• Jurki
    8.2k
    Malo citam raznorazne forume.. i zaključak bi bio. Treba toj gubi stisnut 5 komada pa nek idu placuc kuci. Nadam se da ce ekipa biti turbo motivirana da se toj gubi najebemo majke. I naravno proslavit titulu.
  • superhik
    10.2k
    8vd2bku3bm3we3la.jpg

    3elwfc6gn3eizvau.jpg

    0gw1yzuv5uy3vxaq.jpg

    Inače, dotični autor komentara je iz Zagreba
  • maddaddam
    2.9k
    Koliko god mi mislili da peče stoku tovarsku, nismo ni blizu istine.
    Moramo to multiplicirati sa stotinu.

    Vidio sam bljuvotine po srpskim, bosanskim portalima, nisu istine. Ovaj put su uzeli i Šibenčane na zub, jer kao slave sa nama.

    Zato @Bosna86 rokaj. Kad ponestane snage uzmi energetsku pločicu i kavu i rokaj dalje.
  • Oluja
    3.6k
    Kako je Šifo rekao, treba im vaditi mast. Zaslužili su
  • Bosna86
    11.5k
    6f2tgj482licphih.jpeg


    Znaci gubitnik He He
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Buraz moj... tom liku šta je vrijeđao slijepca je dovoljno samo pogledati sliku....i odmah shvatiš da samo treba odmahnuti rukom.
  • Nino Bule
    11.3k
    Inace rijetko kad sam vidio da su "razocarani i ljuti" kao jucer sa sibenikom. Opca proslava na 70 km od splita, plava dalmacija, festa. Zajednicko navijanje u prvoj minuti, mislim da ih je 50% odma ugasilo utakmicu makar su mislili pogledat i nadat se kiksu.
  • Mrvica
    3.1k
    Da je navijač ne znam kojeg kluba ne bi se spustio tako nisko i izvrijeđal dečka, preskočio bi objavu i išao dalje. Koliko đubre trebaš biti za tako nešto, baš se vidi koliko su toksični sa ovakvim komentarima i ispadima. Shvaćam vrijeđanje jer si navijač Dinama, to slušam svakodnevno i navikao sam na to (lažne titule, tata u Međugorju i ostala sranja) ali tako ljigav komentar ostavit na sliku dečka koji istinski voli nešto unatoč tome što je slijep je nešto najodvratnije šta se može vidit. Vidio sam dečka na tekmi protiv Seville, uz pratnju prošao sjever i slikao se ispred tribine. Cijelu tekmu pratio sa srcem, bio je blizu mene. I iskreno osjetio sam ponos kad sam vidio kako su svi sa sjevera prihvatili dečka, meni osobno događaj dana na toj utakmici. A ovo smeće glupo treba dobro išamarat pa da nauči da je kako kad bolje držat začepljenu gubicu nego progovorit.
  • SAS1987
    13.2k
    Ljudi sheraju njegovo ime i fotografiju a živi u Zagrebu. Nebi htio biti u njegovoj koži.
  • Captain America
    13.2k
    Najbolje je licemjerje što Šibenčanima zamjeraju zbog fešte, al njihovo orgijanje u Kranjči je vrhunska atmosfera i DoKaZ nAjPoPuLaRnIjEg KlUbA nA bAlKaNu.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Govno je valjda u HDZ-u pa misli da može šta hoće. Sigurno mu neće biti dosadno šetati ubuduće.
  • The Undertaker
    3.9k
    Ajde, budimo iskreni, ono što je glavni trn u oku i predmet zavisti je proslava prvaka koja je napokon ličila na pravu proslavu sa (konačno) nekom simbioza navijača i igrača (još neću reći i kluba). Dodatno sve potencirano što je u Dalmaciji i što je proteklo kulturno, prijateljski i bez incidenata (barem koliko ja znam).
  • Bosna86
    11.5k
    Jedini incident su napravili drotovi koji su pošpricali momke pa čak i nemali broj djece… Klub bi trebao istupiti sa priopćenjem u vezi toga
  • Bosna86
    11.5k
    9ljdz7yzbf0y3msw.png


    Inače netko je pitao imam li ista sa foruma… Imam, ali evo za početak nešto svježije od danas… Sljedeća godina je njihova 100%
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.