• Mališan
    1.8k
    Jel ima zainteresiranih za fpl da složimo ligu?
  • Yovitssa
    390
    Jel ima zainteresiranih za fpl da složimo ligu?

    Uvijek!
  • Mališan
    1.8k
    Hello,

    For the 2022/23 Fantasy Premier League why don't you join my mini-league "zona dinamo fpl"?

    Joining the league couldn't be easier. Simply use the link below and you'll be added automatically after you've entered the game.

    https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/rc04g5

    League Code: rc04g5

    Looking forward to playing against you this season!

    Hello,

    For the 2022/23 Fantasy Premier League why don't you join my mini-league "zona dinamo fpl H2H"?

    Joining the league couldn't be easier. Simply use the link below and you'll be added automatically after you've entered the game.

    https://fantasy.premierleague.com/leagues/auto-join/rn0o3v

    League Code: rn0o3v

    Looking forward to playing against you this season!

    Prvi kod je za ligu, drugi kod je za head to head ligu.
  • Neki tip
    19.6k
    P.S Bilo bi mojoj Zeni drago da ne pratim vise Gaming :lol:ZGBhoy

    Nakon što sam 3x prošao The Last of Us i 2x The Last of Us 2, kad god imam vremena navečer odigram po pola sata, sat dijelove dvojke koji su mi bili posebno zanimljivi pa ručno sačuvah početne točke (uglavnom neke dugotrajnije borbe u kojima isprobavam nove nacine za porješavati ih sve :grin: ).

    Tak da dooobro znam o čemu pričaš. :grin:
  • Navijač Dinama
    7.6k
    The Last of Us i 2x The Last of Us 2,Neki tip sa Zapada

    I ja sam djelom gamer, no recimo u zadnjih deset godina nikad mi nisu bili jasne osobe(nista protiv nikog) koje su privlacili naslovi poput ovih gore, kao i recimo God of War, The Witcher i slične...

    Ili sam ja(vjerovatno da je to :lol:) posebna biljka koja je u životu privlačila prvoklasna pucačina(Battlefield,Black,CoD, Counter strike) i ovi sportski naslovi (fifa,pes,nba,F1).
  • Neki tip
    19.6k
    The Last of Us je jedna od najboljih priča ikad ispričanih u igrama, a pogotovo ako si ju igrao za vrijeme korona pandemije kao ja.. :) Dobije novu dimenziju.

    The Last of Us si po napisanom sudeći strpao u ladicu "to je ono nešto o zombijima" (kako mnogi koji igricu nisu igrali misle da je riječ), ali da je to "ono o zombijima", nikad mi ne bi toliko sjela.. "Zombiji", odnosno zaraženi ljudi, tek su dio "protivnika" (i sjajno uklopljeni u priču), no većina su razne paravojne samoorganizirane skupine i pojedinci, a u prvom dijelu i vladine snage.

    Pucnjave ima koliko hoćeš, ali i šuljanja, taktiziranja, bezbrojnih stealth načina borbe, kao i golog preživljavanja u uništenim gradovima. Zapravo mnogo, mnogo sličnije urbanom ratovanju od bilo koje pucačine, ako ih već voliš i spominješ :)

    Igra je grafički izvanredna (dvojka je valjda najbolje uopće što je napravljeno za PS4, a kako imam PRO verziju plejke i 4K TV, stvarno imam dojam kao da sam doslovno tamo).

    The Last of Us (i 1 i 2), a bome i God of War s razlogom se prema nebrojenim izborima proglašavaju najboljim naslovima u svih 10ak godina generacije PS4. :)

    Naravno, nisu sve igre za sve igrače, ali evo nadam se da su ti jasnije osobe koje privlače naslovi poput tih koje si naveo. ;)
  • Brotnjo
    481
    šta mi je Dota uzela života hahaha stid me napisati koliko imam sati, ali hvala Bogu batalio sam sve :rofl:
  • Jaro
    5.9k
    ja sam povremni gamer, ali u zadnje vrijeme gotovo nikakav. Imam problem nakon RDR2, sve mi je bezze... Online nikad nisam volio. Nemam sanse ja starkelja protiv hordi ovih nabrijanih klinaca...
    Zapravo jedino kaj me duze drzalo online je bio doom2 (vjerovali ili ne), kasnije malo starcrafta u strongholda na LAN partijima...
  • Mališan
    1.8k
    Rdr2 nije igrica nego umjetničko djelo
  • Mrvica
    3.4k
    The Last of us 1 i 2 su teška remek djela, odigrao s užitkom i kad god mi se pruži prilika zasjednem i uživam. RDR2 je po meni nešto najsavršenije šta je napravljeno, toliko detalja i svega. Days Gone sam jako dugo čekao i odradio platinum na PS-u, a inače ne ganjam te trofeje. U posljednje vrijeme posebno u noćnoj kad nema ekipe za Warzone jer ne volim solo, onda peglam Fifu 22 online ili odmaram živce uz Ghost Recon Breakpoint
  • Dino
    2.3k
    Meni je Assassin’s creed najdrazi serijal otkad sam prvi put zaigrao, a Last of us nisam nikad imao prilike igrati iako imam u planu vec dulje vrijeme posvetiti mu se.
  • Captain America
    14.6k
    Od onlinea jedino tu i tamo Fortnite i PUBG jer mrzim gubit pa Warzone otpada (nema smisla igrat s ekipom koja igra 24/7, a o cheaterima da ne govorimo). Od single playera God of War, Uncharted, The Last of Us (drugi dio nisam odigro), Uncharted, RDR i GTA.
  • Neki tip
    19.6k
    Last of us nisam nikad imao prilike igrati iako imam u planu vec dulje vrijeme posvetiti mu se.Dino

    Uzmi obavezno i 1 i 2.. i prvo naravno odigraj jedinicu. Priče su povezane i nema smisla preskocit 1. dio.

    Neces zazalit, nitko nije. :)

    The Last of Us (drugi dio nisam odigro),Captain America

    Pa dobro kaj se čeka? :smile: Priča malo lošija od 1., ali nastavlja se, stvari pokazuje iz drugačijeg kuta gledanja i na prvi dio, a grafika i borbe i bolji nego u prvom dijelu.. Mislim logicno kad je puno novija igra, ali oduševit ces se.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.