• Keyser Soze
    17.3k
    Šaranić predstavljen u Bravu
  • maddaddam
    2.9k
    Bravo za Bravo.
  • De Oliveira
    1.9k
    O kakvom odlasku Sutala vi pisete? Pa nije ovo vise onaj Dinamo koji je prodavao igrace na prvu. Takodjer vjerujem u Orsicev ostanak. Po meni ide vrlo vjerojatno Livakovic, a malo vjerojatno Ivanusec. Mislim da cemo se zahvaliti Pericu, Gojaku, Menalu, Bulatu, Franjicu i Andricu (mozda Bulat i Peric na posudbu) i uci u sezonu sa rosterom: Nevistic, Zagorac, neki mladi vratar - Ristovski, Moharami - Bockaj, Stefulj - J. Sutalo, B. Sutalo, Teophile, Lauritsen - Emreli, Spikic - Ademi, Ljubicic, Misic, Baturina, Ivanusec, Tolic - Orsic, Marin - Drmic, Petkovic, neki mladi napadac. Idemo po proljece u LP.
  • Eduardo
    27.6k
    s druge strane o kakvom odlasku Franjića i Bulata ti pišeš? Po čemu si to zaključio?
  • Krizy
    64.3k
    Zašto bi se zahvalili Bulatu i Franjiću?
    Franjić pokrije 3 pozicije, jako bitno za ovu sezonu jer je kalendar zgusnut a i potencijalno dobra prodaja u budućnosti (što vrijedi i za Bulata).
  • NB86
    17.4k
    Sad nakon saranica, treba naci klub barisicu, duvnjaku, rukavini i katinicu, ostali klinci mogu ostat s krznarom
  • De Oliveira
    1.9k
    to bih ja napravio, jer nam ne treba 15 veznjaka, a drugi igraci su bolji.
  • De Oliveira
    1.9k
    drugi iz kadra su bolji veznjaci, a Franjic na beku je horor.
  • Mr Anderson
    15.7k
    Samo onaj tko je lud bi se zahvalio Franjiću i Bulatu.
  • Ludovic IX
    10.2k
    Bulat će bit jako dobar igrač..
  • Zagi
    13.7k
    Franjić će biti stoperčina u rangu Šutala x2.
  • De Oliveira
    1.9k
    Bulat ce biti top igrac, ali u drustvu Ademija, Ivanuseca, Misica i Ljubicica nece igrati, a jos jedna sezona ne igranja mu je previse. Franjica vise nemam potrebu komentirati. Za mene jako los igrac. Kome ne pase komentar neka ga preskoci.
  • The Undertaker
    9.3k
    Ako su nešto naučili od lani onda ćemo imati ekipu za CL/EL i ekipu za HNL. Prema Bjeličinom poučku. Pri čemu bi u HNL "lakšim" utakmicama i kupu trebali šansu dobijati i Bulat, Baturina i još netko od mlađih.
  • Mlađi referent
    14.9k
    ali u drustvu Ademija, Ivanuseca, Misica i LjubicicaDe Oliveira

Bulat ne pokriva ni približno isti prostor kao Ivanušec nit ima takvu rolu.

Konkurencija su mu Mišić - Ademi - Ljubičić, nikakvog smisla nema pustit ga i ostat na samo trojici. Kladio bih se da ni Menalo ni Franjić neće otići.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.