• vjeko1701
    5.9k
    Livaja - jer kao trenutni reprezentativac Hrvatske u više navrata provocira publiku na Rujevici a poslije utakmice sa Dinamom na javnom prostoru u više navrata pjeva rasističke pjesme.

    Pašalić - nijedan, po meni jako dobar joker s klupe kad treba ganjati rezultat i zna se da će se nabijati puno lopti naprijed.
  • xavier
    11.1k
    Livaja - jer kao trenutni reprezentativac Hrvatske u više navrata provocira publiku na Rujevici a poslije utakmice sa Dinamom na javnom prostoru u više navrata pjeva rasističke pjesme.vjeko1701

    Nemojte biti ko mala djeca. Misli li netko stvarno da Livaja ne bi trebao biti dio reprezentacije zato što je pjevao to što je pjevao nakon slavlja nad najvećim rivalom? :brow:

    Ako je to razlog, onda nitko ne bi trebao igrati za reprezentaciju. A i nisam siguran na što točno "rasistički" misliš...
  • Sljeme
    1.8k
    Misli li netko stvarno da Livaja ne bi trebao biti dio reprezentacijexavier
    Ne komentiram repku nikad jer ju ne pratim, ali moram na ovo reagirat. Čovjek pjeva mrzim Dinamo srpsko ime to i ti opravdavaš to nekim slavljem nad rivalom? Ko da je to nešto najnormalnije. Pa to govno zaslužuje da ga prate 10 murijaka di god krene sjevernije od sv. Roka, a ne igranje za hrvatsku nacionalnu reprezentaciju.

    Ne mogu se i nikad se nebum radoval Livaji, Vlašiću, Pašaliću, Subašiću i ostalom smeću. Samo Dinamo.
  • xavier
    11.1k


    Ne pratim baš ni ja repku i iskreno svejedno mi je tko će igrati. No moram priznati da me nije previše briga što Livaja pjeva. Mi kao inače baš volimo tovare pa se sad zgražamo na ovo što je ionako prilično premašena fora s obzirom da u Srbiji ima puno više Hajduka nego Dinama. Moj komentar je ionako više išao u smjeru da ne razumijem što je tu "rasistički".

    No iskreno, Livaja mi nije ni u top 5 najantipatičnijih igrača ovog Hajduka. To što mediji ne mogu napisati članak bez njegovog imena, to je drugi par rukava.
  • Mr Anderson
    5.4k
    Neću ulaziti u to tko treba igrati, a tko ne. Za ovaj mini ciklus reprezentacije mi je žao jedino što Livi, Ivanušec i Oršić nisu negdje na odmoru, a da umjesto njih igraju Kalinić, Livaja i Krovinović.
  • xavier
    11.1k
    Neću ulaziti u to tko treba igrati, a tko ne. Za ovaj mini ciklus reprezentacije mi je žao jedino što Livi, Ivanušec i Oršić nisu negdje na odmoru, a da umjesto njih igraju Kalinić, Livaja i Krovinović.Mr Anderson

    Potpisujem.
  • Eduardo
    17.5k
    Dalić najavio sastav za Francusku. Postoji par dvojbi... Orša naravno nije jedna od njih.

    Branit će Livaković, desni bok će igrati Juranović, Vrsaljko se vraća, možda će biti spreman za Dansku. Lijevi bok će biti Sosa ili Barišić, zavisno kako ćemo se postaviti. Na stoperima će biti Erlić koji će dobiti svoju šansu, Vida, tu je i Šutalo. U veznoj liniji su Brozović, Kovačić i Modrić, dok za napad konkuriraju Brekalo, Majer, Kramarić ili Budimir u fazi napada. To je naše razmišljanje, a u drugom dijelu ćemo sigurno mijenjati.
  • vjeko1701
    5.9k
    Vrijeđanje nekog koristeći ime neke skupine ljudi je rasizam. Daleko od toga da želim svijet pahuljica ali neke stvari bi se trebale znati. Reprezentativci su većinom po defaultu "heroji" posebno djeci. Znam po nećaku. Tko od igra za reprezentaciju mu je bog. uzor. I meni su bili. Baš neću da mom nećaku uzor bude lik koji usred rive i po noćnim klubovima pjeva takve stvari.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Trebao bi Dinamo pozvat sve svoje igrače doma iz Repke, ovo je čisto omalozavanje
  • flexXy
    1.9k

    Boli me briga za njega, ne mora igrat za reprezentaciju ako nece, ali Dalic ce bit tesko smece ako ga bude vise zvao. Ovo je nedopustivo za bilo kojeg igraca, jbt Modric moze doci nakon naporne sezone i finala LP a ovaj je neka zvjezdica.
  • bbb medimurje
    2.9k
    Cek malo, pa kolko iznosi izolacija nakon pozitivnog testa?
  • deda
    27.9k
    Valjda je dobio negativan test da bi bio danas na koncertu. Sutra je znači u kadru.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Klasicno dezerterstvo i od prvog dana je bilo jasno da je ovo s Livajom muljanje da je bolestan.

    Nekad reprezentacija a s ovim RIPrezentacija,tesko srozavanje ugleda pod Dalicem kako rezultatski,tako i dvolicnom odnosu prema igracima.

    Necu spominjat šikaniranje apsolutno svih Dinamovih igraca od Livija preko Orsica do Petkovica.
  • Captain America
    13.7k
    7 dana.

    Ionako mi se zgadila repka zbog svega što se radi našim igračima (sjetite se Nenadovih prozivanja linoladića još 2019.), u petak smo nas četvrorica kod frenda gledali 15 minuta pa otišli van, nikog nije bilo briga, nismo ni znali do petka u podne da je utakmica. #obitelj #poniznost

    Samo čekam koji će se portal usudit ovo prenijet.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.