• Beowulf112
    301
    I alvaro arbeloa je bio spor bek u realu..ali opet je napravio solidnu karijeru..nije sve u brzini iako za jednog beka je itekako pozeljna
  • Fanboy
    2.1k
    Bočkaj je rupa u obrani, pa to se i nedavno vidjelo kada ga je Čačić izvadio sredinom prvog poluvremna i kada smo prodisali. Ljubičić je koplje iznad iako i on zapliva često, no na kraju to mu nije ni prirodna pozicija.

    U napadu gledam njegove centaršute, to je jako sporo. Kod Bjelice je on ipak imao Hajduk koji je bio drastično slabiji, Tomićeva Rijeka je općenito bila poznata kao ekipa koja je puno zabijala i puno primala golova. Jedina prava konkurencija je bio Dinamo koji ih je lakoćom dobio i kada nismo bili najbolji.

    Nebi se definitivno igrao sa Bočkajem, on kvalitetom sad sigurno nije za jake europske utakmice baš kao ni Ljubičić. Očekivao sam ipak od Čačića da Štefulju da priliku, barem da ga vidimo u službenoj utakmici. No, očigledno mu ne vjeruje i to je to...

    Sa dobrim lijevim bekom imamo dosta jaku obranu, Ljubičić dolazi kao sjajno pojačanje Mišiću i Ademiju u vezi. Defanzivno bi to trebalo izgledati dobro, no to sve ovisi kako će Čačić posložiti.
  • Orc123
    5k
    Ne kupujemo beka za 6 utakmica LP ako uđemo? Onda sta cemo opce tamo? Ulazimo da poberemo novce i tjt? Ako uđemo zaradit cemo 20-25 mil eura i gdje ce zavrsit ti novci!? Rađe da dio zavrsi u pojacanjima i da time dignemo vrijednost ekipe nego da novci zavrsie Bog zna gdje. Svi zelimo gledati jos jaci Dinamo a jel cemo zavrsiti u plusu 1-2mil eura i tako svejedno, jer zasto bi nama financije bile na prvom mjestu? Rađe cu gledati svoju momcad jacu i konkurentniju u elitnom rangu nogometa. Nije da ce se napraviti stadion pa se stedi. Nek uloze u ekipu. L. Bek i zadnji vezni su prioritet.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    bas to, mi moramo ulagat novce u kvalitetna rjesenja na pozicijama na kojima nam treba visa kvaliteta. Bockaj moze bit za HNL kad ne ide, kad treba odmorit, ozljede, suspenzije itd. sta vec ide uz standardnu sezonu. Za ostalo mi moramo imat beka spremnog za europske izazove. Nije normalno da nam Orsic obavi vecinu defanzivnog posla na toj strani.
  • Armagedon13
    958
    Ništa od švabe kaže Germanijak,gleda se i prati više igrača
  • Orc123
    5k
    A istina..nije bas realan švabo pogotovo ako su ovi jos klubovi u igri.
  • Orc123
    5k

    Procitao sam da su iz kluba potvrdili da ni ne znaju za toga beka ali nisam nigdje procitao da se prati vise igraca? Ima gdje taj info?
  • Armagedon13
    958
    Germanijak,oni izgleda jedini imaju vjerodostojne info.iz kluba
  • Orc123
    5k

    To je istina. Lesicki ipak ima jos svojih ljudi u klubu pa dobije info prije svih. Procitao sam u germanijaku da su nasi izjavili da ne gledaju opce Wagnera ali nisam nigdje naso i procitao da pratimo druge jos bekove!?
  • Armagedon13
    958
    no puno igrača Modri gledaju,imaju sve moguće softvere i aplikacije za praćenje igrača, Wagner im je prvi glas poručuju iz kluba
  • jp23
    2.2k
    Evo jedna apsolutno nerealna opcija za lijevog beka, ali spomenuo bih ju:
    Sergio Reguilon.

    U kvartetu je igrača navodno potjeranih iz Spursa, odnosno koji nisu trenirali s ostatkom momčadi i koji su slobodni potražiti novi klub.

    Plaću mu vjerojatno ne možemo priuštiti, a na posudbu gotovo sigurno neće htjeti doći (posudbu gdje bi veći dio plaće isplacivao Tottenham dakako).

    Možda bolje da sam ovo stavio u zanimljivosti, zajedno sa imenima ostalog trojca potjeranih
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Taj si moze birat klub doslovno u svakoj ligi.
  • jp23
    2.2k
    Zato nek odabere najveći klub, Dinamo.

    Upis iznad je svakako bio više ironičan s obzirom da smo zamijenili toliko "lijevih bekova" unazad tri godine, pa zašto ne probat sa potjeranim čovjekom iz Tottenhama
  • Beowulf112
    301
    Zeznuli smo se mi prije godinu ili godinu i pol..kad smo mogli za relativno male novce dovesti Hojera...on igra odlicno i u sparti prag..iako je lani imao tesku ozljedu
  • Zagi
    4.9k
    Može link na članak germanijaka?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.