• BBB Sibenik
    4k
    Na kraju će vapaj i suze bjegunca urodit plodom, pa će sa one liste doći pokoji igrač. Nebi me cudija i Brekalo na kraju..
  • Mr Anderson
    5.4k
    Ja sam za dovođenje Omeragića. Jebi ga, ako ga želiš odmah, moraš nešto i platiti. Ali ne onoliko koliko je Mamić dogovorio.
    Za Brekala sam isto čuo da se pregovara. Jasno da ako Fiorentina baš zapne da se ne možemo s njima nadmetati. Mislim, nebi bilo oportuno dati mu duplo veću plaću od sljedećih u platnom razredu.
  • BBB Sibenik
    4k
    Kaže Cancelotti “odlazaka vise neće biti!” to me umirilo malo ponajviše radi Livakovica
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Mislim da bi Dinamo (barem igrački) možda profitirati od ovog izlaska zadnjeg Mamića. Nekako imam osjećaj da su ovi skužili da je puk nezadovoljan s transfer politikom i da sad pokušavaju ih pridobit nazad. (Naravno ako tu nije opet Maminjo umješan, a nadam se da nije...)
  • Imamo Dinamo
    3.3k

    Mislim da tu on nije njega uključio jer Livi ima klauzulu, pa ako on bude htio ići a klub aktivira odštetnu klauzulu mi tu nista nemozemo
  • Captain America
    13.9k
    Ovakve igrače poput Omeragića trebamo dovodit. Dečki s ovog podneblja koji su top talenti, a imaju iskustvo igranja ozbiljne lige. Igrač nema problema s jezikom i "kulturološkom" adaptacijom kao kod dovođenja latinosa. Zurich je lani bio prvak itekako respektabilne švicarske lige s njim u prvih 11. Da jedan drugi klub dovede takvog igrača, ne bi se prestalo s glorificiranjem predsjednika, SDa i samog kluba tjednima.

    Ako Brekalo dolazi u Zagreb za nekoliko dana, postavit crveni tepih, uzet najbolju hranu i piće i nagovorit ga kako god znaju i umiju da se vrati doma. Ući bez ozbiljnog krilnog igrača u proljetni dio sezone je najblaže rečeno maloumno.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Kaj se Omeragica tice sam pital frenda u Zürichu.
    Veli on da je igral par puta za Repku al da nije stalan clan iste.
    Prosle Godine su postali Prvaci a trenutacno je on dio druge najlosije Obrane Svicarskog Prvenstva.

    Inace se slazem s izjavom Captain Americe u vezi njega
  • Olmic
    2.7k
    Mislim da je jedini problem za Brekala primanja. Nece sigurno igrat za milju a sve vise od toga narusavas svlacionicu
  • dZg1986
    384
    Nottingham Forrest zeli Livakovica
  • Captain America
    13.9k
    trenutacno je on dio druge najlosije Obrane Svicarskog Prvenstva.ZGBhoy

    Ima 3 utakmice od starta i 2 ulaska s klupe. Ne koriste ga jer nije produžio ugovor.
  • Mlađi referent
    10.6k
    Brekalo na prvoj crti :eyes:
  • Keyser Soze
    8.1k
    Ta stranica više ima saznanja iz medija nego iz nekih insajderskih izvora. Ne kažem da nije istina, ali sumnjam da znaju nešto kaj mi ne znamo.
  • blue heart 72
    1.4k
    baš sam to i ja mislio napisati u vezi Omeragića.
  • maddaddam
    2.9k
    Strgao je koljeno protiv Grasshoppera 02.04.2022. i dugo bio izvan terena. Dosta izgubio zbog te ozljede, pao u formi i time od standardnog branica sletio u drugi plan.
    Ocekivali su transfer od 10+ milijuna eura, obzirom koji su se klubovi motali oko njega, a na kraju ce ici skoro za besplatno.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.