• Keyser Soze
    8.2k
    Ivan Ljubić, inače navijač Dinama.
  • vafenss
    233
    Obregon glavom zabija na ubacaj Princa Ampema za 1-0 Rijeke
  • Carrasco
    4.1k
    " usisava loptu u naručje Labrović i može postati krajnje intiman s njom u ovoj situaciji"

    " Pavlović je uspio očistiti i usput poslati u onu stvar one koji traže nešto više iz ove situacije"
  • Ali
    1.9k

    Nekuzim zakaj natezes na crveni? Kazes skoro u koljeno, isto tak je skoro i u rame, ali ga je dohvatio u skocni zglob. Ili tik iznad zgloba.
    Moze se pricati jeli je ili nije, i jedni i drugi su u pravu. Mene ljuti kaj suci podlegnu pritisku i naprave hrpu gresaka na stetu ekipe koja ne vrsi pritisak.
    A ak ti podrzavas takve trener, onda obrisi ovaj bbb i odi navijat za hajduk tam ti svi skacu na svaki aut, a i bjelka si vodi doma nek ti skace za gluposti.
    To moze proci samo u hnl, kada to napravi u europi ides na hladjenje isti trenutak pa ti laj majstore...
    A frajer zadnjij sest.mjeseci samo laje na suce, igra osijeka mu je bez glave i repa, goricu koja je izrazito losa je dobio na jednu gresku zadnje linije koja je poklonila loptu, joa mu je i masnu gore stavio.
    I na penal koji nije ni blizu penala bio jer su se obojica drzala i kad je lopta stigla do njih stoper ke rasirio ruke jasno se vidi na snimci. A kaj je najgore vidio ke i on uzivo , ali radio veza kaze sviraj i ovaj svira a da nije ni gledao
  • BBB Mataa998
    1.3k

    1. Nitko ne nateze nego je crveni cist kao suza.
    2. Da,podrzavam trenera koji za vrijeme utakmice daje 300% za rezultat i imam ga pravo postovat i smatrat najboljim trenerom u zadnjih mnogo godina.
    3. Ti nisi sigurno netko tko ce mjeriti ljubav prema Dinamu i govoriti nekome ko ce nositi BBB ili biti BBB
    4. Takvi kao ti bi Isusa izdali da vam kriminalna uprava kaze da tako treba. Bjelica je bio omiljen,gledali ga kao bozanstvo,sve dok takvim kao tebi nisu stvorili misljenje koje morate imat,jer svoje nemate.
  • Ali
    1.9k

    Decec vodi si ga doma. Velicat ces covjeka koji pljuje na svakom koraku moj klub.
    Kad je najbolji, kaj je osvojio bez dinama?

    Njegov stozer je izvrsan tim strucnjaka, ali on je karakterno losa osoba i to ga sprjecava da napravi nesto veliko.

    Otici iz dinama i onda srati okolo kako mi kupujemo prvenstva ... :down: kako nasi igraci nemaju srce nego novac :down:
    Ak je mjerilo graktanje na svaki aut, kak onda naceloti trener koji je osvojio u svim ligama naslove i nekoliko liga prvaka, nikad ne skace... kaj on nije 300% u utakmici. NE, on radi svoj posao vrhunski i nemora graktat jer to je odraz svjesnosti da nisi dobar pa trazis alibi i krivca...

    A opet kazem, natezes jer si rekao da je skoro u koljeno pogodio, a ovaj je ima 5 cm stopallo iznad tla.
  • BBB Mataa998
    1.3k

    Sto da se raspravljam sa covjekom koji zbog mrznje prema nekom covjeku ne zeli priznat ono sto se vidi iz aviona. A to misljenje sto si pokupio iz Medugorja o tome kako ovaj samo pljuje po klubu to ostavi za sebe. Izgleda da onda vodje svlacionice koji se i dan danas cuju sa bivsim trenerom ne zasluzuju dres Dinama,jedino si ti olicenje ljubavi prema klubu. Ajde,ne sramoti se vise…. Lazni moralizam mi je nesto najgore kad vidim,cujem,procitam….
  • Ali
    1.9k

    A ti unas da se cuju, ili ti je i to Neno rekao...
    Decec.
    Nikog ja ne mrzim, ali nemogu cijeniti licemjera.

    Jeli Osijek igra zadnjih sest mjeseci dobro, NE, jel su Neni krivi svi, od uprave, navijaca osijeka, hns, "korporacije", hajduka, sudaca...

    A ak je on tebi najbolji covjek , kazem vodi si ga doma.
    A korporacija, srce/novac... su njegove rijeci
  • BBB Mataa998
    1.3k

    Odi po misljenje u Medugorje pa se opet javi..
  • jp23
    2.2k
    Predlažem da se obojica smirite prije neg interveniraju dečki iz moderature koji će gotovo sigurno danas / sutra pobrisati pol ovih poruka, jer je ovo prešlo iz polu-zdrave rasprave u čistu svađu i prepucavanje otprilike u ovom trenutku:

    A ak ti podrzavas takve trener, onda obrisi ovaj bbb i odi navijat za hajduk tam ti svi skacu na svaki aut, a i bjelka si vodi doma nek ti skace za gluposti.Ali

    Mislim, ovakvu poruku moš komotno i u shit of the day prebaciti, jer reći nekom da prestane navijati za Dinamo jer poštuje bivšeg Dinamovog trenera i u njemu vidi očiglednu strast i ljubav prema nogometu je u najmanju ruku bijedno. Zapravo, neovisno o razlogu, ovo vidjeti na forumu posvećenom Dinamu koji okuplja sve Dinamove fanatike različitih mišljenja je odvratno.

    Evidentno svako ima svoj tip nogometnog trenera koje poštuje/preferira, bili to strastveni, skulirani, ili neki treći. Bio to onaj što sjedi većinu vremena, i u tekicu sve zapisuje skuliranog pogleda, ili onog što skače na svaku akciju, maše rukama i pokušava podić svoju ekipu i moral ekipi.
  • Ali
    1.9k
    Da, bas tak. Svako ima svoj tip, ja sam na hajducki tip vodjenja utakmice malo i alergican... a osobito kada isti urodi plodom kod sudaca. (Bebek je to odlicno opisao, pritisak prije utakmice i sl... )
    A nekuzim da me lik salje u medjugorje vec treci put, po kaj ? Zakaj ? Jer zamisli mislim da je sudac danas podlegao pritisku u osijeku i dao poguranac za dva boda osijeku. To je po meni vidljivo iz aviona...
    Crveni, rekao sam moze i nemora, ali pritisak rezultira da sudac na terenu napravi gresku.

    Ja ne zelim da ikada moj Dinamo dobije bodove nezasluzeno, jer je netko skakao na svaki aut. Kao ke netko divno napisao temu ovdje, NISMO ISTI ! Bas to nismo dvolicni provincijski islomplesirani klubic, nego smo gospodski klub
    I zato sluzi forum, da iznesemo svoja vidjenja, a etiketirati nekog da nema zbog svog misljenja nema mouak nemo ide u medjugorje, pa nisam ti ja vlatka ili milicioner... i da meni je to barem dbadeseta ako ne i blize trideseta uprava od kada sam prvi put stuoio na stadion i proci ce i kao sve dosada...
  • dumitrumitu
    565
    Čini se da je obrisan kanal HNL-a na youtubu gdje su trebali objavljivati sažetke utakmica. Čini mi se sve to dosta neozbiljno za sada.
  • Mrvica
    3.3k
    Jel samo meni tako, al kad uđem na link vidim da se kanal zove ''Ukratko'' i nema ništa na njemu? :chin:
  • LovroZG
    1.3k
    To nije bio službeni kanal. Kad odete na link utakmice dobijete upozorenje da je video skinut zbog pritužbe nositelja prava (HT-a).
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.