• Stihl
    3k
    Ovo mi je jedno od najboljih prvenstava kaj sam gledal do sad, a i finale, mislim da bolje finale nisam gledal. Bravo Micahel Smith!
    6mxwt0pj53yddyon.jpg
    xm4n6eg0zrsqao4v.jpg
  • Stihl
    3k

    Da li je istina da će skoro svi veći turniri narednih godina biti održani isključivo u Londonu?
    Koliko znam ne. Svjetsko prvenstvo da, ali ovi ostali turniri od premier lige, pa do grand slama , mastersa itd...se igraju po cijeloj UK , igraju se još i u Nizozemskoj i Njemačkoj.

    Btw. Ovaj 9 dart finish i ovaj brutalno dobro odigran leg je sve. Baš lijepota od pikada...
  • Guinness
    1.9k
    Btw. Ovaj 9 dart finish i ovaj brutalno dobro odigran leg je sve. Baš lijepota od pikada...Stihl

    Obojica u 9 dartu i na onda još na kraju zadnjeg lega zadnjeg seta Smith može 9 dartat za pobjedu... Odlično finale.
  • Stihl
    3k

    Ma velim ti, predobro finale. Jos bolje k tome jer sam navijal za Smitha. Istina da MVG nije sinoć igrao svoj najbolji pikado, definitivno je bolje igrao u polufinalu ali bez obzira na to Smith je definitivno odigrao, pa mozemo reć svoj najbolji pikado na cijelom prvenstvu, pa mozda cak i najbolji u svojoj karijeri. Ali da, ovaj vrhunski leg će sigurno ostat zapamćen, pratim PDC WC od negdje 2014, 2015.g (btw.2016.g sam gledal uživo i planiram opet :cool: ) i viđao sam do sada perfect dart, ali nikad ovako da su obojica igrača bili u mogućnosti napravit 9 dart finish u istom legu.

    i na onda još na kraju zadnjeg lega zadnjeg seta Smith može 9 dartat za pobjedu
    Da, taj zadnji leg za pobjedu je bio isto čudo...Svaka čast!
  • Logistika
    1.1k
    semzqogsg9hhry2u.jpg
    skijanje ili prvi maj? nagradna igra hahahaha
  • Dino
    2.2k
    Pogledajte si na insta stranici, na storyju @dinamozag. Nismo bogme jedini koji su morali otkazati, a nismo ni oni s najgorim uvjetima. I drzave s vise snijega, na vecim visinama i “boljim” (uobicajenim) uvjetima su ove godine otkazale utrku.

    Ne treba uvijek tuc po sebi. Imam osjecaj da smo mi Dinamovci i Zagrepcani prvi kad treba samog sebe blatit.
  • Jaro
    5.4k
    pa nije problem otkazivanja, forsiranje necega mimo razuma je problem. Jbg kad ti je temp iznad 0 konstantno i to preko dana 10ak stupnjeva, to nisu uvjeti za skijanje... Skijalista na 1500m nemaju snijega, jbg, takva je klima dosla i skijasi ce morat sjevernije preselit ili na vece visine. Na 900 m nema sanse...
  • dZg1986
    384
    Eventualno promijenit raspored i stavit Snjeznu kraljicu u 2.mjesec
  • flexXy
    1.9k
    Zrinka Ljutic 19.u veleslalomu danas. Startala je sa 46 mjesta, svaka cast.
  • Logistika
    1.1k
    1ngl5rmqwg5u7f23.jpg
    necu ici u neku duboku teoriju,ali dnevno hr živi od ovakvih članaka...ovo ce biti otvoreno vise puta nego da sad objave da su ukrainci roknuli putina...jos ako se poklopi pa digne i zastavu hajduka na parketu,imali bi 10 dana pravljenja nekog filma i lokalnog junaka...osobno puca mi k sta mediji pisu o dinamu,pogotovo kad vidim sta pisu o hajduku,i kakve bajke i bajkice ovakve stvaraju...kako da onda taj tattoo nosi dres "grobara hr rukometa"
  • Infinity
    15.2k
    Ne pratim rukomet vec godinama, al sad sastavljam tiket i vidim da starta SP. Zar se Hrvatska toliko srozala da nije favorit protiv Egipta?
  • blackbully
    4.4k
    Više su ozljede u pitanju nego koliko se srozala makar i u tome ima istine.

    Više pratim ženski rukomet nego muški, vikendom uvijek odem na Lokomotivu kad igraju Ligu prvakinja i već tamo se osjetno vidi ogromna razlika u kvaliteti. Trenutno su zadnje u grupi sa gol razlikom -107 i jednim bodom. Sve ti govori kada je koeficijent 1.01 na Gyor, Esbjerg, Metz i ostale kada dolaze igrati u Zagreb.
  • Neki tip
    19k
    Blackbully ti je dao djelomičan odgovor, Hrvatska je zaista prilično prošarana ozljedama, ali nije samo do toga i nekog našeg općenitog pada, nego i do dobre egipatske generacije i rezultata koje postižu.

    Egipat je ozbiljna reprezentacija koja je, uostalom, na Olimpijskim igrama prošle godine u četvrtfinalu izbacila Njemačku, da bi u polufinalu izgubila od Francuske 27-23 (na poluvremenu izjednačeni), a u utakmici za 3. mjesto izgubili od Španjolske 2 razlike..

    Manje teško natjecanje, ali svakako ne bezazleno i loše je prvenstvo Afrike, a to su osvojili.. ;)

    Kad upariš ove tri info, onda je jasno zašto u tekmi Hrvatske i Egipta baš i nema nekog izrazitog favorita..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.