• Jurki
    9.2k
    znam isto kao i ja sam procital u sportskima. Mozda se Ničota napil. Nigdje al bas nigdje nije objavljeno i sad ovaj s tim izleti. Idem na Interove sluzbene stranice, isto ne pise nist.
  • Nino Bule
    11.7k
    Pa nije na interovim stranicama nikad nista ni pisalo oko suradnje, nit je krki imenovan. Ocito je puklo, i onda je taj dozivotni predsjednik intera to prenio novinarima
  • LovroZG
    1.3k
    Nek se jave Dubravi, il Kustošiji. Fala Bogu pa je pol klubova u drugoj ligi iz Zagreba.
  • Nolifer
    6.9k
    Ili Nk Trnju. Radi čega gase Dinamo 2? Razumijem ovaj prekid suradnje sa Interom, al ovo baš i ne. Pa nek netko pojasni. Zbog pravila pa će raspoređivat igrače po ligama ili?
  • Mr Anderson
    5.7k
    Poznavajući Laljka nebi me čudilo da je radi njega puklo ili preciznije radi one poznate: "a gdje tu ima mene"?
    Nemam nikakvih insajderskih samo glasno razmišljam. Ak je Dinamo tak naglo odustao onda je očito nešto isplivalo što se nije znalo. Nama bi ovi bilo idealno. Što se tiče nekakvih imaginarnih slovenskih prvoligaša, to su fantazije.
    Nije to samo tako, doći u neki klub i reći dajemo vam 9-10 igrača da nam ih razvijate, a da budu ovi mahali repom od sreće.
  • Mr Anderson
    5.7k

    Trnje će u najboljem slučaju igrat jedinstvenu 3. ligu.
  • Nino Bule
    11.7k

    Hajduk je sa svojim igracima na posudbi digo radomlje od borbe za ostanak do sestog mjesta, da dinamo krene trazit partnera u slovenskoj ligi za svoj feeder klub mislim da bi se naslo 10 voljnih kandidata.
  • deda
    28.7k
    Sramotan naslov. Ništa tu nije kriv HNS, nego ovi iz Trnja koji nisu u stanju pročitat propozicije. I još jedna stvar. Poslali su ih na odmor jer su bili ziher da će im odbit licencu, sad su šokirani jer su je dobili i igrat će kvalifikacije.
  • Nolifer
    6.9k


    Mislim da tu Trnjani nisu krivi, već iz HNSa, trebali su na vrijeme znati da će se to dogoditi. Znači sve im ovisi o Zagorcu sada, ak sam dobro razumio tekst.
  • Mr Anderson
    5.7k

    Hajduk je Radomlju dao 3 igrača. Mi tražimo gdje bi njih desetak utopili. Slovenski ligaši koji su prvih 6 sigurno nebi pristali na to.
  • Nino Bule
    11.7k

    Pa ne bi radili suradnju s nekim u prvih 6 vrlo logicno, moze se uzet netko iz druge slovenske i vec sljedece sezone bi bili u prvoj snl
  • Mr Anderson
    5.7k
    Ne znam, ne bih rekao da je 2. SNL išta jača od sada ove jedinstvene 3. HNL.
  • Nino Bule
    11.7k

    Pa poanta je imat feeder klub u prvoj snl, koja je razina druge snl je potpuno nebitno
  • deda
    28.7k
    Pripreme nam počinju u ponedjeljak pa sam se malo poigrao s popisom igrača koji bi se mogli odazvati na prvu prozivku. Uzimajući u obzir da će reprezentativci dobiti par dana dodatnog odmora i priključiti se tek u natavku priprema (Oršić, Livaković, Šutalo, Ivanušec, Baturina, Marin, Čavlina, Gojak, Menalo, Emreli) računam da bi krenuli s 23-24 igrača u prvi tjedan priprema. Izostavio sam i Bulata jer vjerujem da još uvijek nije spreman.

    Golmani-Zagorac, Nevistić, Horkaš
    Bekovi-Ristovski, Moharrami, Bočkaj, Štefulj
    Stoperi-Lauritsen, KTC, Perić, Dilaver
    Vezni-Mišić, Franjić, Ademi, Tolić, Ljubičić, Duvnjak
    Krila-Špikić, Rukavina, Šaranić
    Napadači-Drmić, Petković, Kulenović, Andrić
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.