• De Oliveira
    1k
    Kacavenda je meni teski odron od igraca. Naravno kada pricamo o razini Dinama.
  • LovroZG
    1.3k
    Kačavenda jedva ima 19. Stigne on i nadići Dinamo.
  • miro
    3.2k
    grdo si ga podcijenio, mali je živa vatra, cijeli teren pokriva
  • Stjepan
    479
    Kačavenda ima agresivnost trku brzinu, tehnika mu je ok ali završnica i završni pas jako tanko nekad je čak i previše agresivan žute dobiva skoro ko Marina iz Slaven Belupa hahah
  • ZGBhoy
    1.7k
    Mene bode u oci da se dovodi igrače a nezna se tko bu trener kak bu izgledal stručni stožer, dal će se igrači uklapa u viziju Trenera ili se možda ipak zna neznam
  • Stjepan
    479
    Ima smisla to što govoriš ali malo koji se se trener pitao u Dinamu koga želi dovest osim možda Bjelice i mlađeg daltona.
  • marcio amoroso
    32.6k
    Mi ništa ne znamo. Možda novi trener učestvuje u odlukama.
  • Dragon1Warrior123
    2.9k
    Čačke naručuje nove djelove za popravak televizora, isprčavam se Dinama... :rofl:
  • Captain America
    14k
    Mi ništa ne znamo. Možda novi trener učestvuje u odlukama.marcio amoroso

    Ako je vjerovat našem omiljenom insajderu Dinamovom Osvrtniku, ovo je istina. Danas je objavio da su igrači jako zadovoljni s njim i da nakon osvajanja naslova produžuje.
  • marcio amoroso
    32.6k
    Gle, da Dinamu fali agresivnosti u sredini i da fali killer naprijed je jasno svakome. To su bile prve dvije stvari koje je trebalo riješiti i drago mi je da se rješavaju.
  • marcio amoroso
    32.6k

    Poštujem svakoga tko odvaja i minutu na Dinamo, a posebno nekoga tko vodi IG stranicu i odvaja ozbiljno vrijeme na nju, ali on apsolutno nije nikakav insider. Npr ovo danas je jednostavno prepisao iz sportskih.
  • Infinity
    15.3k
    Ako je vjerovat našem omiljenom insajderu Dinamovom Osvrtniku, ovo je istina. Danas je objavio da su igrači jako zadovoljni s njim i da nakon osvajanja naslova produžuje.Captain America

    On insajder? :lol: Doduse, mozemo ga zvati insajderom, jer sve sto covjek objavi na kraju se ispostavi pogresnim. Danas kad sam vidio objavu o Cacicu odmah sam u grupu slao kako je zicer da je Cacic bivsi :rofl:

    Gledajuci kako su kroz povijest privremeni treneri postajali trajno rjesenje u Dinamu, lako je doci do zakljucka da je Cacic veliki favorit za klupu Dinama i narednu sezonu. Nije to tesko nabadati, ne trebas biti nikakav insajder, pogotovo ako su to jutro sportske novosti (?) vec pisale istu stvar.
  • Captain America
    14k
    Dečki, pa mislio sam da se sarkazam podrazumijeva. :lol: Idući put ide /s na kraju da ne bi bilo zabune.
  • Infinity
    15.3k
    Ma vec je dobijao pohvale tu, pa ne znam jel se netko sprda s njim ili ga opet hvale.

    Inace, ako zeli siriti vijesti o Dinamu onda jednostavno napises 'prema pisanju xy izvora novi trener/igrac bi mogao biti xz iz bc kluba'. Ne mozes pisati 'iz mojih izvora...' i ispadati smijesan svaki put. Zao mi je da netko tako trosi svoje vrijeme. Njegovi izvori su forumi, komentari i cim brzi prepis nekog clanka koji se jos nije toliko prosirio pa da ispdne da je medju prvima ako se ostvari ono sto je napisano. Ima tu nesrecu da je do sad pogrijesio svaki put.

    Ispada klasicni kvazinovinar koji bubanjem izmisljenih vijesti pokusava steci neko ime.
  • Captain America
    14k
    Evo na Indexu da je ipak 1.5 milijun Ljubičić. Za te novce odličan posao.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.