• Nino Bule
    11.3k
    Prati li ko utakmice zrinje, kako jankovic izgleda, je li napreduje
  • maddaddam
    2.9k
    Starter danas i on i Ćuže. Zabio vodeći pogodak. Nisam ga gledao od kvalifikacija pa ne znam za napredak, ali dosta dobro djeluje na terenu. Fali mu mišića i startnosti.
  • Zagi
    4.8k
    Kolega mostarac sa sneta dosta hvali Sučića. Veli da se dobro razvija.
    Jaka pluća, srednji vezni. Tek napunio 19 , igra za bih u21.
  • Beowulf112
    301
    Tolu treba vratit na polusezoni
  • Ali
    1.9k
    Steta za Tolica ako nisu na njega racunali da su ga poslali ljetos u Zrinju. Sa njim bi usli u neko od europski natjecanja. Plus bi sa mladim Jankovicem se uigravao i na euro tekmama bi dobili dovoljnu sigurnost , uz jos Cuzea... imali bi potencijal za 23/24 povrat u maticni klub.
  • Eduardo
    17.2k
    Tolin show.
  • deda
    27.4k
    Gledao danas Zrinju protiv Borca. Janković izišao par minuta prije kraja, upisao asist za jedini pogodak Mostaraca. Sučić pošteda, a Ćuže ušao u 46'. Pratio sam ih dosta ove sezone i moj sud je sljedeći:

    - Ćuže (24) definitivno nikad neće biti igrač za Dinamo. Nastavak posudbe ili prodaja ako se može išta izvući. S obzirom da mu ugovor traje još dvije godine bojim se da će nam biti na grbači do kraja. S njim bi se čak isplatilo i raskinuti.
    - Janković je odigrao dobrih i loših partija. Sad mu je 21. Ja bi ga ostavio još u Mostaru do kraja prvenstva i dao mu priliku na sljedeću jesen iako mislim da to nije to. Po meni veći kapacitet od Ćužea, morao bi biti dobar HNL igrač. Možda, velim možda bi mogao biti rotacijski igrač kod nas, ali igrač za prvih 11 ne vjerujem. Treba mu još mišića zasigurno, u tom slučaju domet koji najavljuje bi se mogao povećati.
    - mali Sučić mi je najugodnije iznenađenje. 2003. godište relativno brzo je zauzeo mjesto standardnog zadnjeg veznog kod Sergeja. S obzirom da je mlađi od Ćužea 4, a od Nike 2 godine, a snalazi se na ovako teškoj poziciji u sirovoj ligi kao što je BiH nekako procjenjujem da je čak veći potencijal od Nike. Ugovor u Dinamu ima još 4 godine.

    U ovu analizu iz BiH mogu dodati i Vinka Rozića (19) koji igra za Široki Brijeg. Nažalost samo 250 minuta je dobio na Pecari, upisao gol i 2 asista. Teško je donositi ikakve zaključke jer igra isključivo trash time zadnjih 10-ak minuta. Moja procjena za Vinka je u razini Ćužea, nije to igrač za Dinamo, ali vjerojatno će dobiti šansu još godinu-dvije na posudbama. Meni osobno nekako grub, neizbrušen igrač, snaga bez imalo šmeka i finoće.
  • Zagi
    4.8k
    Rozić je još imao i nekakvu tešku ozljedu taman kad je zavšio prve pripreme sa Širokim.
    Slažem se sa dedinom procjenom.
    Sučić bi mogao biti jako dobar, Janković solidna zamjena.
  • Zagi
    4.8k
    Barišić zabio u prijateljskoj protiv Sturma.
    https://www.youtube.com/watch?v=cDbWp2nSNxM
  • Maki17
    174
    Brekalo se vraća iz Varaždina, ne znam jel ostaje ili ide dalje. Možda da skuplja minute kod nas ako štefulj ode
  • Zagi
    4.8k
    Ja se nekako bojim da je Ljubičić na beku dugoročan plan.
  • Viola
    338
    Tolić 2x assist danas
  • Carrasco
    4k
    Ima 5 golova i 8 asistencija u 974 minute, nije loše.
  • deda
    27.4k
    Znači Marin i službeno kod Sergeja. Posudba do ljeta uz opciju otkupa ugovora.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.