• Zagi
    5.2k
    lako moguće, ima Čavlina sjajnih karakteristika.
    Ono zašto manje vjerujem su padovi koncentracije
    u nekim trenutcima, a to ne znam može li se uopće ispraviti...
  • Armagedon13
    958
    Duvnjak posudba u Istru,Barišić još razmišlja kaže Germanijak
  • superhik
    10.4k
    Ako ja pitam Josu koji na utakmicama radi na šanku da pita nekog tamo trenera ili bar domara da pita trenera juniora da mi pogura malog u Dinamo, da li to znači da je mali imao kontakta s Dinamom? Ali se ipak kasnije odlučio za domaći klub iz 4.ŽNL.
  • Plavac
    21
    No, za neki značajniji uspjeh u Europi, ne mogu se oteti dojmu da nam treba neko kvalitetnije kriloSalva

    Nwakaeme iz Trabzonspora mi se nameće kao privremeno rješenje. Kvalitetan ( 27 G/A u turskoj Super Ligi, kupu i Europi) i kako stvari stoje razišao se sa Trabzonsporom ako sam popratio situaciju dobro. Problem su godine i plaća. Ima 33 godine i ne sumnjam da će tražiti velik novac nakon ove odlične sezone koju je imao on i Trabzon. Igrač koji donosi kvalitetu i znanje ali odnosi vrijeme i mjesto za Špikića a pri tome uzima veliku količinu novca s obzirom na njegove godine.
  • Laugreano
    1.3k
    Dobar igrac, ali mislim da on nikad nije igrao desno krilo. Barem ne u trabzonu.
  • Jurki
    8.8k
    Horkašu raskid ugovora zbog kvote o posudbi broja igraca. Dinko sretno u nastavku karijere
  • miro
    3.2k
    Horkaš je po meni odličan golman, baš mi je žao što smo ga se riješili
  • Mališan
    1.7k
    Dečko ima jednu izraženu specijalnost, obranu jedanesteraca. Takvog golmana bi uvijek imao u kadru pa makar i kao trećeg jer ta vještina u ključnom trenutku može značiti prevagu
  • marcio amoroso
    32.5k
    Općenito imamo previše igrača i mora se živjeti sa tim da se nekada raskine ugovor. Tu mislim na Daničića, Čabraju, Gjiru, Hrvoja itd.
  • maddaddam
    2.9k
    Hajde, imamo jos 56 golmana u kadru, valjda bumo prezivili nekako.
    Nije se Horkas nikad nigdje nesto posebno probio, a svugdje ga je bilo.
  • Plavac
    21
    Dobar igrac, ali mislim da on nikad nije igrao desno krilo. Barem ne u trabzonu.Laugreano

    Koliko ja znam igrao je krilo u Hapoelu još ono kad su igrali protiv nas prije 4-5 godina. A i vidim nešto da je igrao po krilu u Trabzonu, u sustavu 4-2-3-1 ali čini mi se lijevo. Svakako se može naviknuti na desno s obzirom na kvalitetu i iskustvo koje ima. Ali gledam ga kao privremeno rješenje dok se ne dovede konkretna opcija ako Špikić ne bude zadovoljio kriterij, ugovor na dvije godine maksimalno.
  • Laugreano
    1.3k
    Koliko ja znam igrao je krilo u Hapoelu još ono kad su igrali protiv nas prije 4-5 godina. A i vidim nešto da je igrao po krilu u Trabzonu, u sustavu 4-2-3-1 ali čini mi se lijevo. Svakako se može naviknuti na desno s obzirom na kvalitetu i iskustvo koje ima i koje mu realno treba.Plavac

    Uvijek je igrao samo lijevo krilo. Desno nikad
  • Captain America
    14k
    Takvog golmana bi uvijek imao u kadru pa makar i kao trećeg jer ta vještina u ključnom trenutku može značiti prevaguMališan

    TBT Zagiju je to ista specijalnost, a i Livi je pokazao da ima što reći u tom segmentu.
  • Plavac
    21

    To stoji, ali ako se otvori opcija zašto ga ne dovesti pogotovo ako ne budemo našli nekakvo konkretno rješenje. Smatram kako bi u HNL bez problema igrao desno krilo kao što bi i Špikić vjerojatno a vjerujem da bi se i u Europi snašao na toj poziciji s vremenom.
  • Mališan
    1.7k
    TBT Zagiju je to ista specijalnost, a i Livi je pokazao da ima što reći u tom segmentu.Captain America

    Ne sjećam se konkretno di, ali prošle godine sam naišao na postotke obrana jedanaesteraca. Znam da su i Zagi i Livi tu bili dosta solidni, ali od svih hrvatskih golmana najviše je odskakao Horkaš. Volio bi da u dinamu raspored golmana bude: 1. neprikosnovena jedinica (Livi), 2. mladac i buduća jedinica (ala Čavlina/Zadro) 3. specijalist za jedanaesterce samo za raspucavanja (ala Horkaš)
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.