• The Undertaker
    4k
    Koliko ja čujem, okršaja je bilo. Nije patka.
  • Mlađi referent
    10.5k
    Oko čeg su se potukli?
  • Draž
    1.1k
    nw7vbjmfexuz79st.jpg
    Sjede jedan do drugog, al ima bar metar razmaka među njima...
  • plavi67
    920
    slika sve govori :lol: :roll: :down:
  • Eduardo
    17.5k
    Dobar marketinški posao radi Osijek.

    Odbrojavanje po početka sezone i utakmica za bodove ili za prolaz se sasvim približilo kraju, a obilježit ćemo ga zajedničkim druženjem s navijačima na Trgu Vatroslava Lisinskog (novi trg u Tvrđi) zakazanom za petak 8. srpnja.

    Početak u 17 sati

    Cijeli događaj počinje već u 17 sati otvaranjem bijelo-plavih kornera na kojima će biti moguće učlaniti se u NK Osijek, kupiti polugodišnju ulaznicu ili klupske artikle, odnosno kada će početi aktivnosti koje su primarno usmjerene našim najmlađim navijačima. Osim već uobičajenog bojanja lica i malog nogometa, naši mali bijelo-plavi moći će se okušati u nogometnom pikadu i penjanju na umjetnu stijenu koja će biti postavljena.

    Središnji dio programa od 20 sati

    Glazbeni dio programa počet će u 20 sati kada će nastupiti Gužva u 16-ercu koja će zagrijavati atmosferu do onog glavnog dijela programa koji počinje u 21 sat, a kada će pred navijače istrčati nogometaši i stožer našeg Osijeka, odnosno kada će navijači premijerno vidjeti sve tri garniture dresa za novu sezonu. Nakon pozdrava i nekoliko prigodnih riječi večer ćemo zaključiti velikim koncertom benda Zabranjeno pušenje. After party bit će u pivnici Bure bar.
  • Eduardo
    17.5k
    Novo pojačanje u Istri.

  • deda
    27.8k
    Šibenik - Posušje 2:2 Čop, Kreković
  • bbb medimurje
    2.9k
    Rijeka - Koper 1:2
    Osijek - Krupa 1:0

    Lose generalke prije pocetka prvenstva
    Rijeka opet obrana kiksa
    Osijek klasika, opet bude mucenje svaku utakmicu
  • Keyser Soze
    8.1k
    Ivan Dolček u Šibeniku, dobru ekipu stvaraju
  • Neki tip
    19.2k
    Ivan Dolček u Šibeniku, dobru ekipu stvarajunamodi grebza

    Evo vidim i ja po portalima tu info, ali Dolček je u Šibeniku već skoro mjesec dana pa ne znam što se svi sad svezali pisat o tome.. valjda je tek sad registriran za Šibenik ili kaj već.

    b41x3crrxnap4cq0.jpg
  • Crusades1986
    9.7k
    Babec i službeno u Rigi.
  • Nino Bule
    11.4k
    "Nikola Kalinić slomio je drugi prst na desnoj nozi i sada ga čeka duža pauza, prema prvim prognozama otprilike 40-ak dana."

    "Kratki razgovor Kalinića i Dambrauskasa, koji je uslijedio odmah nakon zamjene, a koju su mnogi protumačili kao prosvjed Kalinića zbog vađenja iz igre, išao je više u smjeru da je iskusni napadač kazao treneru da je mogao i dalje igrati i da ga nije zbog ozljede morao vaditi..."
  • vjeko1701
    5.9k
    Već vidim taj razgovor:

    Oprostite gospodine treneru, imate trenutak? Znate, niste me morali još vaditi van iz igre, mogao sam još igrati no razumijem da je vaša odluka konačna te ju duboko poštujem.
  • Ali
    1.9k
    A litavac ce njemu : " oprosti ja sam mislil da te bole ledja..., cuo sam da ti u ljetnim mjesecima vuces kronicnu upalu ledja..."

    Ma napuhanac bez pokrica, nije ni cudo da se nije u pravilu zadrzavao 15tak mjeseci u prosjeku u nekom klubu. I kad su ga provalili odlucio doci u hajduk i postavljati pravila. Preracunao se da ih ima ispred njega kad je u pitanju diktiranje pravila... udruga nas hajduk, torsida, livaja, kalinic ali lovro skupa sa subasicem, pa jakobusic sa ercegom ... ihaj ha.. puno ih je
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.