• deda
    42.1k
    Ovo baš liči na ciganiju
  • Armagedon13
    959

Ali i ovi naši stalni puše u finišu.Svaki prelazni rok natezanje i na kraju k.... I onda grabi iz HNL
  • SAS1987
    19.2k
    kao što je deda kazao... Argentinci su teški cigani i to će ti potvrditi svatko tko je barem malo bio u južnoj Americi. Za njih su Brazilci gospoda.
  • Armagedon13
    959
    Ma znam,ali koji se k.... petljamo s njima,ovako ispadneš nesposoban(što me s obzirom na iskustvo SD ne iznenađuje)
  • SAS1987
    19.2k
    Mozda ce neki argentinac zavrsiti u gepeku pa se transfer ipak realizira.
  • deda
    42.1k
    A šta imaš biti nesposoban. Dao si ponudu, nije prošla. Nesposobnost može biti samo u tome što daješ na sva zvona nešto što nije riješeno, to bi svakako zahtijevalo oprez kad znaš da radiš s ciganijom. Takvih neprihvaćenih ponuda u svijetu ima stotine dnevno.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Navodno je trazija dva dana da rješi vjenčanje prije dolaska u ZG. Al kakve su to gluposti, radiš mega transfer u Europu odugovlačiš radi svadbe u matičara u vijećnici. Još bi razumija da je ima salu za 300ljudi, pa ne može odgodit.
  • NB86
    17.4k
    Mislim da na sva zvona jedino argentinci pisu o ovom transferu, a nasi prenose. Ciganija je ovo od strane kluba al nadajmo se da ojedini menadzeri tu imaju glavnu rijec.
  • deda
    42.1k
    Ma sve je to bila licitacija očigledno.
  • NB86
    17.4k

Nadam se da nije, valjda nisu tako naivni u gnk-u da su ih izigrali ovako, mislim da je sigurno postojao interes godoya da dođe samo je problem klub.
  • og1986
    2.9k
    Ne bih ga ni ja dugo čekao. Godoyu seotvorile oči i pohlepa nastala.

Ako igrač želi doći neka sam riješi s klubom, treba i njemu Dinamo dati ultimatum.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Meni ovo djeluje neozbiljno i iskreno sad niti ne zelim da dode taj digic iz Argentine.
  • deda
    42.1k
    I meni se iskreno više sviđaju transferi ala Bočkaj. Zum u glavu. Ove trakavice uvijek ostave neku gorčinu kako god završe. Ja bi im rekao još prije 3-4 dana, informacije ne mogu izlaziti u javnost, naša ponuda vrijedi do toliko i toliko sati. U bilo kojem slučaju kršenja ovih uvjeta dogovor otpada. Ja posao radim tako i sve drugo je za mene zajebancija. Možeš dobiti vrijeme za razmišljanje i predomišljanje, ali nema curenja informacija za vrijeme dogovora.
  • Fanboy
    3k
    Ja bih volio za par godina da se ovdje piše, " koliko smo sretni bili da smo ubrali xy igrača, a ne onog Argentinca...malo je falilo, ovako smo napravili jedan od najboljih transfera ikad... "
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.