• De Oliveira
    962
    tn86mpvo8qped44s.jpg
    Puna usta Dinama... Toliko o obrazu...
  • Bruh
    901
    doslovno ne razumijem njegovu logiku voli cibonu i dinamo a ode u sada rivala obje momčadi
  • Keyser Soze
    8.2k
    Pročitao na nekoj stranici da je Simonov uvjet bio (bar za Cibonu) da ne igra gostujuće tekme i da trenira 3 puta tjedno.
  • Infinity
    15.2k
    Puna usta Dinama... Toliko o obrazu...De Oliveira

    Kakav obraz? Kani se gluposti. Kruno Simon je sigurno veliki navijac Dinama. Onog nogometnog. Za kosarkaski to nije nikad tvrdio.
  • Tradicija bunta
    5.5k
    Kakav obraz? Kani se gluposti. Kruno Simon je sigurno veliki navijac Dinama. Onog nogometnog. Za kosarkaski to nije nikad tvrdio.Infinity

    Nije nista krivo napisao. Nehotice doduse ali sve stoji.
    Sta je tvrdio Simon u vezi kosarkaskog Dinama zna samo on.
    I mi.

    Al ajmo pricekat hoce li covjek povuc obarac.
  • De Oliveira
    962
    nemoj mi se obracati sa visine. Ako ti se ne svidja komentar preskoci ga. Dinamo je Dinamo. Bio je na predstavljanju kluba u klupskoj majici i napricao svima svega lijepoga. Ovime je pljunuo na sve to.
  • deda
    28k
    Osobno sam upoznao Krunu i mogu reći samo sve najbolje za njega. Ljudina od čovjeka i veliki Dinamovac. Zašto i kako je donio odluku da igra za Cedevitu ćemo vjerojatno saznati u sljedeće vrijeme od njega osobno.
  • De Oliveira
    962
    Uopce nisam spominjao njegove ljudske kvalitete, jer covjeka ne poznajem. A koliki je koji igrac Dinamovac moze pokazati jedino igranjem za Dinamo ako dobije priliku za to. Sve ostalo su floskule i bacanje prasine u oci. Ako zaista ne dodje u Dinamo, a ocito nece, vise ne treba uzimati sveto ime u usta, jer je pljunuo na njega. Igranje igraca takvog iskustva bi bila ogromna stvar za klub u svakom smislu, a njemu prilika igrati pred BBB i zaraditi ovacije. Naravno, ovo sve vrijedi pod uvjetom da ga je Dinamo zaista zvao, a on odbio.
  • Nino Bule
    11.5k
    Ja cu reci da sam razocaran odlukom, jebote cedevita junior
  • Keyser Soze
    8.2k
    Ja sam ga kao simpatizer Cibone priželjkivao tamo, ali mi ne bi bilo krivo da je otišao u KK Dinamo, dapače KK Dinamo mi je drag. Al Cedevita junior? Možda je to do onog zahtjeva kojeg sam napisao gore, nikako mi nije jasno. Ak odabereš Cibonu igraš za dvostrukog europekog prvaka i simbol Zagreba, ak igraš za Dinamo imaš priliku u svom sportu nositi dres kluba za koji navijaš uz ovacije Boysa. Cedevita junior ne pruža ništa od tog dvoje jer je plastični klub kojeg ne zanima nitko u Zagrebu.
  • Ali
    1.9k
    Neznam cemu sad od pojedinih ljudi tu na forumu takav obrat i koristenje izraza poput "obraz".

    Kruno Simon je kad ga spominjemo kao dinamovca na ovom forumu neupitan. Inace sreli smo ga na bregani u 3ujutro u dinamovom dresu po povratku iz milana sa utakmice za volanom. A tri dana prije je igrao europsko prvenstvo i nije mu bilo tesko potegnut autom za dinamo 1.300km
    .
    A zasto je otisao u Cedevitu, zbog novca sigurno nije, prije bih regao da je Mula kao trener sa kojim je igrao u mladjim danim presudan faktor i klub je sredjen hijerarhijski. Osjeca da moze dati jos sezonu , a Cibona nazalost nije sigurno ni tko ce igrati a da ne kazem nezna se ni do kad, KK Dinamo, tj. kk rudes, je dobar kvartovski pokusaj ali isto upitan po pitanju financija i sponzora.
    Tak da treba nekad gledat realno i hladne glave. Igrat ce doma i bez trzavica i pritiska rezultata.
    Isto tako su mogli sad i ovi iz Bosca reci, mi smo ex novi zagreb gdje je on poceo u trnskom karijeru itd..
  • Pop corn
    5.1k
    zbog novca sigurno nijeAli

    upitan po pitanju financija i sponzoraAli

    Ne dira ga lova, ali upitne su mu financije. Ne pratim logiku tvog upisa
  • Mlađi referent
    10.7k
    Kak ide prodaja godišnjih?
  • Ali
    1.9k

    Prvi dio sam mislio na osobne financije, tj. nije mu stalo za 15 necega vise...

    Drugi dio sam mislio na stabilnost placa za sve igrace koja bez ozbiljnih sponzora neide. A to potencijalno moze dovesti do neispunjavanja dijela obaveza i nezadovoljstva trenera, igraca i neke lose atmosfere, a istodobno ce navijaci traziti vise.

    Da se netko ne uvrijedi ali kkdzg je ekonomski gledano poput hnkhajduka, nagli uzlet po pitanju ocekivanja a igracka moc upitnog srazmjera sa ocekivanjima i trazrnja instant rjesenja bez puno strpljenja. A Kruno ima dovoljno iskustva da odvagne hladne glave, jer navijaci te brzo dignu ali i tresnu kad neide...
    Kao i na ovom portalu, sad bi neki njemu zabranili spominjanje NKDZ za kojeg je svim srcem od malih nogu radi toga sto nece igrati u kkdz?
  • Mlađi referent
    10.7k
    nagli uzlet po pitanju ocekivanja a igracka moc upitnog srazmjera sa ocekivanjima i trazrnja instant rjesenja bez puno strpljenja.Ali

    ???
    Pratitelji masovno očekuju titulu prvaka Hrvatske pa si ovo napisao? Koja su to nerealna očekivanja? Da se igra i uživa u košarci? Gdje se vidi nedostatak strpljenja?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.