• De Oliveira
    1.9k
    I dalje Andric i Gojak...
  • deda
    42.1k
    Nagađanja
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Ljudi božji, sezona je duga, dinamu trebaju i rotacijski igrači, treba netko tko će biti 3.- 4. opcija... Mislite da se za tu ulogu lako mogu naći bolji igrači od gojaka i andrića?
  • Neki tip
    21.3k
    Ma izvrstan je taj članak u SN o novim ugovorima za ovu četvoricu.

Primjerice, piše da KTC ima ugovor još godinu dana i nema drugih ponuda pa bi mogao pristati na novi ugovor, ali uz smanjenje za 40-50%.

Apsolutno, zašto ne?

S obzirom na to da je u 33. godini, a nije Modrić, teško da bi mu ponudili više od 2 godine ugovora.

Naravno, on će bez problema pristati na to da ima dvogodišnju ugovornu obvezu za ukupno iste pare za koje ima i jednogodišnju.. logično.

Ne da nagađaju, nego baš baljezgaju..
  • deda
    42.1k
    Ma te razine članaka odgovaraju naklapanju dvije babe na plotu. Nemaju pojma što se događa, ne znam tko je i što zajebo, ali izvor informacija iz Maksimirske šume je gadno presušio za SN.
  • Draž
    1.8k
    Ma te razine članaka odgovaraju naklapanju dvije babe na plotu. Nemaju pojma što se događa, ne znam tko je i što zajebo, ali izvor informacija iz Maksimirske šume je gadno presušio za SN.deda

Novinari prešli kod drugog poslodavca ;-)
  • Armagedon13
    959
    U prelaznom roku Germanijak kao Dinamo
  • Orc123
    14.1k
    Nema nikakvih vise informacija o nekim igracima za koje se zanimamo? Sve je stalo...cak nema ni traceva .....
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    S obzirom da se po tko zna koji put trazi lijevi bek, evo jedan slobodan trenutno

Ghislain Konan
  • db-izbjeglica
    19.5k
    S obzirom da se po tko zna koji put trazi lijevi bek, evo jedan slobodan trenutno

Ghislain Konan
    IstinaZaDinamo

Samo ako dopusti da mu na dresu piše KONAN BARBARIN
  • SAS1987
    19.2k
    pregovara se sa krilnim igracem iz Argentine.
  • Orc123
    14.1k

Mislis da si smijesan?
  • Orc123
    14.1k

nemoj me vuc za jezik i radit budalu. Drzim se neke razine komunikacije ovdje ali na granici sam da je prijeđem. Nauci se osnovama zdravog i konstuktivnog komuniciranja a podjebavanja ostavi za svoje doma.
  • Orc123
    14.1k
    Ne mislim vise pisati ovdje jer ocito da ovo nije forum na kojem mozes izraziti svoje misljenje, razmijeniti iste sa drugim forumasima, a sve iz zelje za jos bolji i uspjesniji Dinamo. Svaka cast vecini forumasa koji znaju lijepo konstruktivno komunicirati. Bilo mi drago. I rako nismo bitni mi nego Dinamo!! Zz
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.