• Majki2111
    4k
    Ali jedna stvar mi je zanimljiva... Zazivalo se novo desno krilo... Ali svi su tjerali i omalovažavali Kastratija... Al dobro.
  • jp23
    3.2k
    To ti je kao da kažeš da se zazivao stoper prije cca 10+ godina, a taman tad smo se riješili Tomislava Barbarića :lol:

Kao što se da vidjeti, čak niti u Ekstraklasi ne briljira Kastrati. Učinak mu je 2 gola u 16 nastupa za Legiju i niti jedna asistencija. Gol koji je postigao Spartaku u EL i gol koji je postigao u kupu protiv Suwalke.

Čovjek nije dorastao bio zadacima u Dinamu, jednodimenzionalan je igrač i to je to. A od navijača Legije na discordu sam vidio pitanje, šta smo mi njima to prodali, i možemo li ga uzeti nazad :lol:

Da ne spomenem da su ga u kupskoj utakmici protiv četvrtoligaša Swita izvadili nakon jednog poluvremena jer je bio loš
  • SAS1987
    17.9k
    šta smo mi njima to prodali, i možemo li ga uzeti nazadjp23

Možemo ga zamjeniti za Kulenovića :lol:
    3
    a jel postoji netko tko je bio dobar u legiji ove godine s obzirom da su doslovno zadnji na tablici hahahaha
  • Majki2111
    4k
    Ma ja bi reko da je našoj momčadi s njime bilo puno lakše igrat nego bez njega. On napada prostor i kad se njemu pošalješ dugu loptu. Ekipi rješavaš pitanje kompinmatorike u drugoj trećini terena i cijela momčad se odmah preseli naprijed u zadnju trećinu terena čim Kastrati zadrži loptu 20ak metara naprijed od početka sprinta.
  • Beowulf112
    393
    Nece ni on vjecito trcat ko speedy gonzalez..i bale je tako jurio jedno krace vrijeme..godine proizvodnje s vremenom cine svoje
    3
    dosta cugam i dimim zadnjih dana i opet sve sam nekako riješio al tvoju tezu o kastratijuu nisam. da se razuijemo i legija je precijenjena da je nešto, a nije. prosječna truba od kluba. imaju jedino puno navijača eto. al frende kastarti je počeo trenirat nogomet sa 16 godina. šta da pričam dalje
  • Krizy
    59.1k
    Kastrati zadrži loptu 20ak metara naprijed od početka sprinta.Majki2111

Prvo treba znati uštopati loptu i znati trčati i voditi loptu u isto vrijeme.
  • Infinity
    19k
    kastarti je počeo trenirat nogomet sa 16 godina.andrija91

Ovo je mit. Kastrati je poceo trenirati nogomet s 12.
  • marcio amoroso
    43.4k
    Kastrati je taraba. Preselio njemu loptu u zadnju trećinu, prvu trećinu ili nikakvu trećinu lik je antitalent koji izgleda kao da je nogomet krenuo trenirati jučer, a ne sa 12 ili 16 godina.

Rijetko kada i sa odmakom opravdavam transfer, ali za ovog specijalca mi je baš drago da je otišao.
  • NORTE
    17.6k
    legija je precijenjena da je nešto, a nije. prosječna truba od klubaandrija91
    Naravno. I drago mi je da i drugi to vide. Pričamo o klubu koji je srušio sve negativne rekorde poraza u ovoj polusezoni, a umalo su izbacili Krznara kojeg bolje da ne počastim epitetima.

Poljska liga je 28. u Europi. Da, 28.! Iza ciparske, norveške, rumunjske i azerbajdžanske! Nogometno gledajući pravo smeće od lige. E u toj ligi ta Legia je u zoni ispadanja, s rekordnim brojem poraza, ponavljam od smećarskih klubova koje bi Gorica bez problema izbacila.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Iskreno, sumnjam da bi se tako nešto moglo dogoditi ali bi stvarno volio znati kak Kramarić diše? Jel dinamovac ostao ili je jako zamjerio i više nikad nebi obukao dres Dinama. Ističe mu ugovor, u dinamu bi ako bi došao potpuno besplatno, mogao imati i 1,5 miliona jer skuplji su Čop i Andrić ukupno neg bi Andrej bio tako.
  • vjeko1701
    16.5k
    Ja ne vjerujem da je on nešto posebno zamjerio Dinamu kao Dinamu al dal bi ikad više imao bilo kakav poslovni ili privatni kontakt s pravomoćno osuđenim stanovnicima hercegovine, e to već iskreno sumnjam. Prije bi ga vjerojatno Miško nagovorio da dođe njima s 33-34. god.
  • db-izbjeglica
    17.9k
    pa ne znam zašto bi se zamjerio dinamu?
    dobio je priliku, sasvim korektnu, al jednostavno nije išlo, nije mu odgovarao stil igre ili tko zna što.
    uostalom, nije da u reprezentaciji igra na istom nivou kao i u hoffenheimu, nije se snašao ni u leicesteru.

jednostavno je igrač kojem odgovara točno određeni sustav igre, sa suigračima određenih karakteristika.
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Ma ja bi reko da je našoj momčadi s njime bilo puno lakše igrat nego bez njega. On napada prostor i kad se njemu pošalješ dugu loptu. Ekipi rješavaš pitanje kompinmatorike u drugoj trećini terena i cijela momčad se odmah preseli naprijed u zadnju trećinu terena čim Kastrati zadrži loptu 20ak metara naprijed od početka sprintaMajki2111

Ivane Los Ivkoviću/Vladimire Novakoviću spavate li mirno. Ovaj način objašnjavanja sa tim nekim nogometnim šatro riječnikom je valjda jedna od najgorih pojava u zadnje vrijeme. "Zadnja linija, pola terena, međulinije, gegenpresing."" koda čitam Mihu Topića šabana.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.