• Zagi
    4.5k
    Kaj se ono sve izdogađalo protiv Šeriffa u gostima da smo vratili Dilavera?
    Ras ozljeđen, KTC i Perić na stoperima pa se Perić ozljedio, Muba ide na stopera. Milić na klupi, premlad.
    Gdje je bio Šutalo u toj cijeloj priči?
  • Nino Bule
    10.7k
    Perica svakako zadrzat u rotaciji, lijevonogi stoper s vrlo dobrom igrom prema naprijed nije cesta pojava, zbog povijesti bolesti nikad necemo dobit neku bajnu odstetu, a i on ocito vrlo zahvalan i zadovoljan ovdje (vrlo vjerovatno i na "malom ugovoru" za prvotimca). Josip ide na ljeto, ktc-a se nece produzit. Ostajemo na b sutalo, ras i peric, po meni jos jednog lijevonogog kupit i to je to.
  • deda
    26.3k
    Mora se uzet Perkovića.
  • Infinity
    14.9k
    Sutalo nije bio ni na klupi. On je tad tek hvatao zamah, redovno je poceo igrati tek kasnije u grupnoj fazi. KTC i Lauritsen su bili nas prvi izbor.
  • Zagi
    4.5k
    Ja sam isto za Perkovića.
    Prvenstveno jer mislim da bi se od njega mogao istesati odličan obrambeno orijentirani lijevi bek. Igrao je to par utakmica u Istri i bio dobar.
    Mladog lijevonogog stopera imamo u Živkoviću. Po meni pokazuje puno potencijala.
  • Zagi
    4.5k
    Znači da je netko kroz pripreme i treninge označio Milića kao većeg potencijala? Čestitke Krkiju i ekipi.
  • Infinity
    14.9k
    Nakon ovakvih zakljucaka mi bude zao sto nekad ostavim neke informacije ovdje.

    Sutalo je do utakmice sa Sheriffom odigrao 90 minuta protiv Dragovoljca i 45 minuta protiv Gorice. Sjedio je na klupi protiv Slavena i Rijeke. Sjedio je na klupi u jos tri od sest utakmica u pretkolima Lige prvaka.

    Milic je do te utakmice iza sebe imao te cetiri HNL i sest LP utakmica, isto kao i Sutalo. Svih deset je bio na tribinama.

    Sta se to dogodilo pred Moldaviju mozemo samo nagadjati, al to da su u stozeru za vrijeme priprema zakljucili da je Milic veci potencijal od Sutala nije istina. A donijeti takav zakljucak na osnovu jedne utakmice je smijesno.
  • Zagi
    4.5k
    Opusti se, to je bio onak usputni zaključak.
    Poanta je koliko nam stopera treba da se osiguramo protiv katastrofe koja je bila ta utakmica ako je jedan od njih Perić.
    KTC,Ras, Perić,Dilaver znači 4 stopera na koje računamo + mladi.
  • deda
    26.3k
    Ne pokažu svi svoje adute odmah, neki kasnije procvjetaju. Tako da se ne trebate živcirati. Teoretski su Katinić i Živković talenti, a možda budu drugoligaški igrači. Prepoznavanje talenta ne znači ništa ako taj talent ne radi na sebi.
  • Zagi
    4.5k
    Deni Jurić u Rijeci. Posudba sa opcijom otkupa.
  • Orc123
    4.6k
    Samo se stefulja nikako ne mozemo rijesiti...strasno. mene zanima gdje su pojacanja? Od toga ocito nema nista....neka, ajmo ljubi totalno unistiti karijeru koju je mogao imati u sredini sa stalnim guranjem na beka što on nije. Toliko o tomw kako cemo skautirati do zime i onda reagirati. Naravno posrat cemo se sami sebi u usta ko i nebrojeno puta do sada.
  • Krizy
    33.6k
    Mislio sam da si ljetos dominirao al si se vratio jači. Problemi jer mjesec prije početka transfer razdoblja nije nitko kupljen :rofl:
    Barem pričekaj malo...
  • Jaro
    5.1k
    prijelazni rok pocinje za mjesec dana valjda i traje do veljace a ti vec ubijas...
  • Orc123
    4.6k
    Da jos nije poceo prijelazni rok, bas me zanima kako ce teci i zavrsiti. Vidjet cemo na kraju pa cemo sumirati....
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.