• TresnjevkaZG
    763
    Sretan 10. rodendan Futsal Dinamo. Hvala na svakoj utakmici, na svakoj emociji koju si nam pruzio u prvih 10. godina...

1halaz50hn6rtprq.jpg
  • NORTE
    19.3k
    Kutija dvorana 3 koplja iznad dvojke.
  • Tom Hanks
    4k
    Za tekmu sutra još treba covid potvrda?
  • NB86
    17.1k
    "Praktički od sutra u ponoć stavljamo izvan snage gotovo sve odluke Stožera koje se tiču svih dosadašnjih ograničenja, ostaje samo obveza korištenja maske za zaposlenike i pacijente u zdravstvenom sustavu i zaposlenike ustanova socijalne skrbi koje pružaju usluge smještaja za starije osobe i osobe s invaliditetom, kao i za posjetitelje korisnicima", rekao je voditelj Stožera Davor Božinović.

Sad ti znaj jel se to misli o ponoći sa sedmog na osmi ili s osmog na deveti
  • Zambatine škude
    3.6k
    Ponoć s osmog na deveti, nažalost.
  • Mali dioničar
    18k
    Treba koristiti argument da će u vrijeme utakmice u Japanu već biti 09.04.
  • Baneki
    812
    Jučer pobjeda protiv Pule.
  • Pop corn
    8.7k
    Prvo poluvrijeme je bilo iz udžbenika. Sjajno smo ih stisli i igrali. Šteta da je samo Čekijeva lopta ušla. Još od onih zadnjih par minuta protiv Omisa doma ništa vidio ovakvu igru naših.
    Drugo poluvrijeme eto, s(p)ratno ulovili tri boda i veliku pobjedu.

Sad nakon Alumnusa tko i što bude, neka bude. Mislim da važno shvatiti da treba ovom klubu još sasvim malo prostora za najveće dosege, ali da i drugi puno više ulažu yto se materijalnih izdataka tiče, kao i da se kod nas u crveno što se financija tiče, ne ide.

Nikola je dobio mandat na dvije godine, Matija kao trener isto i neka im se dade vremena, ali i pomogne. Mislim da se previše, ne samo u Futsalu, već i u košarci (KKDZ) gleda sa strane i ne pokušava i nudi pomoć
  • Stjepan
    479
    Nikola je dobio mandat na dvije godine, Matija kao trener isto i neka im se dade vremena, ali i pomogne. Mislim da se previše, ne samo u Futsalu, već i u košarci (KKDZ) gleda sa strane i ne pokušava i nudi pomoć

Članstvo i posjeta na utakmicama bi se trebala povećati barem u doigravanju.
    Po meni ne bi bila loša ideja da masovono učlanjivanje bude na Šalati koja je uvijek puna mislim da bi se premašili brojka od 2.5k članova godišnje.Jer ipak su ulaznice i članstvo vrlo značajan dio prihoda Fustal Dinama.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Pregažen Alumnus sa pola gasa.

Znal se sa kime igramo u doigravanju?
  • deda
    40.5k
    Square
  • Crusades
    18.6k
    Jel postoje možda planovi da se ove košulje kaj nosi stručni stožer nađu u prodaji? :sweat:
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Prva tekma sa Squareom se igra u ponedjeljak, 25-og u DU, uzvrat u ZG je 29(petak). Igra se na dvije pobjede.
  • Mr Blue
    4.2k
    uzvrat u ZG je 29(petak)Navijač Dinama

Uzvrat je u subotu, 30.4. ... Satnica će se još točno odrediti, ali bit će oko 18h.

Jel postoje možda planovi da se ove košulje kaj nosi stručni stožer nađu u prodaji? :sweat:Crusades1986

Postoje, ali moramo prvo rasprodati trenutni asortiman. Trenutno je sve na sniženju zbog doigravanja. Ima svega lijepoga, povirite i kupite

Članstvo i posjeta na utakmicama bi se trebala povećati barem u doigravanju.Stjepan

Nadam se i ja da će u doigravanju biti nešto više navijača. Prvo jer je doigravanje, a drugo zato jer su konačno ukinute glupe coviduše koje klub nije mogao ignorirati.

Po meni ne bi bila loša ideja da masovono učlanjivanje...Stjepan

Corona nas je i ovdje usporila. Sad je fokus na doigravanju, ali krećemo uskoro opet i s kvartovskim učlanjivanjima, kao i s učlanjivanjem po drugim gradovima + Hercegovina, čemu se uvijek radujemo.
    U odnosu na prošlu godinu, na isti datum imamo više članova nego lani, zapet ćemo da tako i nastavimo (ne znam sad točne brojke nažalost).

Učlaniti se naravno svatko može i online. Brzo, jednostavno i sigurno.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Hoće li biti gdi prijenos ili live stream večeras?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet