• Zagi
    13.6k
    Meni je kadar vrhunski. Valjda Čačić neće zajebat.
    Jedva čekam početak sezone!
  • deda
    42.1k
    Puno je 4 za Bubala ako damo Oršu ili Livu za 8
  • NB86
    17.4k

Pa nedajemo orsu i livu za 8 pogotovo ako sami ne pritisnu klub, a bosko je i malo mlađi od obojice pa i placas talent
  • Orc123
    14.1k
    Puno je to para...perspekrivan igrac ali ljudi moji 4 mil eura!? Nekako imam osjecaj da mi svakog Hrv igraca preplatimo. Npr. Hajduk Borevkovica dovede na posudbu a da smo ga mi htjeli dovesti platili bi ga 3 milje. Trebalo se i s Boskom isto ic na posudbu sa orkupom jer ovako nezz....4 milje je ogroman novac, a s druge strane za livija ne mozemo dobiti 8-9 ili ivanuseca 11-12....puno ali ali ajde vidjet cemo. I Bockaja smo preplatili, on sad mora ove sezone pokazati jel njegov transfer top ili flop. Isto tako i Bosko. Cemu izmisljati toplu vodu, on nije bek nego stoper ko i Uremovic i Jedvaj, ali silom prilika moze i to odigrati ali ne vidim potrebu za time kraj riste i mohe jer nije prodorniji od Mohe a Rista je defenzivno stabilan.
  • deda
    42.1k
    Osim toga zna se kako se sTalijanima posluje. Posudba + obveza otkupa. Kad su oni nama dali keš.
  • Orc123
    14.1k

Tu se slazem u potpunosti. Uvijek su bila natezanja s njima. Ovonje dobar ali preskup transfer definitivno. Ukoliko je stvarno 4 mil eura plus bonusi plus jos postotak onda je debelo preskup.
  • Armagedon13
    959

Sve su to nagađanja,Talijani pišu o 4M,naši da je spušteno ispod 4.Bitno je da je on potentan igrač,transfer podsjeća na Rogov .Vama je dragi kolega sve "domaće" preskupo,a za Vašeg ljubica ste spremni dići i milju cijenu
  • dinamo vitez
    708
    Ovo s Borevkovićem mi je klasična priča 'htio ga Dinamo, došao u Hajduk'. Da je Dinamo njega htio, došao bi on pješice iz Portugala.
  • Orc123
    14.1k
    Da je u pitanju Erlic npr ne bi imao niata protiv ni da je u pitanju i 6 milja eura. Govorimo o dobrom ali jos nedokazanom igracu. I za bilo koje krilo a da je kvalitetno podrzao bi da se da 6 milja eura. Ne mora biri ojeda po 1000 put....ocito da netko ne cita sa razumjevanjem ili uopce ne cita.
  • Orc123
    14.1k
    Da smo brojne nase igrace preplatili u tadnja 2-3 prijelazna roka je cinjenica, a ne moj stav i razmisljanje. Ovaj peijelazni rok radimo dobro i podrzavam dolazak Boska ali ako je u pitanju 4 mil eura i vise uz postotak i bonuse onda je preskup. Ukoliko dođe onda nam treba jos lijevonogo krilo i spremni smo za LP.
  • immerwieder
    1.6k
    meni i dalje fali trener
  • Mlađi referent
    14.9k
    Treba pričekat pa prvo vidit službeno cifru ako se dogodi

No, isto tak treba sagledat realno. Mnogi izvori kažu da je u Italiju otišao za 5 milijuna eura prije samo dvije godine, sad iza sebe ima jednu ok posudbu gdje je bio koristan i nagađanja su da mu Gasperini nudi ulogu rotacijskog igrača u Atalanti.

On teško može bit doveden za neku siću jer nije igrač koji je dobio priliku, ali teško razočarao, nisu ga ozljede uništile i slično već je igrač koji ima kakvu-takvu perspektivu u jednom od jačih klubova Italije.

Ovo je kocka, ali kocka koja se isplati prema svim pokazateljima i koja ti već za 365 dana može donijet milijune ako je sudit prema Josipu, Gvardiolu pa evo i Jakiću.
  • Ali
    2.7k
    Kak je puno, ako negdje imas u rukavu ponudu za j.sutala 10-15mil€ , a jos te pritiscu da prije kvalifikacija za lp mora ici, pa logicno da das 4za adekvatnu zamjenu. Bolje nego uzesti za 1mil nekog domaceg koji bu se mozda uklopio
  • NB86
    17.4k

Svaka cast i butini, ali fali nam i sportski. Trener je veci problem, ali njega ce mjenjat kad ne bude imao rezultat, ozbiljnog sportskog ocito ne zele nikako u klubu.
  • Zagi
    13.6k
    Kaj sad Butini fali?
    U 6 mjeseci plus minus je maknuo Cvitu i Bandića i potpisao 2 , a izgleda i treće pojačanje za seniorsku momčad.
    5+ zasad
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.