• Orc123
    14.1k
    Omeragic je stoper za Buducnost. Taman i da niti jedan vise ne ode. Mora se misliti na buducnost jer autalo sigurno ide do ljeta, bas kao i ktc. Treba ti takav profil stopera a vec je bio dogovoren prwko Mamica ali je uprava stopirala radi velike provizije. Zar oni ne mogu sami zavrsiti taj transfwr ili su toliko nesposobni?
  • Zagi
    13.7k
    Vidim da umjesto Omera već neko vrijem igra ona letva Katić. Valjda jer ovaj ne želi potpisati ugovor?
    Jel ga gledao tko? Valja li kaj?
  • Neki tip
    21.3k
    Omeragic je stoper za Buducnost.Orc123

Ako je tako, onda nije dovoljno dobar za Dinamo.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Omeragiću vrijednost na TM-u 6 milja eura, ali mi ćemo ga dovesti za kikiriki. Pa jel nismo malo prestari da se vjeruje u bajke?
  • xyz
    840

Jako dobar stoper. Može igrati na desnom beku, ali je bolji po meni na stoperu. Dobar u duelu, zna iznijeti loptu. Meni čak nije realno da bi htio doći jer mislim da može sigurno ići u neki solidan klub iz Njemačka, Italije, Francuske... Ali očito smo napredovali u imidžu kluba.
  • xyz
    840

Ima još 6 mjeseci ugovor...
  • maddaddam
    2.9k
    Vidim da umjesto Omera već neko vrijem igra ona letva Katić.Zagi

Ozljede su ga debelo unazadile. Do statusa rezerve. Prije toga bio je na piku Milana i nekih španjolskih klubova, odličan potencijal danas u padu.
    Zdravko inače forsira taj transfer.

Ako je tako, onda nije dovoljno dobar za Dinamo.Neki tip sa Zapada

Taman da Miliću pravi društvo na posudbi.
  • blue heart 72
    2.9k
    O Omeragiću sam već prije pisao dok se još nije povezivao sa našim klubom. Ja bi ga definitivno doveo, ako je i on zainteresiran i ako je financijska strana u normali. Dečko je vrlo dobar, za svoje godine jako stabilan, dobro čita igru. Da Zagi, kod njega je glavni problem što su mu se spojili izbivanje sa terena zbog ozljede meniskusa i neproduljenje ugovora sa FCZ-om. Od onda je praktički "na ledu" i dobiva sporadično minute.
  • Neki tip
    21.3k
    Ima još 6 mjeseci ugovor...xyz

Što prilicno vjerojatno znači da ne želi potpisati novi. Nekako sumnjam da je to zato što ide u Dinamo.

Stoper kojeg TM procjenjuje na 6 milijuna, koji ima 20 godina i kojem ugovor istječe za 6 mjeseci, igra u Švicarskoj gdje je i rođen, naprosto neće u lipnju doći u Dinamo.

Ne zato što ja ne cijenim dovoljno Dinamo, jer Orša je rekao što je nama Dinamo, nego zato što ta odluka ne bi imala ama baš nikakvog smisla za ovog malca u gore danom kontekstu.

Edit: teske ozljede o kojima pišete taj kontekst ponešto mijenjaju, ali ne toliko da bih očekivao drugačiji rasplet.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Katić da se vrati u stanje prije ozlijede bi bil optimalno pojačanje za nas
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Katic je precijenjen. Skotska liga izbacuje neke igrace u prvi plan zbog odredenih nogometnih atributa koji ne prolaze bas svugdje. Barisic je jos jedan dobar primjer, ja ga recimo u Dinamo ne bi uzeo unatoc problemima s bekovima. Katic je prosjecan stoper s lijepim brojem kikseva.
  • ZGBhoy
    1.8k
    jbg ja baš htjeo navest Miovskog za napad iz Aberdeena

j54qotcy2k5h6ad6.png
  • Orc123
    14.1k
    A osko sutalo nije bio izmasakriran i opet je izmasakeiran ozljedama pa svi se slaz3mo da ce biri pojacanje? Decko je imao problema nekih a ozljedama i ne zeki potpisati ugovor zato ne igra a ne zato jer je katic bolji. Tehnicki, fizicki dominantan...pokriva vise pozicija a toliko jos mlad....definirivno ni 2milje eura niau previse za takvog igraca. Da se razumijemo i Milic po meni zasluzuje sansu jer ono sto sam ga gledao u Bravu on je sasvim solidan stopee za rotaciju. Omeragic ako je vec bio dogovoren znaci da zeki u Dinamo. Zdravko je forsirao radi provizije....ali znaci da je sve vec bilo dogovoreno, isto ko i slucaj sa Batisicem ali njega hvala Bogu nismo doveli i preplatili opet debelo. Omeragic vrijesi svakog centa
  • marcio amoroso
    47.7k
    Bez toga “Zdravko” molim vas!!
    Jel ga to iz milja tako zovete? Poznajete ga osobno?
  • Mr Anderson
    15.7k

Znam da ima još 6 mjeseci. To ne znači da ga možeš dovesti badave. Ako je stvarno tako dobar, u što sumnjam onda će se licitirati za njega. Ako nije više tako dobar ko prije ozljede, onda nam ni ne treba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.