• Nino Bule
    10.7k

    Ovaj ce valjat fejk parfeme i naocale turistima
  • Efes Pilsen
    6.4k
    Par blic pitanja i onda pola Livaja ili..? I kao Livaja :rofl: dresiraju ga otpocetka
  • Nino Bule
    10.7k
    "Neslužbeno saznajemo kako bi idućeg tjedna čelnici Hajduka trebali dovršiti još najmanje dva ulazna transfera, čime bi dodatno popunili svlačionicu i novom treneru Ivanu Leki na raspolaganje stavili momčad od koje se očekuju trofeji.ad njegovog idućeg transfera."

    Kaze gabelic iz 24 sata koji je do sada ovaj prijelazni rok uvijek imao dobre informacije i cesto ih prvi izbacio.
  • Zagi
    4.5k
    Nek nabave još dva ovakva i natovare pritisak trofeja.
    Ostanak u kružnom toku neminovan, a Leko odlazi na kraju sezone.
    Nikad neće naučit.
  • Nino Bule
    10.7k
    Ha pojacanja im svakako trebaju ako misle bar ispunit zapisnik, da li ce bit kapitalci ili ovakvi osrednji transferi koji mogu biti flop ali i iznenadit vidjet cemo
  • Dammir10
    266
    Ko se kladi i ko je ikad gledao klubove sa dna francuske Ligue 1 zna da su to ekipe pune drvosječa. Tu nema puno igrača koji znaju nešto sa loptom i utakmice tih klubova su često negledljive. Ajaccio Auxerre, Brest, Troyes i slični su žali Bože klubovi....mogu mislit kakvi su tek Ligue 2 klubovi a kamoli tek posljednji klub Ligue 2, pa to je razina Rudeša. Ne kažem, moguće je i tamo naći pravog igrača ali je vrlo mala vjerojatnost.
  • Fanboy
    2.1k
    Sa svojih 24 godine je već preko 4 sezone tu 2 francusku ligu igrao Oliver Giroud, najbolji strijelac u povijesti francuske reprezentacije, nakon toga odlazi u prvu francusku ligu.

    Zanimljivo da je Mandžo isto godište, također je 2010 otišao iz Dinama iako je ranije još rušio jedan Ajax. Obojica napravili fantastične karijere eto tek od svoje 25-te godine.

    Jedan primjer kako sa igračima treba biti strpljiv, nekad veće povjerenje jer nikad ne znaš šta leži u njima. Noviji primjer je svakako Oršić, u svojoj 27-oj godini do jednog od najboljih dinamovih igrača u povijesti.

    Ovime ne sudim Marokanca, no vjerujem da se tamo daju pronaći dobri igrači, na kraju ako se ne varam Subašić je prodan u 2 ligu, bio najbolji golman te su kasnije izborili prvu ligu te je i tamo proglašen najboljim golmanom lige.
  • Guinness
    1.9k
    Sramota za Osijek da prodaju reprezentativca Hrvatske u ciparsku ligu.pencilneck

    Je, vjerujem da su pokunjeni pružili ruke rusima iz Pafosa i da neće tri tjedna pred medije izlaziti od sramote što su dobili 2 milijuna eura od Pafosa umjesto od Tolousea ili Monze...
  • Guinness
    1.9k
    13 hours agoblackbully

  • Mr Anderson
    4.9k
    Gary...:lol: :rofl:
  • Crusades1986
    9.3k
    e1am44978qqfke0w.jpg

    Evo i u ovom formatu
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.