• deda
    42.1k
    Ajde šta drhtite, dolazi Miličević :cool:
  • Orc123
    14.1k
    Frende glupo se i nadati, nikad nisu doveli tako igraca u zadnji cas, nece ni sad. Ocekujem naslove sutra u SN, kao da je u zadnji cas propao transfer i te pizdarije. Nazalost prekasno je za bilo sta....
  • Ludovic IX
    10.2k
    @Orc123 - ti si pesimist u duši. i na sportnetu i ovdje, 99% tvojih upisa je negativno ili o Ojedi. Nije da smo ispali u playofuu konferencijeske lige ili da zaostajemo 10 bodova za Hajdukom pa da bi toliko negativni bili
  • Orc123
    14.1k
    Tako je...nek me demantiraju pa budem optimist...nek danas potpisu nekoga pa cu rado pojest govno...eto!
  • db-izbjeglica
    19.5k
    A što znači potpisati nekoga?
    Kao da je lako pronaći kvalitetnog lijevog bočnog. Lecjaks i Moubandje su došli sa super referencama i pristojnom karijerom pa ispali totalni promašaji...
  • Robredo276
    265
    Lecjaksdb-izbjeglica

On je baš primjer lošeg skautinga. Dobar igrač, ali ne za Dinamov način igre. I sam je kasnije pričao o tome..
    .. da jednostavno nije bio tehnički dovoljno dobar za Dinamo.

Pričao je da Young Boys iz kojih je došao igraju s puno manje posjeda, a više trke, agresije i veli, u Dinamu ti je stalno lopta u nogama i ako nisi tehnički vrlo jak, ispadaš lošiji igrač nego što jesi.

Pošteno od njega.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Barišić traži odlazak iz Istre sa posudbe u Domžale jer ne igra nista pored Bakrara. Navodno želi kod Simona Rožmana. Ako je tako nek ide
  • deda
    42.1k
    Čabraja ista priča kao i Lecjaks. Potpuni promašaj. Dečko koji nema tehniku, ali može trčat i nabi loptu. U Škotskoj će mu biti super.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    Je, al Cabraja je bio pred nosom i u nasem sustavu. Meni nije bilo jasno po kojem kriteriju je on trebao bit pojacanje. Vrlo brzo nakon potpisa je valjda bilo jasno da je to bio dribling s Goricom da se Hajduku plati manje.
  • deda
    42.1k
    Nema što drugo bit. Isto kao i Kastrati.
  • Ludovic IX
    10.2k
    Ako budemo imali sreće, cabraja će se prodati u neki championship klub za 5-6 mil i mi ćemo zaraditi 2-3 mil.
  • Ludovic IX
    10.2k
    Kastrati je u lokosima imao lijepe brojke ali oni su igrali stalno na kontre, a dinamo je to samo par puta po tekmi u hnl. Samo onaj koji ga je htio, trebao je to znati da će on bit skoro pa beskoristan. Iako je zapravo solidne brojke imao i kod nas s obzirom na kvalitetu
  • Efes Pilsen
    14.1k
    ja cak mislim da su oni stvarno imali plan s Kastratijem. Medutim, on je nasao onu plasticnu drocu koja ga je sad ostavila, lova mu pomutila mozak (Grbic o leasingu nakon potpisa). U Lokomotivi je koliko toliko bio fokusiran na nogomet, kod nas je na mahove imao bljeskove, ali utjecat na njega nije mogao niko.
  • Orc123
    14.1k
    Zapravo, lako se moglo vidjeti koliko je Uzuni kompletniji igrac i to je dokazao u Ferencu. Od tehnike pa do realizacije. Kastratija smo uzeli jer je nevjerojatno brz i mlađi od uzunija ali i nevjerojatno podkapacitiran tehnicki. Neiskoristiv je u ekipama tipa Dinamo. Od njega su trebali raditi beka jer ima solidan centarsut. Vjerojatno i bi da ima koji cm vise...
  • Keyser Soze
    17.3k
    Da, lijevi bek nam treba, ali ako i dođe taj Sinkgraven hoće li biti pojačanje za Ligu prvaka i bi li sigurno bio bolji od Bočkaja? Sumnjam da bi čovjek bio takva klasetina da u par dana od potpisa odigra top tekmu i da ne curi po njegovoj strani, a nije igrao ništa u zadnje vrijeme dok je Bočkaj pokazao da se može računati na njega i digao se u formi. Teško je u zadnjim satima dovesti igrača koji bi radio razliku za bilo koju poziciju, pogotovo za lijevog beka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.