• Bosna86
    11.1k
    U nedostatku nogometa do izrazaja dolaze i manje bitni sportovi ... Nba, tenis, MMA, Boks... imate svojih 5 min do pocetka sezone
  • Hipo
    406
    Naravno navija se za Raptorse. Koliko god dream team bio favorit sad i s cousinsom a uskoro i durantom.

    Nadam se da Federer uzima rg, ali jako tesko preko rafe i noleta.
  • Bosna86
    11.1k
    Mislim cak da je bolje da Cousins nije ni zaigro, vrhunski igrac, ali nije spreman i uzasan je fit za sistem GSW... da se igra na 2 seta mozda bi imao sansu, ovako jako jako tesko
  • BluePhone67
    3k
    Kako mi je drago sto je mexico bucko, nabio engleskog apolona.. sto zbog punca jer pametuje da je pusteno, sto zbog nesablonskog borca kako bi on trebao izgledat u ocima obicnog gledatelja

    :strong:
  • Bosna86
    11.1k
    Koliko sam skuzio misici se zakisele, odnosno zapuses se i nemas kondicije... Kako god DC u MMA i Ruiz u boxu sigurno nisu dobra reklama za sport kao takav ( po izgledu naravno )
  • markoli
    1.6k
    Vardar osvojio drugi put rukometnu Ligu prvaka. Oba puta su mu kladionice davale najmanje šanse i oba puta su otišli do kraja.

    Prije 2 godine Cindrić zabio u zadnjim sekundama za pobjedu u polufinalu, Čupić u zadnjoj sekundi u finalu. Ove godine Čupić zabio dva ključna gola u završnici utakmice, a Karačić proglašen MVP-em Final Foura. Momci imaju srce ko planina, ne dobivaju plaće mjesecima, ali imaju strašan karakter i muda.

    Inače u zadnjih 8 sezona u čak 6 navrata najveći autsajderi su osvajali naslov, jedino je Barcelona uzela 2015. kao favorit. Vrhunski sportski događaj. :100:
  • markoli
    1.6k
    Leonard mi je jedan od dražih igrača u ligi i uz to su mi Raptorsi vrlo draga momčad. Nadam se da će uspjeti večeras povesti 2-0, ako odu s 1-1 u Oakland bit će grdo..
  • marcio amoroso
    31.4k
    Leonard je kralj ali teško će do naslova iako bi mi bilo neizmjerno drago.
    Što se tiče Vardara njima stvarno svaka čast.
  • Majki2111
    2.5k
    Šteta kaj je rukomet marginalan sport 11 mjeseci u godini. Gleda se samo prvenstvo. Eno igra Karačić lijevog vanjskog a tijekom prvenstva pljuju Linu kako nemože sa dva srednjak igrat, a Vardar sa Skubeom i Karačićem LP osvojio. Slična stvar je i sa Cindrićem prije dvije godine. Isto osvojili. Može se. Mamić mi je odličan. Mogli bi mi nakon dugo bremena napast medalju na prvenstvu iduće godine.
  • LovroZG
    1.3k
    Lino bi trebo u mirovinu, a mi bi trebali jednog kvalitetnog stranog trenera u rukometu. Može se igrat sa dva srednja, može se igrat i bez golmana i još štošta, al trebaš onda neš uigrat za te situacije, a ne nadat se da će se protivnička obrana sama od sebe raspast...
  • Majki2111
    2.5k
    Nije Lino neznalica da ne zna uigrat akciiju. Većinu akcija smo igrali bez križanja do pasiva i dva pivota rade blok za šut kroz sredinu. Ziheraški na najjače, al ja bi mu dao još šansu jedno prvenstvo.
  • LovroZG
    1.3k
    Ma kakve su to akcije koje idu do pasive bez križanja i kretanja? Slabo je to za igrače kakve imamo. Kolko su to kvalitetne “akcije” je pokazo naš bezopasni napad s igračem više. Bojim se da će bir fijaslo ak će Červar opet sam na obrani inzistirat...
  • markoli
    1.6k
    Rukomet treba rasteretiti kalendar i uvesti prvenstva svake četiri godine kao što sada radi košarka. Prevelik je napor na igračima.

    Vardar može igrati sa dva srednjaka jer imaju brutalno dominantnog desnog vanjskog (Kristopans), a mi imamo Stepančića koji nije ta klasa nažalost. Mamić treba pronaći klub gdje će igrati u dva smjera, jer on može biti kvalitetan napadač. Lini se zahvaliti, prošlo njegovo vrijeme.
  • Nat Murdo
    29
    Počivaj u miru, legendo :fear:
    Attachment
    drazen-petrovic-cibona-kroz-noge (162K)
  • Bosna86
    11.1k
    Pobjede naseg decka Ante Delije i novopecenog purgera Satoshii Ishija
  • Nino Bule
    10.7k
    Svaka cast momcima
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.