• serbus
  1.2k
  Futsal dinamu kronično nedostaje neko finale, makar kup, nešto da zapali sve navijače i one koji nisu baš aktivni ...
  Upali smo u neku letargiju kao Gorica u HNL znamo bljesnuti pobijediti favorita ali na kraju točno znaš gdje završimo ili ispadnemo...
 • namodi grebza
  2.2k
  Za to ipak treba novaca, a i sreće naravno. Bili smo jako blizu protiv Novog vremena prije par godina, od te tekme stagniramo ili padamo.
 • serbus
  1.2k


  Slažem se s tobom, samo mislim da se klub previše ušuškao ploveći sredinom....
  To je dinamo nikakva prosječnost ne dolazi u obzir pa makar bio slabiji želim naslov.
  Imam osjećaj da bi i borba za opstanak radila veću euforiju od ove, pa čak i samo vodstvo kluba po meni ima minus što nisu zajahali na ovom valu dinama i malo se jače prezentirali široj ZG javnosti...
 • Eduardo
  6.6k
  Đuvalt je kao predsjednik uvijek naglašavao iskorak i govorio da trebamo uzeti naslov. Nije uspio što znači da je na toj poziciji ostvario neuspjeh. Uostalom, upravo je to bio jedan od dva razloga zbog kojih je odstupio (nije ostvario ciljeve koje je rekao da će ostvarit).

  Drugi razlog je taj što je htio klubu ponuditi svoje usluge kao trener, a kao predsjednik kluba nije mogao sam sebe postaviti za trenera. To je javno rekao i želja mu je ekspresno ispunjena. Kao trener sezonu je završio na najnižoj poziciji od ulaska u prvu ligu. U doigravanju je polufinale pobjeglo po prvi put, u Kupu nije postignut iskorak...

  Dobra je stvar što je samokritičan, ali isto tako je vrijeme da se riječi krenu pretakati u djela. Od riječi nema kruha. Ako ne ide, ne ide... Klub treba iskorak bilo to s Đuvaltom ili bez njega.
 • NORTE
  2.6k
  Ako se dobro sjećam u intervjuu iz 2015. izjavio je da je njegov plan i vizija izgradnja dvorane za Fd. Nimalo lak zalogaj, ali to se ne izjavljuje samo tako, ako nisi funkcioner iz Maksimirske ili gradonačelnik.
 • plavi67
  55
  "Iduće sezone Hrvatska će prvi put imati dva svoja predstavnika u kvalifikacijama futsalske Lige prvaka. U pitanju su ovosezonski finalisti domaćeg doigravanja, Futsal Pula i Novo Vrijeme iz Makarske.

  Po dva predstavnika u tom elitnom natjecanju imaju zemlje čiji su nacionalni savezi, na kraju sezone (kraj travnja) rangirani kao tri najuspješnija na europskoj ljestvici. Hrvatska je trenutačno peta na ljestvici, ali se ugurala među tri zbog suspenzije koja je aktualna spram Rusije zbog invazije na Ukrajinu, dok Španjolska, koja je također ispred Hrvatske, ne ulazi u konkurenciju jer automatski daje jednog predstavnika zbog Barcelone, koja je posljednji osvajač Lige prvaka.

  Tako su najbolje tri rangirane zemlje inače vodeći Portugal, četvrti Kazahstan i peta Hrvatska, a priliku da se okušaju u Europi imat će Futsal Pula i Novo Vrijeme."

  još veća žal, no moramo priznat nemamo kvalitetu za to i kvaliteta pada iz sezone u sezonu, kao i pad gledatelja....šteta.
 • CISCO
  25
  https://futsal-dinamo.hr/redovna-skupstina-futsal-dinama-srijeda-8-lipnja-pivana-ilica-222-19h/

  U srijedu, 8. lipnja s početkom u 19 sati u Pivani Zagrebačke pivovare održat će se Redovna skupština Futsal Dinama na kojoj imaju pravo sudjelovati svi članovi kluba u 2022. godini.

  Dnevni red Redovne skupštine Futsal Dinama je sljedeći:

  Imenovanje radnih tijela Skupštine (zapisničar, ovjeritelj zapisnika i izborna komisija)
  Utvrđivanje kvoruma
  Godišnje financijsko izvješće za 2021. (na usvajanje)
  Izvještaj o radu prve momčadi za sezonu 2021/22
  Izvještaj o radu Škole futsala za sezonu 2021/22
  Izvještaj o organizacijskom segmentu za sezonu 2021/22
  Razno

  Želimo naglasiti da je Redovna skupština Futsal Dinama kamen temeljac našeg kluba te svi aktivni članovi imaju prava i obveze koje se najbolje iščitavaju aktivnim sudjelovanjem na Skupštini.

  Ovim putem pozivamo sve članove Kluba da nam se pridruže u Pivani Zagrebačke pivovare, poslušaju izvještaj Uprave kluba za sezonu 2021/22, postave pitanja o klupskom djelovanju i na taj način doprinesu djelovanju i boljitku kluba.
 • Ivek3009
  34
  Iduće sezone u 1.hmnl natjecat će se Osijek i torcida,a ispadaju Alumnus i Šibenik, bit će zanimljivo...
 • Baneki
  689
  Novo vrijeme osvojilo prvenstvo. Nakon četvrte utakmice tajnik Pule je izjavio:

  MIHOVILOVIĆ, TAJNIK FUTSAL PULE:Pokradeni smo! Mojoj djeci su oteli pravo na petu utakmicu. Drsko oteli

  Mislio sam, uobičajeno, izgubio je, vruća glava, itd...dok nisam vidio sažetak utakmice

  https://www.youtube.com/watch?v=1vJTDKy9q60

  Šou kreće od 6:00 videa kod rezultata 4:3 za Pulu kad suci kreću akumulirati faulove Puljanima, njih šest. Kod barem dva tri faula mislim da nikamvog kontakta nije niti bilo, a teško da je ijedan bio faul. I komentator je u elementu pa sprda suce. Kaos, baš mi je žao Puljana. Nije ovo nikako dobro za ovaj sport.
 • Mališan
  843
  Kak je prošla skupština? Kakva je to drama bila s grbijem i dadom...?
 • Baneki
  689
  Kaj je bila neka drama s njima na skupštini? U onom razgovoru za klupske stranice na kraju sezone malo im je trener predbacio odgovornost za neuspjeh sezone. Možda ih je to pogodilo.
 • Mr Blue
  1.9k
  Filip Novak i Mateo Mužar pozvani u reprezentaciju koja će od 13. do 19. lipnja igrati prijateljski Futsal Week turnir u Poreču.

  Mužar se vraća u reprezentaciju nakon srebre na juniorskom Europskom prvenstvu, Novaku je ovo prvi poziv u reprezentaciju.

  Pozvan je bio i Kristian Čekol koji će ovo okupljanje ipak preskočiti radi sanacije ozljede.

  286307175_5230354890356487_2936033375445783189_n.jpg?stp=dst-jpg_p526x296&_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=KqKBchLHu2IAX81J7cr&_nc_ht=scontent.fzag4-1.fna&oh=00_AT8ZKO76UT9P9bXWPMF_LvOI-WVKIWlZUjmLu-OQW8tGMQ&oe=62A7319C
 • Baneki
  689
  Škola futsala Dinamo stvara reprezentativce!
 • Baneki
  689
  https://www.crofutsal.com/1hmnl/marko-kuraja-veliko-pojacanje-olmissuma/

  U članku se nagađa da se Horvat vraća u Futsal Dinamo. To ni bilo odlično.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.