• Keyser Soze
    17.3k
    Mislim da je razlika
  • Carrasco
    6.8k
    Mislim da je kod Gvardiola čistih 20%, a kod Olma razlika od 25%.
  • Captain America
    20.4k
    Ovo progovara liberal iz mene, al nek sutra razbiju kasicu i dovedu 3 igrača koja su mislili dovest i ne klošare se jer bolje im je uložit nego platit ohoho poreza.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    20% čistih + 5% razvoj ja mis
  • NitkoBitan
    33.8k
    Iskopao sam neki stari clanak indexa, pise 20% od iduceg transfera, znaci cistih.
  • NitkoBitan
    33.8k
    20%cistih +5% za razvojBBB Sibenik

Znaci ispada Dinamu preko 20 milijuna :yikes:
  • Captain America
    20.4k
    Dovedite tog Ojedu, razbijača i lijevog beka i ima da prođemo u EL. Još će nam kolega Orc okrenut janje :cool:
  • db-izbjeglica
    19.5k
    ne vjerujem da bi netko pristao iskeširati 90 000 000 eura i da igrač odmah ne dolazi kod njih.
    previše rizika...čovjek je takva silina i klasa da ga samo teške ozljede mogu onemogućiti u daljnjem napretku.

ne vidim tko je na dobitku ako ostane u leipzigu...

ovi razvijaju igrača koji će im sigurno otići i tako mu dodatno nabijaju cijenu, a već su uzeli 90 milja. ja bi ga prvi stavio na klupu, nije leipzig tamo nekakav klub bez ikakvih ambicija....chelsea riskira da se igrač koji spada u domenu najvećih transfera ikad za obrambenog igrača ozljedi u utakmci protiv tamo nekog bochuma, bez da je ikada zaigrao za njih.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Kud prijelazni rok ne traje noš 5-6 dana...
  • NB86
    17.4k

Pisao sam na drugoj temi, chelsi je pristao na ovakvu kupnju jer sljedece ljeto ne bi imali nikakve sanse dobit ga jer ima buyout klauzulu i ne bi mogli novcima izgurat ostale kupce, nego bi ovaj zavrsio u liverpoolu/cityu/realu
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Pisao sam na drugoj temi, chelsi je pristao na ovakvu kupnju jer sljedece ljeto ne bi imali nikakve sanse dobit ga jer ima buyout klauzulu i ne bi mogli novcima izgurat ostale kupce, nego bi ovaj zavrsio u liverpoolu/cityu/realuNino Bule

al zašto bi leipzig pristao na to?
    ako ne bude ozljeda, njemu cijena samo može rasti...a ionako imaju love.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    ne vidim tko je na dobitku ako ostane u leipzigu...db-izbjeglica

Leipzig ima polivalentnog mladog igrača a Chelsea zna da može samo još napredovat kroz godinu. Koliko ja znam Chelsea je s Fofanom(75m+bonusi) sve rjesia i u petak je tribalo bit objavljeno! E sad dal ovo možda minja taj transfer nez
  • Mlađi referent
    14.9k
    On ne želi ići ove godine, Leipzig ga ne želi prodati ove godine, a Chelseaju se može dogodit kaj im se već dogodilo s par igrača.. blizu, blizu i iduće godine ti ga netko drugi pokupi
  • NB86
    17.4k

Pa ima buyout klauzulu od sljedeceg ljeta koja je manja od ove ponude, vrlo slicno haalandovom dogovoru s b dortmund. Dakle tko god ponudi npr 60 mil eura za gvardiola moze u pregovore s igracem a on bira di ce
  • Mlađi referent
    14.9k

Fofana uskoro službeno, obavio je preglede, tak da je njihova obrana za ovu sezonu posložena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.