Bukovi preuzima Dinamo iz zadašnjih novina ili arhiva, ja ću rado "priznati poraz". — Đuka
U te 4 nebitne utakmice spada i ona prva, igrana protiv jakog Metalca, društva čiji je član bio Josip Broz i kojeg su komunisti od početka označili kao budući glavni klub Zagreba. Dinamo ih je odmah u prvom susretu nakantao i zacementirao prvo mjesto , koje ga je vodilo idući stupanj kvalifikacija. Ne znam zasto bi bile nebitne utakmice, upravo zbog tih utakmica Dinamo je danas tu gdje je, apsolutno prijelomni trenutak koji je mogao rezultirati Lokomotivom ili Metalcom kao budućom perjanicom ZG nogometa — Đuka
Zakaj se 90-te skandiralo Građanski?a gdje je bio taj barjak svih ovih godina do ove sezone? Ako ideš na utakmice onda bi trebao i sam znat da je puno ljudi na tribini još uvijek dosta podijeljeno oko tog pitanja, barem oni koje znam. Zašto je Dinamo od 2000. do 2011. obilježavao i slavio rođendan svake godine 9.6. , ako je sve tak jednostavno, čisto i oduvijek jasno ko što ti tvrdiš, i još k tome u postu prije za ljude koji se ne slažu s time veliš da nisu dinamovci. — BlueMadness
možda sam ja tu upotrijebio krivi naziv i zbunio te, ja sam pod službena mislio natjecateljska, a prva prijateljska utakmica, o kojoj ti govoriš bila je igrana pod vodstvom Kunsta i tu nema nikakve dileme — Đuka
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.