• Efes Pilsen
    7k
    Bezveze, sta ce tamo? Borit se za intertoto?
  • Mlađi referent
    11.1k
    Kad je ono Villareal od top 10 klubova Europe i jačeg od Chelseaja došao do sedmog mjesta Španjolske i da ga trener napušta radi Aston Ville? :snicker:
  • NORTE
    9.5k
    Ugašena rumunjska Astra s kojom smo 2014. godine igrali u skupini EL. Dobili ih doma 5:1, tamo izgubili 1:0 i radi toga propustili šansu za prezimljavanje u Europi.Mr Anderson
    HAJDUČKO PROKLETSTVO!
    Tako bi nam to prezentirali hajdučki novinari, koji vole radit tablice izgubljenih bodova, ali samo nakon 2 odigrana kola.

    Unai Emery preuzeo Villudeda
    Kakav čudak. Odbio bogati Newcastle jer mu je europski Villarreal život i onda ga napusti usred vrlo dobre sezone u kojoj je opet imao priliku napasti europski trofej, da bi gubio s Aston Villom.
  • SAS1987
    13.7k
    Kakav čudak. Odbio bogati Newcastle jer mu je europski Villarreal život i onda ga napusti usred vrlo dobre sezone u kojoj je opet imao priliku napasti europski trofej, da bi gubio s Aston Villom.NORTE

    Možda zbog Peaky Blindersa.
  • Mali dioničar
    14.7k
    Možda zbog Peaky BlindersaSAS1987

    Steven Knight, tvorac serije navija za Birmingham City. :smile:
  • lucky luciano
    259
    Ko je bio na Trnavi ovakve magle su mu kamilica :wink:
  • Krizy
    37.8k
    Može u paketu lijevog beka i Ojedu :rofl:
    855caviu80rsgfkk.png
  • immerwieder
    1.2k
    championship,
    Blackburn 3. sa 7 poraza i 18 primljenih golova,
    Coventry 22. sa 5 poraza i 16 primljenih golova,
    WBA 23. sa 6 poraza
  • Krizy
    37.8k
    Zanimljivo i da osim prvoplasiranog Burnleya, svi imaju između 4 i 9 poraza nakon 17 kola.
    Baš jako izjednačeno, nitko nema baš puno poraza ili pobjeda
  • Infinity
    15.3k
    Tako je nekad bilo u BH PL. Dva vezana poraza i ispadas iz lige. Dvije vezane pobjede i borba za Europu :lol:
  • Krizy
    37.8k
    To je ono kada su se pobjede u gostima viđale rijetko kao dobitak na tiketu :rofl:

    Sezona 2007./08. bila je izrazito domaćinska u BiH Prmijer ligi. Čak 80% utakmica završilo je pobjedom domaćina a gosti su ukupno u čitavoj sezoni ostvarili 20 pobjeda, od čega čak 12 u Žepču, koje je sezonu završilo sa 7 bodova (svi osvojeni kući).

    Ako ne računamo jako loše Žepče, razlika između prvaka Modriče i pretposljednjeg Jedinstva bila je samo 15 bodova u 30 kola.

    Od mogućih 45 bodova kući, najviše su osvojili Željezničar i Čelik (43), a najmanje Sarajevo, Posušje i Leotar (36). Samo 7 bodova razlike između 15 klubova.

    Od mogućih 45 bodova u gostima, najviše je osvojio Široki (14), a ukupno su 4 kluba osvojila 10 ili više bodova u gostima.

    Kakva sezona :lol:
  • Nino Bule
    11.7k
    Nisi smio u supersportu odigrat dvije utakmice bih lige na istom listicu
  • Infinity
    15.3k
    Kakva sezona :lol:Krizy

    Bio je to teski cirkus od sezone. Zepce je izgubilo 12 utakmica kuci, a valjda 10 su prodali. Znam provjereno da su dobili jednu koju su prodali :lol:

    Sjecam se kao sad u Avazovom Sportu na naslovnici 'U Travniku strahuju da je konkurencija podmazala Zepce'. Ljudi se zalili Savezu da ce ih Zepce pobijediti :rofl: Na kraju su i oni platili pa su dobili.

    Godinu kasnije je Posusje tako prodavalo sve redom, ali su oni malo kasnije shvatili da nemaju ekipu za opstanak pa su ipak nesto bodova i osvojili. Tad je Leotar ostao u ligi s 15 poraza na 15 gostujucih utakmica :rofl: Nije bila rijetkost da ekipa zavrsi sezonu bez boda ili s 1-3 boda u gostima, ali su takvi uglavnom ispadali iz lige.

    Bilo je to zlatno doba po pitanju napetosti. Tri kola prije kraja sedam klubova strahuje za opstanak. Prvaci su cesto bili odluceni ranije, a putnike u Europu su cesto odlucivale licence. Borba na dnu je uvijek bila haos. Bio sam uvjeren da klubovi poput Orasja, Posusja, Celika i Zepca nece nikad propasti, jer su stimali i kad im nije trebalo. Na kraju su svi zavrsili tamo gdje su i zasluzili, mada se to Posusje sad vratilo i djeluje kao zdrava sredina za razliku od prije 10-15 godina.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.