• Maki17
    174
    Profesionalac i karakter, hvala na svemu, tip igrača kakav treba Dinamo dovoditi
  • Ali
    1.9k
    Hvala za borbenost i predanost radu u plavom dresu.
    Bio si stranac za pozeljeti u plavoj svlacioni, nikada iz tebe nije izlazila negativna energija ni kroz medije ni na terenu.

    Sretno Rasmus !
  • Ludovic IX
    5.1k
    počeo je sa autogolom ali već u nastavku utakmice bio bez greške.

    bio je dio stoperskog para koji 5 utakmica nije primio gol u skupinama europske lige.

    definitivno, jedna od boljih kupovina. pogotovo među stranim igračima
  • LM1995
    1.7k
    q17rprezak421abz.jpeg

    Iskreno, nisam imao pojma da su tak loši. Mislio sam da su pri vrh tablice.
  • Krizy
    35.4k
    S dvije pobjede skoče na vrh
  • BBB Sibenik
    3.9k
    Viking fala na svemu, meni si bija jedan od dražih igrača. Borben, motiviran, srce na terenu si ostavlja primjer kakve karaktere Dinamo triba trazit. Sritno dalje!
  • immerwieder
    1.2k
    interesantno je kak smo svi zadovoljni s igračem kod kojeg vidimo maksimalni profesionalni odnos,
    held og lykke, ras
  • Kujtim Shalla
    2k
    Ode I danske stranice pišu 2 mil bez ikakvih bonusa i procents od sljedećeg transfera. Poklonjen je novom klubu. Nije mi jasno zašto je morao otići osim ako nećir ne je dogovoren. A Olivari koji nema prilaz kliæubu lupeta da se radi o 3 milje plus bonusi plus postotak
  • Neki tip
    19k
    Pravilo broj 1 svakog foruma bi trebalo biti da je zabranjeno komentirati ono što je već protumačeno, objašnjeno, dokazano, argumentirano.
  • Nino Bule
    11.3k
    Nije mi jasno zašto je morao otićiKujtim Shalla

    Cetvrti stoper na 800k godisnje sa ugovorom koji istice za manje od godinu i pol i jos nezadovoljan, najbolje bi bilo vezat igraca za radijator i imat cetvrtog stopera na jednoj od vecih placa u klubu
  • Kujtim Shalla
    2k
    Njegova plava je bila 600tisuca kuna, što I nije neka svota
  • Nino Bule
    11.3k

    Potpuno je nebitno koja svoja tebi je ili nije nesto, cetvrti stoper sa 0 minuta ne moze imat placu u top 5 u klubu to je lose, a on sa 800k eura vjerovatno je u top5 placa. U svakom slucaju sam zeli ici tako da ga niko i nije tjerao iz kluba zbog place nego je sam trazio izlaz iz kluba, drobljena o tome kako je lako pusten i histeriziranje bez argumenata stvarno treba banirat, ili reci zasto treba biti ispred josipa sutala, dine perica i boska sutala na terenu ili nemojte komentirat ovaj transfer.
  • Kujtim Shalla
    2k
    treba biti jer je bolji od dine perica pa taman da igra jednom nogom, šta ćeš ti banirat, neko tvoje mišljenje, pišeš gluposti kompa
  • Nino Bule
    11.3k
    treba biti jer je bolji od dine perica pa taman da igra jednom nogom,Kujtim Shalla

    Super argument, ti si rekao da je bolji i sad se mi svi i klub trebamo posut pepelom jer je neki nogometni analfabet na forumu rekao da je lauritsen bolji.

    šta ćeš ti banirat, neko tvoje mišljenje, pišeš gluposti kompaKujtim Shalla

    Ne banirat misljenje nego spamanje, skupi se vas 5,6 i samo histerija bez ikakve poante u upisu, 101 komentar "ZASTO JE MORAO OTICI", ili ste poluretardirani pa ne vidite 10 argumenata zasto i ne shvacate da ako vam upis nije odgovor na te argumente potpuno je nepotreban, ili trolate.
  • Ludovic IX
    5.1k
    osobno, ja puštanje Rasa, s obzirom na odlazak KTC-a i vjerojatni odlazak J.Šutala na ljeto gledam kao potvrdu dolaska malog Omeragića ili kak se već zove. mogu biti u krivu ali nadam se da nisam. doveo si igrača koji po talentu može biti bolji od rasa možda već u prvoj sezoni za manje para neg si pustio Rasa.

    To se po meni zove dobar posao.

    Nešto slično kao ovog ljeta - Franjić - Ljubičić. Za Franjića smo znali limite i kad je došla onakva ponuda, nemaš što razmišlati ako za 35% te love dovedeš igrača koji ima sve predispozicije da bude bolji od tog Franjića.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.