• 000
    941
    Iduće godine lagano sredina tablice.deda

    Klinci su ipak stekli dosta iskustva u prosloj sezoni, a ekipa se tek treba formirati.
    Po meni je prerano za bilo kakve zakljucke.
  • 268
    8
    Ajde, da se malo ubacim u raspravu. Prvo Veki, izvrstan igrac, sigurno po znanju kandidat za jednog od najboljeg u ligi ako ne i najboljeg, ali na žalost niti blizu na toj razinu u FD, ozljede da i ne spominjemo.
    Mislim osobno da nije nenadoknadiv gubitak za klub kao što bi to bio Dado ili Čeki. Definitivno, bez obzira na stasanje mladih igrača ipak treba svježe krvi i kvalitete za nešto više u idućoj sezoni. Trenutno smo na nivou 4-5 ekipe po snazi igračkog kadra u ligi i neophodno je jačanje po svim pozicijama, pogotovo GK. To sve je jednim dijelom problem i tajminga izborne skupštine, jer sva potencijalna igračka pojačanja su netom odabrala daljnje sredine i klubove. Ne ulazeći u financije jer ih ne znam, ali to je definitivno problem ovoga kluba i za nešto više ipak treba i svježa sponzorska krv, ciljevi i strategija. Kod nas se tek ide u izbore za vodstvo kluba, što je debelo pre kasno. Uza sve "teškoće" koje su trenutno oko FD i koji su ogroman uteg klubu, nadam se ipak krpanju svih problema, nalaženju rješenja te jako, zajedno i novim elanom u iduću sezonu.
  • nkdz
    829

    Prvo pozdrav i dobrodošao u forum :)
    Slažem se s tobom da Veki u FD nije bio na svojoj najvecoj razini, u prvom redu zbog ozljeda i polu ozljeda i da je mozda mogao i trebao pokazati još nešto malo više.
    ali opet kad gledamo kad igrači nisu znali šta bi s loptom i kad je bio velik presing protivnika on ju je uvijek solidno iznosio i oslobađao nas tog pritiska bit ce trenutno teško pronaci nekog takvog igraca nižeg težišta koji može toliko s loptom, to je prva pozicija koju moramo krpati.

    Pojacanja na mjestu golmana definitivno treba biti i to je jedan od prioriteta, makar sve ovisi i o tome dal će se Škorić moći u potpunosti posvetit futsalu, ovo polovicno rješenje od ove sezone nije bilo najsretnije jer zbog privatnih razloga nije branio veci dio sezone, a u doigravanje se vratio u ne baš idealnoj formi pa je primio par glupih golova.
    Maloševcu i Hercigonji fali iskustva i ak je moguće ja bi ih "posudio" negdje u 2.hmnl jer po meni trenutno ne mogu braniti u ovoj sezoni prve lige koja je jaca nego prošla.

    Osim njih mislim da si pogodio brojku potrebnih novih igraca, a to je 4-5 jer doigravanja ne mozemo odigrati s 5-6 igraca i racunati da oni imaju beskonacnu snagu za izdržati, a neki igraci na klupi nažalost ne mogu biti konkurentni u prvoj ligi, a kamoli za tekme doigravanja u koje bi minimalno morali uci.
    Trenutno su po jacini po meni bolji od nas: Novo Vrijeme, Uspinjaca, Vrgorac, Split( kad se vidi kakva ce još imat pojacanja)
    A Square je minimalno jednako jak kao i mi.
    Ovi izbori su nas malo unazadili po pitanju tajminga za pojacanja ali vjerujem da se jos može naći poneko i imam nade da bi ova sezona mogla biti najzanimljivija za gledanje dosad ali ce trebati puno posla da bi tako bilo

    edit: i naravno da pojacanja ovise o našem buđetu i da sukladno tome se bude slagala momčad
  • Eduardo
    17.2k
    Koliko dugo se čeka na člansku iskaznicu kad se učlaniš putem maila?
  • nkdz
    829
    Kad su već nove garniture dresova aktualne u velikom Dinamu kak stojimo s futsal Dinamom?
    Oce ove godine i mali Dinamo dobiti nove dresove?
    Nemrem se sjetiti jel svake dve godine ili svake
  • marcio amoroso
    31.9k
    4j6q07eydcb7y6e2.jpeg


    Ja bi ovaj :love:
  • nkdz
    829

    Taman ti je jos i na popustu :D
    279kn je fakat ok cijena
    https://www.footballmania.hr/klubovi/futsal-dinamo/nike-m-nk-dry-chalng-ii-jsy-ss893964-463.html

    meni su oni s kragnama bili zakon :)
  • marcio amoroso
    31.9k

    Nije to taj. Ovaj je tamniji puno sto ja tražim. Nema gdje nisam pitao, nigdje ih nema. Samo jedan na njuškalu bio.
  • Građanski1911
    326


    Svake dvije... znači u sezoni 2020/21 izlaze novi

    I GNK je do prije nekoliko sezona imao dresove 2 sezone
  • nkdz
    829

    onda sam ja zabrijao, meni izgledaju isti, osim boje koja je mozda zbog fotke takva


    Ma i to je ok, samo me zanimalo :)
  • BluePhone67
    3.2k
    Jel se razmislja mozda o promjeni marke dresa i kompletne opreme proizvodjaca. Npr, Joma naravno oni nisu Nike, Adidas , Puma itd ali je skoro duplo jeftinija oprema od ovih navedenih, cisto da se smanje troskovi jer po financijskom izvjestaju se potrosilo 101.349 kn samo na opremu sto mozda nije puno, ali moze se i jeftinije se proci, pogotovo ako uzme se u obzir da se krece u masovnavanje u omladinskom pogonu cak i do 200 klinaca koje ce trebat opremiti ako sam dobro zampamtio rijeci Djulvata. Sto znaci da je oprema jedna od bitnih stavki na kojoj ce se trositi buget. Ne znam koliko ste pogodili rabate i koliko je mozda Nike ulozio svoje robe gratis klubu, al evo jedan od primjera gdje se mozda moze doci do nekih dodatnih novaca jer meni je svejedno jel FD igra u Nikeu ili Jomi. A nije niti odmet da krajnjom potrosacu, navijacu i kupcu prije svega bude lijep dres i onda uz to i jeftiniji.

    6zlv5leo3tw0m4p6.jpg

    Maloprodojna cijena 179 kn, uz dogovor i kolicine ide to i 50 kn jeftinije..
  • Infinity
    15.2k
    Mi takve sebi za turnira sredili za 35KM zajedno sa sorcom. Sad zamisli posto je direktno od Jome kad uzmes ogromnu kolicinu robe, a ne deset komada kao mi.
  • nkdz
    829

    sviđa mi se tvoje razmisljanje, vjerojatno bi se moglo postici dodatnu uštedu prelaskom na manjeg proizvođača tipa Joma ili Kelme, ali opet vjerujem da se ima dobar ugovor i s Nikeom jer se neke stvari na dresovima za prvu ekipu rade s dodacima poput zastave i imenima onih koji više nisu s nama, a to bi i manjim proizvodacima diglo cijenu jer je custom made onda
  • BluePhone67
    3.2k
    Ma sve se moze dogovoriti sa svima, to su poslovni svjetki ljudi i firme i ako su iole pametni napravit ce iznimke za dobrog kupca i zadrzat ga i iducih godina. Tako i za neke preinake oko dresova.
  • Mr Blue
    3.3k
    Čini mi se da bi Omiš mogao biti jako zanimljiv ove sezone. Imam osjećaj da je novi prvoligaš za klasu jači od klubova koji su prošle sezone ispali što će samo zaoštriti već opasnu konkurenciju. Nema niti jedne slabe utakmice ove godine.

    Na početku prvenstva očekuje nas odmah drama. U goste protiv dvostrukog prvaka i onda kući protiv Squarea s kojim je svaka utakmica na nož do zadnje sekunde.

    1. kolo (27.-29.09.)
    Novo Vrijeme Apfel – Futsal Dinamo

    2. kolo (4.-6.10.)
    Futsal Dinamo – Square

    3. kolo (10.-12.10.)
    Alumnus – Futsal Dinamo

    4. kolo (1.-3.11.)
    Futsal Dinamo – Crnica

    5. kolo (8.-11.11.)
    Vrgorac – Futsal Dinamo

    6. kolo (22.-24.11.)
    Futsal Dinamo – Olmissum

    7. kolo (29.11.-1.12.)
    AFC Universitas – Futsal Dinamo

    8. kolo (5.-7.12.)
    Futsal Dinamo – Split

    9. kolo (12.-14.12.)
    Uspinjača Gimka – Futsal Dinamo

    Hrvatski kup
    Listopad i studeni – Regionalni kupovi
    15.-17. studenog – Osmina finala Hrvatskog kupa
    26.-28. studenog – Četvrtfinale
    20.-22. prosinac – Final Four
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.