• xavier
    11.1k


    Nisam baš siguran da ti je usporedba na mjestu. Klubovi koji češće međusobno posluju vjerojatno lakše sklope posao, ali svaki igrač je priča za sebe i to što dolaze iz istog kluba ne znači da imaju iste karakteristike i šanse za uspjeh.
  • Fanboy
    2.1k


    Pa normalno da ne znači, to nigdje ne mora značiti...No, kad negdje kupiš robu ili u ovom slučaju igrača te on zadovolji, pa opet na istom mjestu vidiš drugog koji bi ti mogao odgovarati tvojoj viziji normalno da imaš više povjerenja i spreman si ponuditi i malo veći iznos bez obzira na rejting kluba u europskim natjecanjima koji u ovom slučaju nije dobar...To ne znači da će i taj igrač zadovoljiti, no prethodna kupovina ti daje opravdane razloge da ne posumnjaš, a naravno da o samom igraču najviše ovisi kako će se snaći. Ja ovdje govorim isključivo o transfer politici tog kluba, u ovom slučaju HSV-a.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Citam ove Postove o HNLu i jedva cekam da ludilo krene.
    Ljudi sretan sam kaj vas imam, to kaj su mi nekad bile SN to mi je danas Zona svako jutro
  • deda
    27.3k
    Šibenik fino poslaguje momčad, SB je podmladio, ali mi se čini da Zekić radi dobar posao. Istra i Vž zasad nekako imaju najkomorniju atmosferu oko transfera i nameću se kao glavni favoriti za drugu ligu. Od Varaždina sam posebice očekivao ozbiljnija pojačanja kad oni i Senića još puste u Zrinjski.
  • Frodo
    65
    Danas bi Šibenik trebao predstaviti austrijskog veznog igrača Patricka Salomona, navodno su u pregovorima i oko dolaska Šibenčanina Vinka Petkovića. Trenutno se najtanjima čine u obrani, trebao bi im barem jedan stoper i bočni igrač, ako Ćurić i Rak ostanu bit će to solidna momčad. Očekujem pred kraj prijelaznoog roka neku posudbu iz Dinama, kako njima tako i Varaždinu i Istri.

    Varaždin je otkupio neke posudbe od prošle sezone? Teklića i još nekoga? Brodić je potpisao ugovor i produžili su s nekim igračima od prošle sezone. Ali slažem se, dosta slaba aktivnost u usporedbi sa Šibenikom. Moguće da je došlo vrijeme da Istra ispadne iz lige.
  • Mali Zeus
    9k
    @Krizy, hoćeš li imati neku analizu transfera svih klubova?
  • Eduardo
    17.1k
    Neimenovani klub iz HNL-a nudi 1.5M€ za Sunday Adetunji napadača makedonskog prvaka Skhupija, a turski novinari tvrde da ga želi Fenerbahče.

    Tako je za turske medije izjavio Mateja Kežman.

    Osijek ili Hajduk?
  • marcio amoroso
    31.8k
    Osijek ili Hajduk?Eduardo

    Kako znaš da nije Dinamo :grin:
  • Olmic
    2.7k


    Hajduk nema za kiflu..
  • marcio amoroso
    31.8k
    Hajduk nema za kiflu..Olmic

    Oni sigurno ne mogu ponuditi 1,5 milijuna za nikoga.
  • maddaddam
    2.9k
    Jučer je zakucao dva komada Feneru. Ništa čudno ako ga pokupe. Možda se i Miško isprsi.
  • Ludovic IX
    5.1k
    snetovac neki kaže da je hajduk.. samo što će im napadač? jel ne trebaju oni krilo ili veznog. nadam se da ga onu kupuju. em jedan problem manji za dinamo u pretkolu em će bacit lovu
  • Markelo
    2.5k
    Da je pisalo"jedan klub iz Hnl-a ponudio posudbu na godinu dana" onda bi znali da su tovari
  • Eduardo
    17.1k
    sumnjam, ali moguće je :grin:

    Gledam mu statistiku sad; 28 utakmica - 20 golova (u cijeloj karijeri 28) i 6 asista prošle sezone.
  • Ali
    1.9k

    Nemora znaciti za posudbu.
    Ako objave da je ovaj od mali nogu jos iz kenije ili nigerije od kud god bio veliki navijac hajduka i da mu se ostvario san
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.