• Mali Zeus
    9.1k
    mislio sam na zastupljenost u samom gradu, ne vezano za ime.
  • SAS1987
    13.2k
    ali meni se nogomet njegovih ekipa, pogotovo Juge nikad nije dopadaomiro

    Ako želiš napiši za nas malo mlađe kakav je bio njegov nogomet.
  • miro
    3.1k
    Ja ga se sjećam otkad je Jugu preuzeo, bio je pragmatik, pretpostavljam da mu je to iz Želje ostalo. Dodavanja u širinu, sigurnost, čvrstina, radna ekipa plus jedan-dva znalca (Safet i Piksi). Problem je u tome što je dobio vjerojatno najtalentiraniju generaciju u ruke, a nije zna što će s njima. Imao je Šukera, Bokšića, Savičevića, Bobana, Mihajlovića, Mijatovića, Prosinečkog i Jarnija, a igrali su Jozić, Hadžibegić, Šabanađović i Vujovići. Nije problem postavit igru na rezultat, ali treba znati iskoristiti najbolje što imaš i imat hrabrosti, viziju... tu je bio malo ispod razine zadatka
  • db-izbjeglica
    12.5k
    Nije čudno kad Roma nosi ime grada, a Lazio ime županije.NORTE

    Kaj nije nekakva podjela da je roma klub "radničke klase", a lazio od buržuja?
  • deda
    27.3k
    UEFA je znači definitivno likvidirala Ruse iz svih takmičenja za sezonu 2022/2023.
  • Eduardo
    17.1k


    On je meni takav kralj, jedan mi je od dražih likova :smile:

  • Krizy
    35k
    Stoper njemačke reprezentacije i M'gladbacha, Matthias Ginter vraća se u Freiburg, iako su ga htjeli Bayern, Inter, spominjala se i Barcelona ali se odlučio vratiti u rodni grad.
    Ovo mi je uvijek super vidjeti, a sigurno je imao boljih ponuda jer ima 46 nastupa za Njemačku, uskoro slobodan igrač i to u najboljim godinama (tek napunio 28), tako da svaka čast.
    kao0ncq4wtkaestv.jpeg
  • Krizy
    35k
    + borba za naslov u ligi
    Blizu svega a opet se može ostati bez ičega
  • Mr Anderson
    5.2k
    U prvenstvu ne ovise više samo o sebi. Imam osjećaj da će uzeti LP.
  • db-izbjeglica
    12.5k
    Stoper njemačke reprezentacije i M'gladbacha, Matthias Ginter vraća se u Freiburg, iako su ga htjeli Bayern, Inter, spominjala se i Barcelona ali se odlučio vratiti u rodni grad.Krizy

    Meni nije jasno kak ne postoji više ovakvih igrača.
    Mislim, na toj razini si ionako financijski osigurao praunuke. Čudi me što nema više lokalpatriota u svijetu nogometa...

    Meni je ovo sasvim logično... Ako sam od tamo, više bi mi vrijedilo samo igranje LP sa freiburgom, na novom, lijepom stadionu, veselje s meni dragim ljudima, obitelji, prijateljima, susjedima, sugrađanima, nego osvajanje LP sa mrtvim machester cityem, s kojim nemam nikakve veze...
  • Infinity
    15.1k
    Igraci se vremenom povezu s klubom za koji igraju tako da mogu razumjeti da npr. Modric ima zelju ostati do kraja karijere u Realu.

    Ipak, ne bih shvatio da taj Modric s 30 iz Reala ode u neku Sevillu. Ovaj Ginter je s 28 otisao kuci, nije presao u Wolfsburg ili tako negdje. Ja ne shvacam zasto igraci koji s 28-30 godina nakon super karijere rade transfere u klub iste ili nize razine umjesto da idu kuci. Naravno da razumijem i one koji ce s 28-30 ipak otici u City, ima tu i do ambicija. Netko tko je igrao deset godina za Everton, nikad nista nije osvojio, naravno da ce rado otici u City i uzeti neki trofej pa se mozda za 2-3 sezone vratiti kuci. Samo sto tih povratnika kuci bas i nema, ni sa 28, a ni s 31 nakon sto su uzeli titulu i ligu sampiona.

    Zelim reci da neke ipak razumijem, ali svejedno i pored toga se slazem da je tih lokal patriota ipak premalo. Razumljivo da Corluka s 26 ode u Rusiju uzeti kes, tamo mu se svidi, ostane do kraja karijere, al koji k* Lovren tamo ide s 31 nakon sto je uzeo trofeje u tri drzave i trofej Lige prvaka. Love je zaradio sigurno i previse igrajuci u Francuskoj i Engleskoj.
  • marcio amoroso
    31.8k

    Iz prve ruke sam čuo da se mnogima ispod časti vratiti u HNL. Čak i puno slabijim igračima od Lovrena. Jednostavno misle da su face ako igraju za Birmingham ili Zenit, a da su propali kad igraju za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.