• dinamo vitez
    214
    Ne sviđa mi se ovo kako se razvija priča sa 'ultimatumom Brekalu'. Čemu ultimatum? Prijelazni rok traje još 20+ dana. Zar to već imaju nekog drugog na radaru? Što ako nitko ne dođe? Pojeo vuk magare.

    Nadam se da se varam, ali djeluje mi ovo kao pokušaj da se smire strasti i baci priča navijačima kao 'evo pokušali smo, ali nije bilo suđeno'. I da nam Beljo na isti način propadne radi natezanja oko parsto tisuća eura sa mrtvim Augsburgom. Za takve igrače se kako je netko naveo 'baca crveni tepih'.

    Kad imaš priliku dovesti igrače takvog kalibra, onda pokaži da si veliki klub, a ne neka sirotinja koja se cjenka i strahuje radi parsto tisuća eura. Nije da prije nismo bacali milijune na neke poluproizvode.
  • vjeko1701
    5.9k
    Ček, odkad je Šimić tamo?
  • Crusades1986
    9.9k
    Nedavno otišao na posudbu, početkom godine
  • vjeko1701
    5.9k
    Hmm, to bi značilo da je pao u drugi plan kod njih?
  • Infinity
    15.3k
    Vjerovat cu da si ti Sargija, mozda Filip, a mozda i Josip, pa se toliko trudis sve oko ovog transfera okrenuti u smjeru kojem okreces. Dinamo mozda ne moze ponuditi uslove koje ti trazis ili tvoj sin/brat trazi. Mozda i moze, ali bi stvorio lose raspolozenje u svlacionici. Nije sve crno bijelo.


    Jel shvacas i da nije svima zivotna zelja igrati u Dinamu? Jel shvacas da neki cak zele biti sto dalje od Dinama? Jel shvacas da neki nogomet gledaju samo i iskljucivo kao posao i u pregovorima s Dinamom traze nesto sto Dinamo nekad ne moze dati? Jel shvacas da transferi jednostavno propadaju svaki dan. Nismo mi Real, nemamo ni reputaciju, a ni lovu da dovedemo koga zamislimo.

    Brekalo u Dinamu bi bio stvarno fantazija transfer i samo to govori koliko je tesko to postici.

    Taj je*ebi Mudryk je pregovorao s Arsenalom, vodecom ekipom u najjacoj ligi svijeta, s klubom za koji navija. Na kraju zavrsio u mrskom rivalu koji je deseti na tablici. To je nogomet. I zavrsio za sto milijuna, a netko neki dan pisao kako je pomislio da bi ga mi mogli dobiti ispod cijene s obzirom da je u Ukrajini rat. Toliko smo realni.

    Transfer Brekala se ne moze zavrsiti preko noci, a i ako se ne zavrsi nema potrebe pricati o nekim nesposobnostima. Pokusati dovesti Brekala je kao uvodjenje tri napadaca zadnjih deset minuta kod 0-1. Nemas sta izgubiti. Brekalo bi bio najbolji igrac Dinama i ako netko misli da mi tako lako mozemo zavrsiti transfer igraca koji bi bio nas najbolji igrac, taj zivi u nekom paralelnom svemiru ili je internet trol.
  • Infinity
    15.3k
    Ne sviđa mi se ovo kako se razvija priča sa 'ultimatumom Brekalu'. Čemu ultimatum? Prijelazni rok traje još 20+ dana. Zar to već imaju nekog drugog na radaru? Što ako nitko ne dođe? Pojeo vuk magare.dinamo vitez

    Mozda to nije ultimatum, mozda je on rekao da ce javiti sve u roku tri dana. Mozda klub s druge strane ima isti ultimatum od nekog drugog igraca, te se pokusava zastiti. Ako Brekalo ne odluci u roku 72 sata onda ce se uzeti B opciju i idemo dalje.

    Taj ultimatum je navodno ispao jucer. Vidjet cemo u srijedu kakva je prica.
  • vjeko1701
    5.9k
    Riječ ultimatum je bila dio naslova da bi zvučalo zanimljivije za pročitati. Mislim da je u samom tekstu ispalo nešto u smislu da im je Brekalo rekao da će odgovor dobiti unutar 72 sata ili da je izvor rekao da će se unutar toga sve znati.
  • Neki tip
    19.4k
    Hmm, to bi značilo da je pao u drugi plan kod njih?vjeko1701

    Pa kad je bio u prvom planu? Zabijao u Lieferingu, preselio u prvu momčad, ali ulazio potkraj par utakmica. Imaju napadače koji nemilice trpaju i koji još nisu prodani pa da se otvori Šimiću i sad je posuđen Zurichu da ne sjedi na klupi u Salzburgu već igra.. I bome u prvom ulasku strpao 2 gola u 5 minuta i spasio bod ekipi. Pogledaj na Zanimljivostima, ima i link na 5minutnu snimku, prvi gol je fantastičan..
  • vjeko1701
    5.9k
    Ma pitam jer im je bio u drugoj momčadi a ulazio je i u ligi i u LP a sad je posuđen u davljenika/aktualnog prvaka u Švicarskoj.

    Ok, nije bio prvi plan i sve pet ako je ovo samo posudba radi minutaže ali nekako mi se čini da je to u njihovoj hijerarhiji korak unazad.
  • Neki tip
    19.4k
    Ma mislim da nije korak nazad. Nisu Zurichu dali pravo otkupa, nego mu otvorili prostor za igranje i dokazivanje. Barem ja to tako vidim, ako nastavi ovako zabijati kako je krenuo, ode na ljeto Šeško iz Salzburga, a Roko u Salzburg u špicu.. :)
  • vjeko1701
    5.9k
    Ajd, vidjet će se. Meni još žao da ga nismo ugrabili. Em je sin velikog bivšeg igrača em mi se čini dobar potencijal. Osobno me u nekim stvarima jako podsjećao na Mandžu u tim godinama.
  • xyz
    840
    Što je jeftino, a što skupo je relativno. Primjer, Oršić je za 1 mil eura bio jeftin, a Štefulj je za 250K eura skup. Brekalo je jedini igrač kojeg vidim da bi mogao donekle zamijeniti Oršića. Drugih igrača mi te kvalitete ne možemo dovesti zbog nepostojećeg skautinga ili previsoke cijene. Prema tome, trebalo bi učiti sve da Brekalo dođe, ali nisam optimističan jer klupsku politiku vode nesposobnjakovići.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Kaže Bara u emisiji da Dinamo može ponuditi odlične uvjete i da bi mu to bio zalet za ponovni ulaz u reprezentaciju i još jedan veći transfer, ali da je problem liga koja po njemu nije nešto i pravi odabir za Brekala.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Pun mi penis i Bare i Brekala. Ajte momci ovo je sad filozofija bil piskio ili kakio ili oboje
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.