• Orc123
    5.1k
    A twiteru opet jedan argentinski novinar pise da Ojeda dolazi u HR za 5 mil dolara
  • Keyser Soze
    8.2k
    Sve se bojim da ostajemo na Bočkaju i Ljubičiću. Pa svaki iole ozbiljniji igrač s renomeom u Europi nas odbije, za to možemo zahvaliti "nikad jačem" HNL-u.
  • Derek Trotter
    338
    Kako smo prije 13 godina uspjeli dovesti za tadašnje pojmove jednog Cufrea, ne vidim nikakav razlog zašto sada ne bi mogli nekoga takvog ranga !?
  • Orc123
    5.1k
    [reply="namodi grebza;189845"
    Gledaj nece nitko doc radi hnl ali radi LP sigurno hoce. Sve je na Upravi. Ako su nesposobni nece dovest nikoga i sve je ovo mazanje ociju da se zgrnu pare....jos su 3-4 dana do kraja roka, tu ce se vidjeti sto je cilj uprave....jel aportski ili financijski uspjeh!? Bit ce zalosno ako se ne pojacamo....
  • xyz
    840
    Pitanje je tko je uopće zadužen za dovođenje igrača. Mi sportskog direktora nemamo godinama. Zato se i dovode samo igrači iz HNL-a i igrači ekipa s kojima smo igrali u Europi pa ih je netko vidio. Pet dana je prošlo od utakmice s Bodom i nema nikakvih pomaka. Još su samo tri dana ostala. Treba nam obavezno lijevi bek kapitalac, bilo bi dobro dovesti i defanzivnog veznog kao zamjena za Mišića, a krilo nam nije neophodno.
  • IceMan
    1.5k
    Nametnuo nam Čaćke svima kao mišljenje da nemamo lijevog beka i da moramo ga naći i dovesti a imamo dva sasvim solidna.

    Najedanput nama ne valja ni Bočkaj, Štefulj ne može dobiti 2 minute u HNL-u a beka nam igra (i to jako loše) Ljubičić jer on kao defanzivno dobar. Kao....

    I sad se traži taj bek, spominju se cifre od nekoliko miljuna a veliko je pitanje dal će i taj biti pojačanje i bolji od naših trenutnih.


    Jednostavno nemoj smišljat toplu vodu, stavi dečke na svoje pozicije i budi normalan, i nadam se da će priliku dobit i Rukavina i Brkljača jer svi smo vidjeli da naši mladi talenti (Baturina) itekako mogu odgovoriti na izazove. Tu se treneru mora odat priznanje.
  • Orc123
    5.1k
    Pa mi nemamo l. Beka!! Stefulj nije ni razina hnl, nije slucajno da ne igra ni kod jednog trenera nista. Limitiran igrac do bola. Bockaj nije bek i nikad nece ni biti. Moze to pokriti bas kao i ljubo u nuznim situacijama. Pa normalno da nam treba bek! Jasno ko dan....nije stvar jel ce bir bolji ili losiji jer ti beka nemas u kadru! Bek mora doci! Na upravi jr da ga nađe!
  • Str1nger Bell
    701
    stavi dečke na svoju poziciju i gledaj kako nas trpaju ? Pa svako krilo nasih protivnika ce od 10 puta 8 puta proci Bočkaja/Štefulja/Ljubicica. Ako uprava ne dovede nikoga nakon sta trener momcadi javno izjavi da nemamo beka onda nam se crno piše.
  • Orc123
    5.1k

    Napises stavi deckr na prirodnu poziciju i nr izmisljaj toplu vodu. Znaci bockaj krilo, ljubicic 8ica, stefulj koji nije u nikakvim trenerovim zamislima grije tribinu WB i gdjrle je tu lijevi bek??
  • Beowulf112
    301
    Obavite malo scouting za nase...mozda neko od glavatih i cita forum...evo ja sam malo gledo transfermarkt..Alex Balde 18 godina Barcelona...ako barca dovede marcos alonsa..on ce izvisiti..a barci treba svaki milijuncic da se pokrpaju i registriraju igrace...znam da je malo nerealno..i iskreno neznam kakav je taj balde osim sto vidim da je nastupio ove godine u jednoj utakmici u la ligi..znaci neki vrag ce biti od njega..ulaganje za buducnost

    Edit:vidim da mu je placa "samo" 150 tisuca eura
  • IceMan
    1.5k
    Bočkaj je igrao beka u formaciji 4 u Osijeku 2 godine. I to jako dobro... Pa je s te pozicije namjestio Mierezu brdo golova i još se sam nadavao. I sad je u toj formaciji i baš na toj poziciji najbolji/najkorisniji igrač u HNL-u.
    Za Štefulja se ne mogu složiti da nije ni dobar za HNL jer ako se dobro sjećamo, pa jedan Čolak si je izgradio karijeru i odskočnu dasku za dalje na njegovim centrašutevima. Od svih troje Ljubičić mi je zadnje i najlošije rješenje ovde.
    Možemo dovesti ponovo skupo rješenje ali nekako sumnjam da će riješiti probleme sve u našoj fazi obrane i ajmo sad realno - ko da mi jedini problem imamo u fazi obrane na lijevom beku...
  • The Undertaker
    4.1k
    Ako se dobro sjećam, Štefulj je igrao EL sa Rijekom i to relativno uspješno. Čak i ovo što je EL odigrao kod nas nije bilo loše. Dakle, čovjek nije truba od beka i ne shvaćam da ne može dobiti šansu barem nekoliko HNL utakmica u nizu.
  • IceMan
    1.5k
    I još jedna stvar - ako si sad javno rekao da mi lijevog beka nemamo da su to igrači za druge formacije itd itd šta nisi onda odmah inzistirao na dovođenju istog još za vrijeme priprema?
  • Efes Pilsen
    6.9k
    je, googlaj. Rekao je na pocetku priprema sve ovo sto ponavlja i danas i to javno. Zasto klub nije u stanju to popravit vec 2 mjeseca je bolje pitanje.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.