• Infinity
    15.3k
    Ima Kup svoju tezinu. Prvo sto bi trofej jako puno znacio za sve cetiri ekipe koje su u zavrsnici. Druga stvar sto postoji sansa, makar minimalna, da pobjednik Kupa ipak zavrsi u Europa ligi. HNL je 18., da je 17. usudio bih se reci da je to rijesena stvar. Ovako tesko, ali u teoriji moguce. U nogometu sve dok postoji neka teorija moras racunati na nju.
  • deda
    28.1k
    HD je usro ovu sezonu jer su down 5 u komotnoj situaciji podmlađivanja momčadi i rezanja troškova.
  • Ludovic IX
    5.5k
    od četvorkre mi i osijek imamo prostora za napredak u igri. mi sa relativno lošom igrom pobjeđujemo ali za nastavak niza na 10+ utakmica, moramo poboljšat igru.

    Osijek također igra ružno ali pragmatično i isto misli mda mogu bolje. Hajduk je na vrhuncu po meni i mogu samo dolje Ali isto tako, mogu i dalje na ovom valu igrati još neko vrijeme. Dok ih netko ne sruši. Ako se poveća prednost naša na 7-10 bodova do derbija, mislim da je to to.
  • Oluja
    3.7k
    Nadam se da bi Dragovoljac mogao pomrsiti racun Hajduku. S obzirom da je HD ustvari Rijeka2 sigurno su jako motivirani, a u utakmici protiv Sibenika su pokazali da su ipak sposobni.
  • Infinity
    15.3k
    Ima tu argumenata. Podcjenjivanje takodjer najprije dolazi u euforiji koja vlada u Hajduku. HD je zadnji, 'najgora HNL ekipa ikad'. Moglo bi se poklopiti par stvari i da dolje zavrsi neocekivanim rezultatom.

    Koliko god tvrdili da treba gledati samo sebe, moram priznati da mi je liga sto puta zanimljivija i napetija kad pratis i racunas moguce posrtaje rivala. Ja osobno bas i ne pamtim da sam se nekad radovao necijim porazima, jer smo uvijek na +10, eventualno ako nam je u Europi nesto trebalo.
  • Ludovic IX
    5.5k
    jel Lovrić ozljeđen na kraju ili nije..
  • marcio amoroso
    32.5k

    Istru svakako propušta zbog kartona, a za Dinamo je spreman. Tako bar kažu.
  • deda
    28.1k
    Neće njima biti lako u Puli kao i nama. Istra mi se čini u najboljoj formi od svih momcadi donjeg dijela tablice.
  • Woot
    101
    Evo slika s jednog razgovora, inace su tu stranci al skupilo se par Balkanaca pa eto o nogometu.

    1fuv5v08kpv4f7p1.jpg

    Mi smo sila, a nismo toga niti svjesni, koliko ime mi imamo osobito u drzavama ex-yu...
  • deda
    28.1k
    Gorica suspendirala Matara Ndiayea jer je odbio transfer u Norvešku. Črnko puko izgleda. :lol:
  • og1986
    2.9k
    10 milijuna €, lijepa svota. I još su pristali na prvokup jedne utakmice HRT-u.

    Bome nakon onog fijaska s hakiranjem moraju uložiti da poprave brojke pretplatnika. :grin:
  • Jaro
    5.7k
    nadam se da ce oni kupit (opet cisto sebicni razlozi)
  • deda
    28.1k
    Miško će na kraju ipak ispasti vizionar. Ovo su masni novci, pogotovo ako je ugovor samo na 3-4 godine. Činjenica da je vrijednost HNLa porasla 20-25% samo u zadnjih godinu dana transferima Livaje, Krova, Kalinića, Bočkaja, Emrelija, Lovrića, ostankom Orše, Live.
  • SAS1987
    13.5k
    Izgleda da ime lige vrijedi 1.5 milje € po sezoni sto mi je zanimljivo jer mozemo zaključiti da bi pravo na ime novog dinamovog stadiona vjerovatno vrijedilo puno manje...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.