• Woot
    101

Znaci ili Burnleyu ne ide dobro prema tom transferu pa je dosao osobno, ili je dosao po njega.
  • blue heart 72
    2.9k
    za to bi se mogel i složiti, ali ipak smo na sredini terena dobro popunjeni. Za nekog novog dovesti, trebalo bi se nekog i riješiti. Zbog toga bi prije def.veznog, doveo nekog kvalitetnog napadača (nebitno špica ili desno krilo)
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Ne sjecam se kad sam zadnji put procitao da predsjednik nekog kluba dolazi na pregovore oko igraca, pogotovo engleskog kluba. Izgleda da Dinamo ima tu cast. (ne vjerujem u clanak da se razumijemo)
  • marcio amoroso
    47.6k
    Izgleda da Dinamo ima tu cast. (ne vjerujem u clanak da se razumijemo)IstinaZaDinamo

:grin:
  • Smotanihaker
    954
    Cisto da prenesem sa Sneta.
    "Grgić ima ponudu za Mišića iz Rusije i o tome je razgovarao s Kopićem u Rovinju na pripremama.Možda zato i gledaju tog zadnjeg veznog iz Kolumbije."
  • NORTE
    21.5k
    Bilo bi baš lijepo da Oršić ode, a konkurencija se ozbiljno pojača. Uz Ojedin nedolazak bilo bi to zaista predivno. U iščekivanju sam novih Špikića, Štefulja i Andrića.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Ja sam iskreno ocekiva opasan prijelazan rok. Očito u Dinamu smatraju da je ova ekipa dovoljno kval da osvoji ligu sa novim trenerom. Al pričekajmo ima još vrimena do kraja prijelaznog roka, obično se veći poslovi zgotove u zadnji trenutak.
  • Woot
    101
    Ocekivao sam brutalan transfer rok a sad samo molim Boga da zavrsi sto prije da nam nitko ne ode. Prodali bi Orsica a Misica zamjenili za nekog "žnj" igraca..
  • superhik
    12.1k
    Pa već su Sportske plasirale izgovor u smislu da se na zimskom roku nikad ne rade veliki transferi zbog taktike :lol:
  • BBB Sibenik
    6.2k
    kakvi idioti, ja nez ko piše takve gluposti. Tj znam nekompetentni ljudi.
  • marcio amoroso
    47.6k
    Colorado nije ni na klupi večeras protiv Perua.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Nije ga bilo niti zadnje dvije u prvenstvu.
  • Olmic
    5.5k

Protiv Hondurasa igrali samo "domaći" igrači bez igrača iz EU
  • Beowulf112
    422
    Ma ja vjerujem da ce orsa ostati.Treba mu podebljat ugovor.Zasluzuje to.Mislim da u nekoj ludoj utakmici mozda i imamo neke sanse protiv seville.Pero bombardero je za nas bombasticno pojacanje.Donijet ce nam razinu vise.
  • NORTE
    21.5k
    Ako Oršić već ide zašto nisu napravili neki poziv navijačima na oproštajku? Kao što je bilo za Pjacu recimo, o tome su mediji danima pisali.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.