Al nema više onog bezobraznog guranja kao u proteklih 12 mjeseci.
    Nije bez veze bila ona analiza da bi bez sudačke pomoći bili oko 6.-7. mjesta. Sad lagano idu prema svom mjestu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.