• Jaki
    100
    Daj ne pa nemres prodat Sunjica nisu to neki novci i to u drugu englesku ligu neznam sta bi reko njega bih zadnjeg prodao od svih veznih.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    ja jedino što ću reć je da se iskreno malim da je to samo nekakva glupost što je napiso novinar inače se budem izlogiro sa oba foruma i ne vraćam se dok jebeni Mamići ne odu...
  • GZomanid
    572
    Ademiju svaka čast ali mislim da je on bio prvi zreli za odlazak..
  • Infinity
    15.2k
    ja jedino što ću reć je da se iskreno malim da je to samo nekakva glupost što je napiso novinarDragon1Warrior123

    Ja pokusavam vjerovati u isto.
  • Mr Anderson
    5.3k

    Moro ili Gojak mogu mijenjat Ademija eventualno u HNL-u, ali nikako protiv jačih ekipa u Europi. To se vidjelo protiv Benfice. Jedino mu je Šunjić prava zamjena bio, tako da je ovo totalno promašen potez.
  • platini
    230
    Ajde razmislite zašto se spominje Birmingham i 7 milijuna a ne Real, Bayern ili barem Sevilla, Leverkusen ili Fiorentina i 15-25 milijuna....cijenim i ja Šunjićev trud, drag mi je igrač i sve ali on toliko vrijedi. Ovdje se o njemu piše kao o talentu jer se tek prošle sezone probio u Dinamu. Ali on nije golobradi mladić ko Antonio Marin, on će za 3 mjeseca napuniti 23 godine.
  • BluePhone67
    3.2k
    Ma Sunjic je reprezentativni kapacitet, decko jede travu na svakoj utakmici, podize ritam igre, stavlja glavu na kopacku, buducnost kluba, domaci decko i oni ga prodaju za smjesnu lovu. Prosle godine jedan od najvaznijih igraca u klubu, sa najvise minuta, dostojna zamjena Ademija i nije da nisu igrali zajedno kako se tu namece misljenje i onda ide netko opravdati ovaj potez sa Gojakom i novim sumnjivim pojacanjima koji ce kakti doc i odmah biti prvotimac i taj ce biti bolji od Sunjica i taj isti ce moci biti u paru sa Ademijem za razliku od Sunjica
  • Jaki
    100
    Sunjic je čudo od igrača i sad smo ostali samo na Ademiju,Moro nemoze odigrati zadnjeg veznog to se vidjelo onda neka iskrcaju pare za zamjenu za Šunjica inace smo nahebali pogotovo u europi jos ako se Ademi nedaj boze ozljedi.
  • platini
    230
    I ja sam bliži tome da ga se ne treba prodavati, samo kažem da ako ga se već prodaje onda je ovo realna cijena. Šunjić je gotov igrač a ne potencijal pa da će u budućnosti vrijediti 30 milja.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Znaš kakvo je stanje kad navijači raspravljaju što je ok a što ne ok cijena..
  • Mali dioničar
    14k
    Prvo veli ima 23 godine i onda veli gotov igrač. :lol:

    Daj za početak objasni kako on to ima 23 godine? @platini
  • Infinity
    15.2k
    Da, Sunjic ima 23 godine, gotov je igrac koji moze jos malo napredovati, al ono sto on trenutno igra vrijedi vise od sedam milja eura.
  • Mali dioničar
    14k
    Recimo sa 23 godine je Modrić otišao iz Dinama. Sa 23 godine je Zidane igrao za Bordeaux. Sa 23 godine se Juventus riješio sav sretan Henryja uvalivši ga Arsenalu.

    A gospodin @platini veli da si sa 23 godine definiran igrač, gotov igrač.

    Ne znam kaj bi Dado Pršo rekao da tvoju teoriju kad se već praviš Francuz.
  • 000
    941
    ufxtqjwl70nk9gri.jpeg

    Neke stvari su jednostavno neprocjenjive. Da se prodalo Gojaka, Moru, Kadziora, Andrića... nitko nebi trepnuo. Ovako su nas naguzili po tko zna koji puta. Prvo bace dudu varalicu sa Livijem i Olmom, pa kupe vazelin za navijače.
  • Mr Anderson
    5.3k
    Da, Sunjic ima 23 godine, gotov je igrac koji moze jos malo napredovati, al ono sto on trrnutno igra vrijedi vise od sedam milja eura.Infinity

    Pa to je ono što ne kuže ljudi kad zbrajaju nekakve odštete. Koliko god vrijedio, Šunjić je nama u ovom trenutku prevažan jer nemamo pravu zamjenu, a kao ganja se LP.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.