• Tom vg
    947
    Ja bi bas volio da pada, ko ga jebe. U kranjci je bilo zestoko
  • Infinity
    14.9k
    Ja necu doci zbog svadbe, al mogu reci da znam cetvoricu koji sebe ne uzdizu u nebesa kao neke navijace, a doci ce gore bez ulaznica. Ovo ludilo je puklo i ljude od kojih to nisam ni ocekivao. Jedan od njih je moj brat koji u zivotu nije gledao Dinamo nikad i sad ce otici bez ulaznice. Ovi koji imaju ulaznice, a sekiraju se zbog kise ocito nisu na ovom nasem euforicnom brodu :grin:
  • NitkoBitan
    10.6k
    Dambrauskas najavio da ce odmarati neke igrace? Procitao na nekoj fb stranici al nezz kolko je pouzdano. Da barem igraju Livaja i Kalinic pa da im se ismijemo u facu, pogotovo klempavom Kaletu :smile:
  • Carrasco
    3.9k
    Tko tebe kamenom, ti njega fritulom. Dragi gosti, čuvajte kosti.
  • Infinity
    14.9k
    Volio bih da dovedu pionire, ma bilo kakvu ekipu kojoj cemo zabiti peticu za poluvrijeme. Sad je atmosfera na nasoj strani i ako iskoristimo ovaj momenat, a pogotovo ako oni budu cuvali par igraca, nabit cemo ih zestoko.
  • BBB Sibenik
    3.6k
    Ako su u klubu ista normalni tribaju kapitalizirat ovo ludilo oko Dinama za sljedeću sezonu. Pa igrači će konačno moć slavit naslov ka da igraju u nekoj ligi petici. Horde navijaca ispred i oko stadiona i na tribinama. Ne mogu opisat koliko mi je drago šta se ovo konačno događa, fala Bogu
  • SAS1987
    13k
    Dambrauskas najavio da ce odmarati neke igrace?NitkoBitan

    Zna da ce izgubiti pa mu je bolje odmarati igrace i imati alibi.
  • bbb medimurje
    2.8k
    Splićani su za subotnji derbi dobili dvije tisuća ulaznica za južnu tribinu i, kako doznajemo u Hajduku, zanimanje je jako veliko. Bez obzira na to što utakmica nema natjecateljski značaj, navijačima je uvijek interesantno otići na maksimirski derbi, stoga se očekuje da će jug zagrebačkog stadiona biti dobro popunjen.

    Nitko ne može decidirano kazati da će biti ispunjen do posljednjeg mjesta, ali sudeći prema početku prodaje, imat će Bijeli snažnu podršku s bijelog dijela tribine u sutrašnjem derbiju.

    SN
  • NORTE
    8.4k
    očekuje da će jug zagrebačkog stadiona biti dobro popunjen.

    Nitko ne može decidirano kazati da će biti ispunjen do posljednjeg mjesta
    bbb medimurje
    Čuj pun jug. Shit of the day!! Pa možemo svi decidirano ustvrditi da neće biti. Ne vjerujem ni da će dobiveni broj ulaznica rasprodat.
  • Mali Zeus
    8.7k
    Jednog dana kiša je padala dva dana.
  • plavi67
    920

    joj sjećam se te tekme ko danas i ekipe oko sebe. bio na istoku, totalni kaos nastao nakon pljuske, ono tipično ljetno vrijeme, vruće i onda samo pljusak. doma isao bez majice, mokar skroz, uf dobra stara vremena.
    btw. ide se bez karte a ovi s. šta prodaju za 300, 900 kn kartu bolje da se ne pojave ispred stadiona
  • Infinity
    14.9k
    ovi s. šta prodaju za 300, 900 kn kartu bolje da se ne pojave ispred stadionaplavi67

    Policija to treba rijesiti cim se pojavi neki oglas i slicno. Neki dan gledam, prodaje tip sjever dolje za 30kn i kontam da je to sasvim OK. Vjerojatno covjek uzeo paket, ne moze na utakmicu i dat ce nekome po nabavnoj cijeni. I tad je to bio jedini oglas, bilo mi je drago da nema tih cigana s visokim cijenama.

    Sad gledam i ne vjerujem. Ima par oglasa, neki trazi 1500kn za dvije ulaznice za zapad gore. Kako to moze biti normalno? Trazis 1500kn od ljudi za ulaznicu koja im ne garantuje ulazak na stadion. Eventualno da je pozivnica, al to je jos gore. Dobio si besplatno i sad prodajes. Ne bih se iznenadio da je u pitanju neki tovar koji se htio osigurati za zadnje kolo i sad mu se ne ide ili ce si nabaviti jug ako ovo proda, a usput ce oguliti nekog naseg.
  • Jaro
    5.1k
    a gle, dok god ima debila koji ce davat 1500 oni ce prodavat (ako ih netko ne nalupa ili manje vjerojatno murja klepi)...
  • seljak86
    2.2k
    Stara narodna: Dok je ovaca, bit će i vune
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.