• Odglavedopetedindijete
    97
    Cursed ti imaš veze sa Southamptonom kao i ja. Ne prodaj maglu narodu, znamo svi da si neki nas dinamovac s fake profilom hahah
  • Logistika
    1.1k
    po meni ce dinamo ovdje najvise profitirati ako odjebu sve engleze,za primjer ostalima...za buduće neke transfere...pa ce i nasi dobiti vise na cijeni...glupo mi je ako Orša želi ići da ga se daje pošto poto,pogotovo nakon minuta koje je na SP odigrao...jbt sad bi svi Oršića za 4 5 miliona...usrani englezi da nas tako podcjenjuju koji su dobili porcije i od Orše i od Dinama i od Reprezentacije...bahatluk,ne sjecam se zadnjih godina tko je to u premiership dolazio za takve novce,iz trece ekipe svijeta,asistira,zabija,bori se...discipliniran maksimalno...
  • Nino Bule
    11.3k
    Everton je isto u rasulu, trener na rubu otkaza, sportski sektor katastrofalan i uopce nema rjesenja za sljedeceg trenera, jako bi me cudilo da oni posalju ponudu kad ni ne znaju bi li ga novi trener koristio.
  • Orc123
    5k
    Ocito je da ce otici samo se jos ne zna gdje....
  • Yery
    72
    Kako je krenulo ja mislim da ostaje ipak.
  • xyz
    840
    Zašto ne ponudimo Southamptonu Menala za taj iznos?
  • Keyser Soze
    8k
    Ja ne želim da držimo nezadovoljnog igrača u prvih 11. Dečko očito želi otići pod svaku cijenu i zaigrati Premier ligu što je po meni veliki rizik jer vrlo lako može igrati championship iduće sezone, ali mu je očito i to veći motiv od Dinama i HNL-a u ovom trenutku.
  • Zagi
    4.9k
    Najgore je kaj će ta trakavica sada trajati cijeli prijelazni rok.
    Ne znam jel mi gore čitati o prodaji Orše ili ovim govnima sa kata iduća 3 mjeseca.
  • NitkoBitan
    11.8k
    Nek ga se posalje na posudbu ovu polusezonu za milju dvije , ionako ga gledaju kao vatrogasno rjesenje a mi osvajamo HNL i bez njega.
  • Captain America
    13.3k
    Everton je pred kraj prošle sezone plesao po rubu bankrota. Sumnjam da su se magično oporavili, a lova od Richarlisona je brže-bolje spiskana.
  • Logistika
    1.1k
    ako ga posaljemo na posudbu bubam Everton vratili bi ga kao Vlasica...debelog,psihički rastrojenog...a s obzirom da nije njihov pitanje koliko bi ga gurali da igra...sjebao bi sve sto je radio 3 godine...prevelik rizik za samog Oršu otići tako...jedino,ako mu reprezentacija uopce nije fokus pa mu svejedno jel igra Premiership,Championship...uzdam se jos u Oršinu pamet,i da neće otići u ove vrlo neizvjesne klubove
  • plavi72
    694
    Povećao bih ugovor Oršiću i riješio sve,a tko će mu povećati dok traje borba za fotelje.
  • Neki tip
    19k
    Povećao bih ugovor Oršiću i riješio sveIgor

    Ma naravno, jer u ugovoru je problem.
  • Logistika
    1.1k
    a to bi ti...ti bi ja...ali ovi nisu u stanju skupiti potpise kamoli kupiti sebi barem malo mira,a Orša bi bio idealan...nazoves ga,pitas Orša koliko je dosta godišnje da to riješimo jednom za svagda ! I u ponoć izađeš sa vijesti ORŠA NIJE NA PRODAJU !
    to je naš zlatni dečko...e tako kupuješ ugled,i na tržištu i medu narodom...steta da je ova ponuda za Oršu došla u najgorem mogućem trenutku,inace mislim da bi bila glat odbijena ,da ne bi ovi hoštapleri engleski morali ni dolaziti na pregovore
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.