• plavi67
    920

    to da, ali naslov....
  • vjeko1701
    5.9k
    A i odlična obala za vojna pristaništa i baze preko koje imaš sigurnu kontrolu nad mediteranskom obalom.
  • NORTE
    9.3k
    Utakmica godine vol.9 u 2022.
    h2rsujumcxyt9v9m.jpg
  • Mlađi referent
    10.7k


    I jubilarna 30. utakmica generacije :cheer:
  • Bosskovitz
    7.5k


    A jesu iskasapili Milanov grb… graphic design is my passion.
  • Jurki
    8.8k
    sjrab88cxzberf9l.png

    Zgleda bura ili droga. Nemam drugog objasnjenja. :rofl:
  • marcio amoroso
    32.5k
    Ajmo dečki nešto riješiti u vezi ove teme. Tema nije zamišljena da u njoj budu komentari nekih debila sa društvenih mreža. Nemojte biti lijeni da pročitate početak teme i čemu tema služi!
  • Jurki
    8.8k
    jebiga znam al mi je bilo tolko smijesno da sam moral to objaviti
  • Mlađi referent
    10.7k
    Cijeli ovaj intervju pred utakmicu s Osijekom od Čačića je shit of the day za mene, teško je izdvojit sve

    Vjerujte mi, danas sam prvi put otvorio novine, pitao sam što se sve pisalo. Na televiziji sam vidio dva eminentna novinara, Edu Pezzija sam čuo kako je stao u obranu mene i Dinama. Ne razumijem ljude koji toliko prate nogomet, da mogu tako razmišljati, preko noći pod veliki upitnik staviti igrače koji su napravili dosadašnji rezultat, pa i mene koji sam toliko dugo na trenerskoj klupi.

    I onda mi pričaju ljudi koji to nikada nisu napravili, pa i stariji kolege koji su trenirali gradska predgrađa, oni mi drže lekcije. Ako želite doći na najveće škole, morate prijeći neki prag, a mi smo to napravili. Neki to ne mogu ni očima napraviti, a mi se danas školujemo na najvišem nivou. Za Chelsea smo dobili peticu, za Milan vani dvojku ili trojku, za Salzburg doma "jedinicu", rekao je Čačić i nastavio….

    Mi smo imali toliko puno igrača koji prvi put igraju Ligu prvaka, to je sve dio školovanja. I mi to plaćamo. Mi smo osigurali do sada klubu 27-28 milijuna eura, zaslužili smo malo više. I medijima koji žive od nas je sada ljepše. Pišete o Milanu, Chelseaju ili Salzburgu, a ne o nekim klubovima koji su B liga.


    Podsjeća me na ona vremena na vrhuncu moći odbjeglog kriminalca di svoju ‘porciju’ dobije svako ‘ko propitkuje rad kluba, trenera. Onda se vadi vrhunski argument koliko se zaradilo, kakva je ovo škola zapravo. Isto je kao i u vrijeme dok je bio izbornik, kad se malo zagužva, naš dobri Antiša kreće u rat sa svima koji ga komentiraju. Za mene je s ovim pokazao da je definitivno psihički nezreo za vodit klub veličine Dinama i možda bolje da se drži bangladeške u21 repke ili kaj je već vodio.
  • The Undertaker
    4.1k
    Interview sami pokazuje da je u glavi ostao na nivou prvog mandata. To je i razumljivo jer je teško očekivati da će netko promijeniti razmišljanje i nogometnu filozofiju u 70.godini . Kralježnicu ovog Dinama je postavio Bjelica. Očito je da nam treba malo ozbiljniji remont. Pitanje svih pitanja je da li ga Čačić može i zna napraviti.
  • Captain America
    14k
    Što bi Ante trebao reći? Na njegovom mjestu bi im jutros jebo mater svima redom nakon pljuvačine zadnja 2 dana. Igramo u bolesnom tempu skoro 4 mjeseca. Neporaženi smo u prvenstvu s 2 remija. U Ligi prvaka imamo bod manje s utakmicom manje nego što je božanstvo Bjelica ostvario s jačim kadrom u slabijoj grupi. Ante je promovirao Baturinu i oživio Petkovića kojeg smo samo mi najveći fanovi još držali igračinom. Suvereno je osvojio prvenstvo. Onda se po čovjeku pljuje ko da je ispao iz kupa u Jarmini, a ne da je izgubio od 5.5 puta skupljeg sedmerostrukog osvajača Lige prvaka (protiv kojeg je uzgred rečeno mogao vodit u prvom poluvremenuj). Ovi naši "stručnjaci" i dnovinarska piskarala bi počeli srat po Kloppu i Guardioli, a kud neće po Čačiću. Treba nadoknadit kvotu jer ih nakon početnih podsmjeha nema nigdje zadnjih par mjeseci.
  • masacusec
    3.1k
    Podsjeća me na ona vremena na vrhuncu moći odbjeglog kriminalca di svoju ‘porciju’ dobije svako ‘ko propitkuje rad kluba, treneraMlađi referent

    Pa upravo to. Makar je stariji od krimosa, čačić je krimosova škola. Čim naiđe na realnu kritiku, postaje nerazuman i i obrambeni mu je mehanizam napad.
  • deda
    28.1k
    Koji bi tebi bio obrambeni mehanizam, okrenut drugu stranu lica nakon 10 šamara?
  • Mlađi referent
    10.7k
    Trener ne priča ovakve dječje pizdarije nakon kaj dobije uglavnom opravdane kritike.

    Čačić je tip koji svojim odlukama vezanim za teren donese sebi problem i gužvu, a onda mahnitalo kreće u obračun sa svima i donosi dodatan kaos i nemir u ekipi. Isto je završio i s repkom pa se sjećamo da su svi bili glupi osim njega, onaj rat s Jeličićem je pogotovo odjeknuo.

    Trener se tako ne ponaša, i da, isto rade i Guardioli i Kloppu pa nisi čuo da ovi se ovi prosipaju na ovakav način. Možda bi Mourinho imao ovakve ispade, ali ipak je Mourinho i karakterno i trenerski iznad gospodina na našoj klupi. Ponizan i smiren kad dobro ide, a destruktivni samoubojica i egomanijak kad stvari malo skrenu s puta.
  • Krizy
    36.5k
    Klopp je zapravo najveći primjer takvoga trenera :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.