• Captain America
    12.3k
    Beljo se tek treba pokazat na ovoj razini gdje se očekuje borba za naslov i minimalno 15 golova u HNLu (u Osijeku neće ni penale pucat, a čini mi se da je 20% golova iz penala bilo u Istri). Eto imamo mi primjer Jurića koji je odigro skroz dobru sezonu u Šibeniku pa kod nas ne može bit ni na klupi. Još je tu i posljedično tvrdoglavi Bjelica kojem će vjv Topčagić opet bit prvi pick jer mu se ne trpi mladi igrač.
  • deda
    26.3k
    Neki od vas nemaju pojma kako to ide glatko u Dinamu ove godine. Ja pratim Interove transfere, pa to je muka i telenje živo, katastrofa od trakavice, oni bi nešto, veliki su, kuiš face, a nemaju za kikiriki. A imaju milijune navijača. Da vidite kako je njima, inače su Talijani svi u banani, ja ne očekujem baš neke lude transfere kod njih ove godine. Svi redom ovise o prodaji Englezima, Francuzima i Španjolcima. Talijani su postali druga liga u financijskom smislu za ostale lige petice.
  • Crusades1986
    9.3k
    Uhlsport je novi službeni dobavljač lopti za prvu HNL u naredne 4 sezone. S njihovim loptama se igrala francuska Ligue 1 prethodnih sezona.
  • deda
    26.3k
    Pavlovići izgleda u kompletu u Rijeku. Stari bi trebao preuzeti omladinski pogon.
  • Majki2111
    2.5k
    Screenshot-2022-06-22-at-01-26-23-HNK-HAJDUK-SPLIT-2022-23-Forum-Sportnet-hr.png
    Ovaj mi je zanimljiv. Kako se samo njih pita? Znači moraš skinut klub koji ima najveći koeficijent u pretkolima LP, koji je u TOP 30 u Europi. I ne samo se njih pita. Ako se pojaćaju, pomest će nas , neće nas ni Boško spasit. Pa daj malo realnosti. I još 11 likova s istim razmišljanjem. Dođe do toga da im možeš zavidit na toje nrealnosti kak mogu guštat na trenutak.
  • Keyser Soze
    7.8k
    Meh, tak tipkaju svake godine pa nikad ne budu prvaci... Prošle sezone su bili blizu zbog naše nesposobnosti, a i to više govori o njima nego o nama jer ni tako nisu uspjeli osvojit. Također mislim da će Livaja podbacit iduće sezone pogotovo ako ostanu malo duže u Europi, imao je ogroman broj penala prošle sezone (nije ih lako zabit pa nije toliki minus) i mislim da neće doći ni blizu 30 nego da će imat između 15-20 golova što je i dalje ok, ali ne za standarde koje je sam sebi postavio i nedovoljno za borbu s ovakvim Dinamom.
    Od nas očekujem apsolutnu dominaciju, ali samo u slučaju da nas ne napusti neko jako važno ime poput Oršića ili Ademija za što je mala vjerojatnost tako da dupla kruna i prezimljavanje u grupi LP (bar 3. mjesto) bi me zadovoljilo s obzirom na snagu ekipe.
  • deda
    26.3k
    Vladan Bubanja iz Sutjeske potpisao za Loksu. 99. godište, veznjak, 7 g i 2 a prošle sezone. Tm vrijednost 200.000
  • maddaddam
    2.9k
    Igrao za U-21, neki DM. 194 visok. Možda im Çokaj ide.
  • doubletrouble
    886


    Gust je svake godine slusati i citati njihova naklapanja o tome da ce borba za naslov ovisiti samo o njima i o tome kakvi ce oni biti. Zato u superkupu ocekujem totalni potop
  • Majki2111
    2.5k
    Baš sam na sportnetu odgovorio na taj komentar. Odgovor je bio da je logika: Livaja je bog nogometa i ako je on dobar onda drugi nemaju šanse.
  • db-izbjeglica
    11.8k
    takvo što se može napisati za bilo koji klub.
    ako se istra kvalitetno pojača i kupi 10 vrhunskih igrača iz liga petice, dinamu pojačanja u vidu drmića, ljubičića i šutala neće pomoći.

    sad, koliko je to realno...procijenite sami :sweat:
  • Eduardo
    16.8k
    Sad nas još tušite i s tim tko je što komentirao o Hajduku na drugim forumima. Stvarno nemamo drugih tema za komentiranje.
  • Keyser Soze
    7.8k
    Rijeka će na kraju imati ok ekipu, Vrančić i Pavlović nisu zajebancija, a ni oni iz Dragovoljca nisu za bacit, pogotovo Frigan. Jedino će po ko zna koji put imati kratku klupu i to će ih opet koštati borbe za titulu.
  • Keyser Soze
    7.8k
    Emir Sahiti trenutno u Hamburgu i očekuje se potpis ugovora s HSV-om
  • maddaddam
    2.9k
    HSV se svom silom trudi da ne izbori BL.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.