• marcio amoroso
    31.9k

    Ma i ovako imaju ozbiljnu momčad. Samo taj lijevi bek fali. Inače su zaista pokriveni jako dobro na svim pozicijama.
  • vjeko1701
    5.9k
    Daleko od toga, više sam mislio na određeno poboljšanje reputacije lige. Kad bilo tko od klubova pokuša dovest nekog stranca, posebno ako je neko ime koje je palo u karijeri pa se pokušava opet dići.

    Samo kažeš tako nekom - evo u našu ligu dolaze igrači ko Drmić iz premiershipa, Ferro iz portugala, Čestić iz bundeslige, Krovinović iz portugala. Mislim da riječani pričaju i o Dregeru iz grčke.

    Čim više takvih imena netko dovede, lakše je svima drugima pridobiti slične igrače u sličnim situacijama a to bi samo diglo ligu.
  • Ali
    1.9k
    Ilicic bi nam kao prva spica , pravi gol igrac dao puno.
    Prije nego ga Bjelko potpise, njima je argentinac ispuhao a ona druga dva nisu klasa topcic i onaj albanac doku ili tak nekaj
  • Captain America
    13.3k
    Ak će dolazit Josip u Hrvatsku, doć će u Dinamo. Jedini ga možemo platit, jedini igramo ozbiljnu ulogu u europskim okvirima i s više strana sam čuo da je Dinamovac. Ovi nisu uspili dovest otpadak Benfice, a dovest će jednog od glavnih igrača kandidata za naslov Serie A. Prije će ovi dolje imat navalu Perišić, onaj s bolovima u leđima, Levaja nego Osijek Iličića.
  • Keyser Soze
    8k
    Dajte kakav Iličić, ima 34 godine i šanse za njegovo dovođenje su nikakve. Prije će se umiroviti nakon svih ovih mentalnih sranja nego potpisati za nas, Dinamo mu je valjda zadnji na pameti.
  • Str1nger Bell
    677
    vjerujem kako bi mu više pomogao dolazak kod nas, bio bi glavni igrač, medijski bi bio popracen i vjerujem jako voljen od strane navijača. Upravo bi ga odlazak u penziju psihicki ubio jer nebi bio nicim zaokupiran.
  • xyz
    840


    Iličić je navijač Dinama. Mislim da mu i sestra živi u Zagrebu...
  • superhik
    10.2k
    Kao i kod ozlijeda, tako i kod depresije treba vidjeti širu sliku. Sve ovisi da li je teška depresija ili neki blaži oblik. Isto tako koliko dugo to traje.
    Ako može trenirati i igrati uz terapiju, onda okej, ako je neki teži oblik, onda treba duže vrijeme da se vrati u formu.
    Ali plus je taj što je sama fizička aktivnost jedan dio terapije, pa se aktivne osobe puno brže "vrate"
  • Keyser Soze
    8k
    Naravno, ali na forumu se o njemu piše kao da je sad na Lučkom i dolazi potpisat ugovor, a ne kao da je samo puka želja navijača Dinama.
  • deda
    27.5k
    Onaj Azmoun iz Zenita potpisao za Bayer, tako da je Burnleyeva lista želja opet spala na Oršića.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    oršić je za klub učinio nevjerojatno puno, ukoliko želi otići u burnley, ja bi ga pustio.
    ukoliko želi ostati, ponudio bi mu podebljani ugovor!

    na njegovom mjestu, otišao bi pokupiti lovu u burnley, vjerojatno bi to uskoro značilo drugoligaški nogomet, al ko ga j..e, ako se može izvući pokoja milja funti više :blush:
  • The Undertaker
    3.9k
    Ja isto. Ne zbog bolje love (iako ni to nije zanemarivo) već zbog "jednom u životu'' prilike da igraš u PL, makar 6 mjeseci.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Mene to uopće ne bi napaljivalo, zapravo - da nisam pročitao o burnleyu i zadnhem mjestu, ne bi znao koja su oni uopće liga :sweat:
  • The Undertaker
    3.9k
    Kad sam bio mlad, uvijek mi je bio izazov igrati protiv boljih. Da vidiš gdje su ti limiti.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.