• Mr Blue
    3.2k
    , šalje se odmah sljedeći dan nakon što sjedne uplata. Pošiljka se šalje preporučeno HP-om i trebala bi stići na adresu u roku od 5 do 7 dana, ovisno o tome gdje živiš.
  • Eduardo
    16.8k
    11.Srpnja sam sve poslao mailom. Pričekam još koji dan pa ću onda kontaktirati klub ako ne stigne.
  • Mr Blue
    3.2k
    OK, svakako javi raspleta situacije.

    Sretan 30. rođendan našem Plavom princu, Dadi Kanjuhu koji je produžio ugovor s Dinamom i branit će naše boje i sljedeće sezone. :strong: Usput je i obranio titulu Karlovačko igrač sezone na temelju glasova navijača! Čestitamo od srca!

    Dadine majstorije pogledajte na Facebook stranici kluba: Futsal Dinamo
  • nkdz
    825

    Omiš se koliko znam pojacao našim Horvatom koji je igrao u Italiji i Sekulićem koji je dosta dobar igrac,
    bit ce oni po meni dosta jaci nego trojka koja je ispala iz lige.
    A i sama likga bi trebala biti jako uravnotežena s ekipama i mislim da ove godine nema slabe ekipe u ligi.

    Vidi se i po rasporedu koji je dosta zeznut, pogotovo odmah prvo kolo na noge najjacoj ekipi.

    Drago mi je za mrguda Kanjuha kaj ostaje :)
  • Mr Blue
    3.2k
    Da, doveli su Horvata, zatim Jurića iz Vrgorca i Sekulića iz Splita. Pritom se rješavaju igrača koji su im valjda višak. Prošle sezone su izdominirali drugu ligu, a s obzirom da ih pratim već neko vrijeme čini mi se da se radi o ozbiljnoj ekipi koja ima velike ambicije. Mislim da im je cilj etablirati se kao stabilan prvoligaš i zatim napasti i titulu. Naravno, nemam uvid u njihove financije, ali po onome što i kako rade rekao bih da rastu polako ali sigurno na zdravim temeljima i da će bit veliko osvježenje za hrvatski futsal.

    U drugim vijestima, čestitke našem mladom Karlu Maloševcu na 22. rođendanu! :) želim puno sreće i bravuroznih obrana u plavom dresu!
  • Baneki
    696
    Ima li kakvih novosti o pojačanjima? Izbori su prošli, a sad je opet neko zatišje. Otišao je Matošević, po meni velika šteta jer je bio jedan od glavnih igrača. Ne znam zašto se nije probao dovesti natrag Matej Horvat kad se već vratio iz inozemstva? Igrao je na turniru sv. Josipa prije ljeta, tamo je u raznim momčadima bilo dosta igrača FD...Dobro je što je ostao Konjuh, ali što je s Grcićem, njega ako se ne varam nije spomenuo Đulvat, itd...
  • Mr Blue
    3.2k
    Zasad još nema "plavog dima" iz kluba... Vjerujem kako se radi na pojačanjima, kao što je Đulvat rekao u intervjuu, prvenstveno golmanska pozicija, ali tražit će se rješenja i na desnoj i na lijevoj strani. Vjerojatno se još uvijek pregovara oko nekih stvari pa se stvari drže malo u tajnosti. Uvjeren sam kako će tijekom narednih tjedana izlaziti vijesti o pojačanjima, a dosta prije Šalate ćemo već biti posloženi za novu sezonu.
  • Pop corn
    4.4k
    8. kolo (5.-7.12.)
    Futsal Dinamo – Split
    Mr Blue

    Super je to da je Split za sv. Nikolu i fino Cibona može biti dobro popunjena
  • Slavonac
    383
    kad je tocno salata?
  • Mr Blue
    3.2k
    Obradovat potrebite pobjedom protiv rivala i zatim se okrenut završnici Kupa. :cool: Bilo bi idealno!

    Šalata će se ove godine održati 6.9. (petak) i 7.9. (subota). Petak je predviđen za završnicu Trofeja Dinamo - vjerojatno najuzbuljivija završnica do sad. A u subotu, nakon finalnih utakmica Trofeja Dinamo predstavit će nam se nova momčad Futsal Dinama spremna za predstojeću sezonu. U svakom slučaju, očekuje nas uzbudljiv i ugodan rujanski vikend na Šalati, uz vrhunsku gastronomsku ponudu te uvijek nabrijane i raspjevane blubače. Protivnika ćemo saznati na vrijeme, nema brige.
  • Mr Blue
    3.2k
    Izvrstan putopis novog člana Nadzornog odbora kluba i dugogodišnjeg sponzora dr. Nikole Milojevića koji je s klubom prije gotovo dva mjeseca otputovao u daleki Japan na prijateljski turnir, pročitajte na poveznici ispod ovog teksta!

    Japanski putopis - Futsal Dinamo u Kobeu (1. dio)
    Japanski putopis - Futsal Dinamo u Kobeu (2. dio)

    "Nakon ručka vrijeme opet utakmica, u 16 sati igramo protiv Deucau Kobe, pobjeđujemo 8-4, fantastična igra. Došao je i jedan Japanac u gledalište sa Futsal Dinamo dresom od ove sezone i nikome nije jasno od kuda ju je nabavio. Svi igrači mu se potpisuju na kraju utakmice. A igrači Kobea ljuti na kraju utakmice, plaču, a sponzori i vlasnici viču na njih."

    kobe-naslovna-1.jpg
    WhatsApp_Image_2019-07-18_at_16.05.39_1.jpeg
    WhatsApp_Image_2019-07-18_at_16.06.51.jpeg
  • Slavonac
    383
    hvala mr. blue
  • 000
    941
    Razočarao me dio putopisa vezan za hranu u Japanu :cool:
    Sve ostalo top :ok:
  • Eduardo
    16.8k
    OK, svakako javi raspleta situacije.Mr Blue

    Paket je poslan odmah sutra dan nakon uplate. Pošta je negdje zabrljala, nije im prvi puta nažalost. Valjda će se riješiti ovaj tjedan.

    Jedan prijedlog usput...

    Nakon što podneseš zahtjev za učlanjenje skupa s potvrdom o uplati na mail, možda bi bilo dobro od strane kluba poslati povratni mail ili SMS (na mail ili broj koji ste naveli u zahtjevu) s potvrdom podnesenog zahtjeva.

    Znam da ispunjavanjem online obrazca i uplatom putem internet bankarstva, ukoliko je transakcija uspješna, dobiješ povratni mail s ispunjenim obrazcem i potvrdom o uplati.

    Čisto da ljudi znaju da je sve prošlo OK.

    Nešto tipa...

    Poštovani,

    Vaš zahtjev je uspješno podnesen, te će ubrzo biti obrađen. U roku od XY dana možete očekivati pošiljku na Vašoj adresi (člansku majicu i iskaznicu).

    Hvala Vam što ste postali naš član!

    Srdačan pozdrav, MNK Futsal Dinamo.
  • nkdz
    825
    Prema fejs stranici o futsalu, Dinamo je napustio mladi reprezentativac Fran Vukelić, ide u Uspinjacu

    edit: Mislim da je za njega Đulvat na sjednici pricao da ga zeza kaj ima školu ujutro i popodne i još treninge velikog nogometa pa ne stiže toliko na futsal, inace prilicno dobar mladi igrac
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.