• marcio amoroso
    31.4k

    Nema nikakav članak. Samo par riječi u onim novostima o transferima.
  • Orc123
    4.6k
    Mogao bi zavrsiti kod nas iako se nasi prave Englezi, kao da nemaju pojma za tog igraca...tako slicno su SN prenjele da iz informacija iz kluba Dinamo uopce ne prati Emrelija pa na kraju evo Emrelija kod nas...mozda ce tako i sa ovim zavrsiti.
  • Krizy
    33.6k
    Kai Wagner je prvi igrač u povijesti Philadelphije koji je izabran za dvije All-Star utakmice zaredom (2021., 2022.).
    Nijemac je vodeći u Philadelphiji i drugi među braničima MLS-a sa 39 ključnih dodavanja u 2022., što je za 16 više od njegovog sljedećeg najbližeg suigrača.
  • Captain America
    12.3k
    Jel moguće da su našli Bočkaja sposobnog igrat obranu :rofl:
  • vjeko1701
    5.9k
    MLS nažalost nije mjerilo igranja obrane xD
  • deda
    26.3k
    Dominik Braun potpisao je novi ugovor do 6/2017. Vjerojatno će negdje na posudbu do kraja kolovoza.
  • Beowulf112
    301
    Kai wagneru istjece ugovor krajem godine...tako da vjerujem da ce 1-1,5 M€ bit max cijena..samo placa ce biti veci problem..jer sad tamo zaraduje 600 tisuca dollara..nevjeurjem da mi.mozemo puno podebljat
  • Orc123
    4.6k
    Mozemo mi to njemu i do 1mil eura po sezoni. Nije mi jasno kako npr. Hajduk moze dovodit igrace realno iznad njihove razine, kao sto su npr. Borevkovic, Livaja, Ferro, ovaj sad Nigerijac, Kalinic, Krovinovic a mi nikako da dovedemo igraca iz inozemstva i da je onako kvaluteta u nasem rangu ili malo iznad!? Ne kuzim.....gdje je problem u nama. Samo se sve svede kao nama je nedostupan. Ljudi Bozji pa mi smo toliko nabili imiđ vani da vise nismo neki klubic iz Hnl vec fakat smo ozbiljni faktor europskog nogometa. Redoviti sudionici EL, a ulazimo i nerijetko u LP. Ovaj Wagner nije sigurno igrac iznad nase razine samo treba uloziti veci trud i pojazati da smo sposobni zavrsiti takave transfere. Previse ih je propalo u zadnje vrijeme. Jedino u hnl nemamo problema sa dovođenjem. Nemora biti taj wagner ima jos kvalitetnih igraca na toj poziciji ali i na drugima koje nam se trebaju popuniti. Zato neka zasucu rulave i nek rade.
  • Krizy
    33.6k
    Ne možeš dati novom lijevom beku milijun eura, kada su u tom rangu naši najplaćeniji igrači, s kojima smo ostvarili fantastične rezultate..

    Hajduk je doveo igrače koji su za njih top, ali nisu bili standardni u prijašnjim klubovima ili su potrgani.
  • Zagi
    4.5k
    Zašto nebi beku dao top plaću ako si uvjeren da je top igrač?
  • Orc123
    4.6k

    A bas i nije tako...Borevkovic je igrao kao i ovaj stoper Nigerijac koji je bas ono po meni dosta iznad njihove razine i jos k tome doveli ga na posudbu pa ako zadovolji zadovolji. Nasi pregovaraci su tu da uvjere i klub i igraca da ne nasa ponuda najbolja za njih. Nismo bas to s uspjehom radili u zadnje vrijeme. Da smo bas s nekim igracem prosli odlicno kako financijski tako i igracki. Tu mislim ponajvise na inozemne transfere. Hnl ne racunam jer ru smo redoviro kupovali i preplacivali. Ali vec dugo nismo doveli igraca van gnl koji moze odmah biti prevaga. Ljubo je dobar ali nije sad ono odmah igrac prevage, bosko se treba jos dokazati. Vec dugo nismo doveli igraca tipa Soudani, Fernandez, Pinto i slicni....sjecam se kad smo cufra doveli a tada je on bio daleko iznad nasr razine, istina u poznim godinama ali da, top igrac. Velik smo mi klub sada, treba to i pokazati.
  • Captain America
    12.3k
    Bili su svi uvjereni u Moubu da je top igrač pa znamo kak je prošlo. Ne možeš učinit jednim od najplaćenijih igrača u svlačionici lika koji tek dolazi u potpuno novu sredinu. Takve novce možeš dat krilu, desetki ili napadaču. Što bi Rile mogao reći da neko (ko se nije dokazao i za kog niko nije znao do preskinoć) ima vjerojatno duplo veću plaću od njega koji nam je ključan igrač u obrani već 3. sezonu.
  • Orc123
    4.6k
    Nema ristovdki malu placu inace...jedan je od bolje placenih igraca
  • Orc123
    4.6k
    Financijski mu mi ne mozemo dat najbolju ponudu ali pricu mu svakako mozemo prodati i to dobru. Mislim gdje ces bolji izlog od Dinama koji redovno igra europu i redovno prodaje igrace za velike sume. Ponuda ne moze biti roliko veca od drugih koliko moze nasa zaokruzena prica biti bolje. Sto se tice odstete Dinamo ru ima prostora i moze se nadmetati jer to nije igrac od vise od 2 mil eura a pogotovo jer mu ugovor pri kraju.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.