• Imamo Dinamo
    4.2k

Mora da je neka greska. Bar 125, a ne 12.5 inace se ne prihvaca
  • deda
    42.1k
    Svako svoga konja hvali, meni je nerealno i Biuk i Beljo za više od 5 milja.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Pisalo se da su odbili 8m od Benfice.namodi grebza

Da njima bilo tko ponudi 8 milja, za bilo kojeg igrača... Vodstvo kluba bi ga na rukama nosilo iz splita do stadiona tog kluba.

8 milja bi njima bio drugi najveći transfer u povijesti kluba!
  • marcio amoroso
    47.6k
    Bara je u onom podcastu jako dobro objasnio kako to ide. Sportski direktor neće riskirati sa igračem iz miki maus kluba. Hajduk je u europskim razmjerima realno miki maus klub, a Osijek još i gori.

Igrač koji se nije dokazao na europskom nivou i dolazi iz takvih klubova jednostavno ne može postići 10 ili više milijuna. Pa hajduk je ljudima u Europi smiješan klub. Jedna Steaua je smiješna, a još do nedavno je igrala uredno grupne faze i prezimljavala, a kamoli hajduk.
    Osijek je za ljude u Europi u rangu neke mieglice za koju je potpisao Henriquez.
  • deda
    42.1k
    Ja vas samo molim da ne pretvorimo i ovu temu u raspravu o tovarima i njihovim nebulozama. Procjene njihovih transfera, Osiječkih i inih nastavite u temi HNLa.
  • Frodo
    65
    Moguće da Čuje Dop ide u Šibenik do kraja sezone.
  • Eduardo
    27.6k
    4 milijuna eura plus bonusi uz potpis petogodišnjeg ugovora... dolazi najskuplji branič u povijesti :smile:
  • NB86
    17.4k
    Dobrodosao bosko, ne bi slijepo vjerovao talijanskim medijima sto se cifre tice, ali i da je tocna briga me, bosko je kvaliteta dinama i zamarat se je li placen 3.5 ili 4 je bezveze.
  • Ali
    2.7k
    Ima se moze se, hvala Bogu.

Mogli su za tu lovu kupiti i cijelu juniorsku momcad hajduka i poslat ih na posudbu u inker zapresic

Lijevi bocni 3milje, desni 4milje.. ipak vise napada po desnoj strani
  • marcio amoroso
    47.6k
    Može pokriti stopera i desnog beka tako da mislim da odlazi Moha i jedan od dvojca Theo/Ras.
  • Fanboy
    3k
    Može biti desni bek kao Stanišić samo za obranu, no u napadu ne može sudjelovati kao Ristovski. Idealna kombinacija Šutalo-Šutalo.
  • Ali
    2.7k
    Salu nastranu, dobra kupnja sigurno, ako smo na nekim pozicijama poznati po prodaji u europi to je svakako zadnja linija...
    Corluka, Simunovic, Vrsaljko, Gvardiol, Sosa, Benkovic, Lovren, Vida...
    Ima tu mesa blizu 90mil€ ako ne i 100 po danasnjim cijenama i preracunima.
    Tako da se sigurno isplati i nekada uloziti da bi se dobilo...
  • Zagi
    13.7k
    Ono kaj sam Boška gledao u u21, zbilja mislim da je jednak ako ne i veći potencial Josipu na stoperu i bilo mi je žao ko psu da ga nismo pokupili iz Osijeka.
    Ok, Joža je sad malo eksplodirao ali sad će i Bole.
    Na beku mi je tak-tak. Nije to loše ali..

5m eura je ništa , em će donijeti u igri , em će se mnogostruko isplatiti.
  • Captain America
    20.4k
    Lijepo je vidit da smo se konačno makli od dovođenja stranih igrača za sitniš i preplaćivanja domaćih. Milijun i 200 plaće Drmiću, 2 milijuna za Ljubičića, 3 za Bočkaja, 4 za Bole Topa su pokazatelj ozbiljnih namjera vrhuške kluba. Nadam se da će i Čačić isporučit i vratit nas u elitu ovu jesen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.