• Neki tip
    21.3k
    Dajte još Vučića u izbor.
  • Salva
    3k
    Mislio sam da od Mamića ne može gore, ali Pripuz daje neku novu dimenziju lopovluku, mafiji i seljaštvu. Odvratno.
  • xyz
    840
    Još jedan stoper, sedmi, nam apsolutno nije potreban tako da u potpunosti podržavam odluku iz kluba da se odustane od dovođenja tog igrača. Svi ovdje znamo koja je pozicija kritična i za koju se treba tražiti pojačanje. Općenito sam i protiv plaćanja odšteta klubovima iz HNL-a. Neka se sami snalaze na tržištu, a ne da ih Dinamo financira. Pogotovo što su to velikom većinom igrači čija kvaliteta ne zadovoljava renome kluba Dinamovog ranga.
  • Fićo1986
    1.1k
    Čekaj Pripuz,jeste vi normalni?
  • xyz
    840

To je vijest stara bar 3-4 godine. Imaš Nacionale članke pa pročitaj ako te zanima...
  • Orc123
    14.1k
    Joj i vi ae hvatate na clanke indexa....
  • Fićo1986
    1.1k
    pa znam ja za tu vijest ali htio sam rec da takav oološ nebi trebao biti na 5 kilometara od maksimirskog stadiona kamoli bit u klubu
  • LovroZG
    1.3k

"Kako nam je nakon jučerašnje utakmice potvrdio Božidar Šikić, Čavlina će ovog ljeta stići na posudbu na Kajzericu i u Lokomotivi skupljati dragocjeno prvoligaško iskustvo.

Njegovim dolaskom na Kajzericu daje se naslutiti da bi Livaković ipak mogao napustiti Dinamo ovog ljeta, a Nevistić bi se onda kraj Danijela Zagorca pokušao izboriti za mjesto plave 'jedinice'. No, čak i da se transfer Livakovića (opet) izjalovi, Nevistić se neće vratiti u Lokomotivu već će minutažu tražiti na posudbi u nekom drugom klubu ili pak čekati svoju priliku kao drugi golman Dinama.

Dolaskom Čavline u Lokomotivu otvara se i mogućnost odlaska nekog od Lokosa u suprotnom smjeru. Još prije je Dinamo iskazao interes za Enisa Cokaja koji je u novu sezonu HNL-a ušao odlično. Poznato je da Lokomotiva mora prodavati svoje igrače kako bi popunila budžet za sezonu. Svi su u klubu očekivali višemilijunski iznos za Lukasa Kačavendu, no na isti će se morati malo strpjeti. Prema tome dva najvrjednija eksponata Lokosa u ovom trenutku su upravo Cokaj i mladi Luka Stojković."
  • deda
    42.1k
    Cokaj je šestica :wink:
  • Orc123
    14.1k
    Cokaj bi bio top za nas
  • Ali
    2.7k
    Pripuz i jelavic, i jos netko na forumu podrzava takvu opciju? Pa evo pogledajte rudes, kaj su tam napravili, nista ! I sad kad nisu podigli drugoligasa im treba prepustiti ovu nasu tvornicu novca.
    Izvrsni dopredsjednik pripuz, sportski direktor jelavic a pocasni predsjednik tomasevic, pa da svi sa duginim zastavama ispratimo dinamo 2027 u drugu ligu jer igracima nisu isplacene zadnjih 6 placa...
  • Papastrumf
    20.5k
    ovu nasu tvornicu novcaAli

Ban bih ti dao zbog ovoga.
  • Mali dioničar
    18.8k
    Pa evo pogledajte rudes, kaj su tam napravili, nistaAli

Inače Mamić je radio čuda sa Osijekom, Segestom, Sesvetama…
  • Ali
    2.7k
    Kaj je napravio Rudeš ??? Postavio Silvija Marica koji je bio u onom prethodnom valu zamisljen kao neki novi dinamo. I kaj je pripuz napravio, dao mu mogu nakon dva kola?
    Ljudi kak vi ne kuzite te likove, pa ovi krimosi braca daltoni su kamilica za ovu ekipu.

Ta ekipa sama sve odluke donosi, nema tu timskog rada, imas samo izvrsitelje. I tko odbije narednu znas lak dalje...vise demokracije i glasa naroda je bilo u fk obilicu u usporedbi kaj bi bilo snama u tom scenariju.

Kak sam u rekao, cibona II bi to bila u kombinaciji sa T.T. i ovom dvojicom i to za manje od pet godina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.