• deda
    38.6k
    Kim Hyun Woo posudba u Ulsan.
  • jp23
    3.2k
    Nadam se da će se naigrat tamo i da će ispunit potencijal koji je imao pri dolasku. Bio je jako dobar na onom SP za mlade prije koju godinu (što su dogurali do finala i izgubili od Ukrajine čini mi se)
  • NORTE
    17.6k
    Woo posudba u Ulsan.deda

@Woot kako komentiraš ovo?
  • Woot
    101

Zakaj ne, moze samo bolje bit. Nemamo kaj izgubit, kod nas nije u nikakvim planovima za prvu..
  • Beowulf112
    393
    Meni nedjeluje realan transfer argentinca..pa on para mreze tamo..nevjerujem da bi ga dali za sicu
  • blue heart 72
    2.4k
    ma naravno, to je samo špreha za medije. Nema šanse da mi pljunemo tu lovu
  • Olmic
    5.1k
    .

Glavni konkurent Orlando nikad nije dao više od 3 milje eura
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ja ću tu samo spomenut da je TM vrijednost 6 miliona eura, ne znaći da budemo toliko dali. Pogotovo s obzirom da je tek ove godine skočila mu cijena, a prije toga je bila pola milje. Meni ovo više ima smisla kao nekakvih 3-4 milje max.
  • blue heart 72
    2.4k
    Ajde neka bude 4 milijuna €. Po meni zaista nema šanse da mi toliko damo. Kao prvo u vrijeme korone nije lako izdvojiti 4 milke za odštetu + plaća. K tome još za južnoamerikanca. Poznato je da je J. Amerika skautski pokrivena doslovno do zadnjeg kvadratnog metra i ako nije zapeo za oko od europskih klubova višeg i srednjeg razreda, ne vidim da bi uletili bez skauta, samo na osnovu TM-a, Youtuba i nekog posrednika
  • flexXy
    3k
    Kao prvo u vrijeme korone nije lako izdvojiti 4 milke za odštetu + plaćablue heart 72

A gle, kolko smo trenutno potrosili na lijeve bekove i lokomotivinog golmana ocito imamo para. Ako su ga skautirali i vidili da je dobar, radje cu jednog takvog igraca nego 2,3 bezveznjaka iz hnla. Jos igra poziciju na kojoj nije bas lagano naci kvalitetnog a jeftinog igraca.
  • blue heart 72
    2.4k
    ja HNL transfere ne shvaćam preozbiljno, jer tu ima i interesnih igara, kao i rikverca
  • maddaddam
    2.9k
    Po prilozenom sa yt vidi se da je lik dobar na malom prostoru, zna dobro podvaliti loptu, dobra lijeva noga, solidan centarsut.
    Ono sto mene zanima, tamo se ne vidi. Odgovorna i defenzivna igra, pritisak na protivnike...

Za Jakolisa bi se dala sloziti 3x bolja kompilacija ovu polusezonu.
  • Woot
    101
    Kaj ce nam desno krilo za ovih 3-5-2? Imamo Rileta na desnoj strani koji ovih par utakmica izgleda sve bolje i bolje, zakaj ga mjenjati?
  • deda
    38.6k
    Vidim vele SN da vraćamo Marina s posudbe. S obzirom da Olivari ne zna gdje je šupalj i da svaki dan nešto nagađa, teško je reći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.