• Captain America
    20.4k
    6 milijuna je puno premalo za tako polivalentnog igrača ko što je Bartol. Al kad se sjetim kak smo poklonili Jakića, ne čudi me.
  • NB86
    17.4k
    Navodno veliki dinamovac, ne volim kad takvi odlaze. Bartolova polivalentnost koliko je prednost toliko je i mana. Nema svoju poziciju i realno nije jos pokazao na terenu koja mu najvise odgovara, ali sve 3 odradi korektno. Jedino di ima mjesta za minute je ona di je po meni najlosiji, a to je lijevi bek.
  • deda
    42.1k
    Svakog smo prodavali zadnjih dana, ali Bartola se baš i ne sjećam.
  • Captain America
    20.4k
    RIP Sportske

Najavljuju rasprodaju mjesecima i onda ne spomenu vjv prvi odlazak. Mislim da je Bartol najbezbolniji odlazak, nadam se bonusu od iduće prodaje.
  • Krizy
    64.2k
    Gdje je onaj vrsni poznavatelj nogometa, pogotovo svojeg najdražeg kluba, koji je jučer napisao da Franjića treba otpustiti?

Jako mi je drag igrač ali za 8 milijuna bi bila okej prodaja. Kad se zbroji sa Stojanovićem i Jakićem, pa ako uspijemo skupiti par milijuna na manje bitnim igračima, to razmišljanje uprave je u redu.
  • deda
    42.1k
    A i šta čeka ovaj vražji Newcastle? Očekivao sam da nas barem za jednog igrača izuju iz cipela :rofl:
  • Mr Anderson
    15.6k

Da, čovjek mrtav-hladan izjavio da se Franjiću treba zahvaliti. Žao mi je ako Franjić ide, ali ak već netko mora, bolje on nego Šutalo ili Oršić.
  • Navijač Dinama
    11.1k

Volio bih kad bi mogli mozda izgurat na 8
  • marcio amoroso
    47.6k
    Jedan od 5 igrača koje bi najviše žalio. :worry:
  • Krizy
    64.2k
    Ako ga prodamo, ići će to na nekih 11-12 milijuna.
    Realno, bila bi dobra prodaja, ponajviše zbog toga jer ni na jednoj poziciji nema preko 25 nastupa.
    Vezni - 23
    Lijevi bek - 17
    Stoper - 14
    Ali rijetko tko može pokriti 3 pozicije, ne bih imao ništa protiv ostanka, jako zahvalan igrač.
  • deda
    42.1k
    Ma ne može Bartol ići iznad 7-8 nema šanse.
  • Krizy
    64.2k
    Mislim s bonusima i postotkom na 11-12.
    Iznad sam napisao da će izvući oko 8 za transfer valjda.
    Jako mi je drag igrač ali za 8 milijuna bi bila okej prodaja.Krizy
  • Captain America
    20.4k
    Ovo bi bilo idealno i nadam se da će dogovorit nešto slično.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Franjic nam nije standardan? Mislim dzabe onda i LP ako nece igrat odnosno dic si jos cijenu.
  • miro
    8.1k
    Franjić za više od 5? Meni se čini nemoguće, ali ajmo vidjet. Isto ga ne bih volio izgubit zbog onog navijačkog faktora, ali za te novce mislim da bi prodali svakog tko je na klupi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.