• Mrvica
    4.1k
    Ikona! :heart: :heart:
  • Navijač Dinama
    11.5k
    a00xkh0rq1xu73n0.jpg
    "LoŠa IGrA NOgOM" "sLaBi REFleKsi" "ImAMo BaR TrI bOLJa GoLManA" "rADIJe bI IMaO GoLMAna BeZ RuKu i kOJI prIMa golove sa 35m nego Livakovića"

Najbolji golman u povijesti HR, pa kome pravo kome krivo.
  • Jaro
    11.7k

Majstor majstora rano prepozna...
  • Krizy
    66.9k
    Livaković tek 15.igrač u povijesti koji je dobio ocjenu 10 u L'Equipeu :gasp:
  • serbus
    5.7k

pqttkh7grsipxm68.jpg

A neki ziher prate na telki....
  • NB86
    17.4k
    Sve je zasluzio sta mu se događa, sad jos dvije utakmice karijere nek odradi i osvajamo
  • deda
    43.3k
    Bayern je izgleda ozbiljno zainteresiran.
  • Infinity
    21k
    Od svih mogucih klubova, najcudnije mi je da ga zeli Bayern. Livakovic je golman koji se uglavnom zakuje za liniju, a Bayern je klub koji godinama igra igru u kojoj sudjeluju i golman.

Mislim da bi za njega samog bilo najbolje da izbjegne transfer tamo. S druge strane, ako u Bayernu nisu propustili taj njegov nedostatak i ako imaju rjesenje, onda bi od njega mogli stvoriti jos boljeg golmana.
  • deda
    43.3k
    Nažalost ja mislim da smo i mi morali od njega stvoriti još boljeg golmana.
  • Zagi
    14.8k
    Teško je maksimizirati potencijal kada te trenira plejada nadasve limitiranih trenera.
    Od dolaska Čačića, evidentan napredak Petka, Orše i Livija. Nakon odlaska Bjelice, svi u stagnaciji ili padu forme.
  • deda
    43.3k
    Golmani su posebne biljke i imaju svoje trenere.
  • Efes Pilsen
    14.7k
    Ja cak i ne vidim toliki problem u njegovoj igri nogom koliko ima nesigurnosti u izlasku s crte. Mislim, nije razina Neuera da ide do centra, ali Bayern poslije Pepa ionako ne igra tako. Problem je sto ce tamo 99% na klupu kad se Neuer oporavi, a mozda cak i na duze vrijeme jer mislim da im je Svabo Neubel prioritet. Al ono, prilika za bit jedinica Bavaraca se ne pruza svaki dan, moze on nazad nakon sezone, nema problema :grin:
  • Zagi
    14.8k
    Da ali igra nogom mu se baš jako digla od kad je došao Čačić koji inzistira na izlasku kroz posjed od gomana i u tu je svrhu posjeo na klupu i KTCa i Rasa i gurnuo u vatru Perića (uz sjajnog Šutala).
    Što se trenera vratara tiče, Čavlina je sa Bjelicom otišao u Osijek i sa Ivušićem skoro izbacio Livija sa pozicije reprezentativne jedinice.

Mi kad i pogodimo sa trenerom/stožerom, brzo ih se riješimo jer.... zna se zašto.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.